Įkraunama...
Įkraunama...

Kosulys - 3

As tai stengiuos kuo daugiau arbatos duoti, ciobreliu, bet ne is mirkomu, o naturaliai dziovintos. Arbatos labai daug, kuo daugiau skysciu ir perku hemopatineje vaistineje antitusina nuo kosulio...
Atsakyti
aš taip pat manau , kad gali vargint kosuliai dėl kirmėlių . jau savaitę duodu vaikam vaistukų ir mano didysis kosalius ( septinmetis) nurimęs , nebegirdžiu karts nuo karto to trankaus sausai drėgno atsikosėjimo. ax.gif jautė mano širdis , kad turi vaikas kažkokį dirgiklį plaučiuos , bet maniau , kad koks plaukas ar pūkas, tikrai nepagalvojau apie kirmėles , kol neperskaičiau vilmux x pasakojimo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andrearoma: 29 sausio 2011 - 22:11
QUOTE(vilma37 @ 2011 01 23, 19:31)
pati nesu isbandziusi,bet sake,kad labai efektyvu  g.gif .piene ant silpnos ugnies reikia isvirti supjaustyto svoguno galva  ax.gif ,po to isgraibyti svogunus,o i piena deti medaus ir gerti  mirksiukas.gif .po to tiesiai i lova lotuliukas.gif

mmm.... mes taip pat šiltą pieną naudojom, bet viena mama patarė aplamai kosint pieno neduot , tai atrodo kažkiek geriau ...
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Va, jau ir man baisu darosi dėl jaunėlio kosulio...Jau visą mėnesį kosėja, kraujo tyrimai nieko blogo nerodė, bet paskyrė Klacid, gėrė 7 d. Bet vistiek kosėja,mažiau, tiesa, ir lengviau. Kartais drėgnai, kartais sausai. O šiandien dar ir ir temperatūra užkilo iki 38...sad.gif Nežinau, gal čia dėl dantų ta temperatūra, nes dygsta iltiniai.
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2011 01 30, 12:31)
Va, jau ir man baisu darosi dėl jaunėlio kosulio...Jau visą mėnesį kosėja, kraujo tyrimai nieko blogo nerodė, bet paskyrė Klacid, gėrė 7 d. Bet vistiek kosėja,mažiau, tiesa, ir lengviau. Kartais drėgnai, kartais sausai. O šiandien dar ir ir temperatūra užkilo iki 38...sad.gif Nežinau, gal čia dėl dantų ta temperatūra, nes dygsta iltiniai.

jei tyrimai nera blogi,kam ta klacida israse doh.gif juk tai stiprus antibiotikas verysad.gif bandyk gydyti ,ne vaistais o liaudiskom priemonem,dek ant krutines virtas bulves su lupyna,arba pasildyta druska,tik zinoma kai nekarsciuoja,ant krutines ir petuku pripiesk kvadratu su jodu ,tepk padukus su jodu uzmauk kojinytes ,ir drekink kosuli ,labai gerai brontexo lasai ,kai pradeda atsikoseti daryk masaziukus,jie pades iskoseti visus karkalus,jei gerai neiskoseja ,taip ir tesiasi kosulys ilgai ,duok daug siltu arbatu ax.gif
Atsakyti
Klacidą skyrė, nes įtarė mikloplazmą. Sakė, gali nerodyti kraujo tyrimai. O kosėjo tada tikrai baisiai.
Tepiau aš ir jodu, ir resorban tepalu, girdau dabar Dr. theiss husticum sirupą, tačiau bičelis nenori daug gerti arbatų. Jaučiu, dėl to ir kosėja taip ilgai. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 01 30, 14:21)
jei tyrimai nera blogi,kam ta klacida israse doh.gif juk tai stiprus antibiotikas verysad.gif bandyk gydyti ,ne vaistais o liaudiskom priemonem,dek ant krutines virtas bulves su lupyna,arba pasildyta druska,tik zinoma kai nekarsciuoja,ant krutines ir petuku pripiesk kvadratu su jodu ,tepk padukus su jodu uzmauk kojinytes ,ir drekink kosuli ,labai gerai brontexo lasai ,kai pradeda atsikoseti daryk masaziukus,jie pades iskoseti visus karkalus,jei gerai neiskoseja ,taip ir tesiasi kosulys ilgai ,duok daug siltu arbatu  ax.gif

Norėčiau padėkoti, kad parekomendavote Brontex lašus, nes aš jau buvau išsigandus... Tiek priemonių išbandžiau, o niekas nepadėjo. Net antibiotikai (matyt, ne nuo to gydė). Brontex, panašu, labai padeda. Labai tikiuosi, kad greitai praeis tas bjaurus kosulys.
Tik man labai keista, kodėl daktarai jų nerekomenduoja? g.gif Gal todėl, kad šalutinis poveikis gali pasireikšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2011 02 08, 10:01)
Norėčiau padėkoti, kad parekomendavote Brontex lašus, nes aš jau buvau išsigandus... Tiek priemonių išbandžiau, o niekas nepadėjo. Net antibiotikai (matyt, ne nuo to gydė).  Brontex, panašu, labai padeda. Labai tikiuosi, kad greitai praeis tas bjaurus kosulys.
Tik man labai keista, kodėl daktarai jų nerekomenduoja?  g.gif Gal todėl, kad šalutinis poveikis gali pasireikšti?  g.gif

Mūsų gydytoja visada jį mum siūlo.Lašais mes inhaliuojam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2011 02 08, 09:01)
Norėčiau padėkoti, kad parekomendavote Brontex lašus, nes aš jau buvau išsigandus... Tiek priemonių išbandžiau, o niekas nepadėjo. Net antibiotikai (matyt, ne nuo to gydė).  Brontex, panašu, labai padeda. Labai tikiuosi, kad greitai praeis tas bjaurus kosulys.
Tik man labai keista, kodėl daktarai jų nerekomenduoja?  g.gif Gal todėl, kad šalutinis poveikis gali pasireikšti?  g.gif

net nezinau kodel nerekomenduoja,as savo suneli tik jais gydau kai koseja,mes daugiausia lasus inhaliuojame,iskarto veikia kvepavimo takus thumbup.gif
mazius daugiausia suserga savaitgaliui,tai pati pradedu gydyma,o gydytoja tik suraso kaip gydau ,su metais igysi ir tu siokia tokia praktika ir gydymo taktika thumbup.gif
si karta nespejau pagauti ligos,viskas labai greitai vystesi,penktadieni temperatura pakilo,siastadieni kosulys,ir nuvezus pas budincia gydytoja suzinojom kad plauciu uzdegimas,tai po 3 metu pertraukos antibiotikus tenka gerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 02 08, 12:37)
net nezinau kodel nerekomenduoja,as savo suneli tik jais gydau kai koseja,mes daugiausia lasus inhaliuojame,iskarto veikia kvepavimo takus thumbup.gif
mazius daugiausia suserga savaitgaliui,tai pati pradedu gydyma,o gydytoja tik suraso kaip gydau ,su metais igysi ir tu siokia tokia praktika ir gydymo taktika thumbup.gif
si karta nespejau pagauti ligos,viskas labai greitai vystesi,penktadieni temperatura pakilo,siastadieni kosulys,ir nuvezus pas budincia gydytoja suzinojom kad plauciu uzdegimas,tai po 3 metu pertraukos antibiotikus tenka gerti doh.gif

o kada jus jauciat, kad jau reikia vezti pas gydytoja skubiai. mano mazoji vis pakosineja, jei pakyla temperatura, laukima dar kelias dienas, jei nepraeina, vaziuojam pas gydytoja ir vis antibiotiku...pagyja, savaite i lopseli ir vel is naujo. man vis baisu, kad nebutu plauciu uzdegimo, bet tai is ko ji atpazinti? as vis ausi pridejusi krutines pasiklausau, kad nesigirdetu karkalu ar kazko panasaus, bet nezinau kaip is tikruju reiketu daryti. prie kosulio as jau pripratusi, tik uzdegimo plauciu tai labai bijau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 10 vasario 2011 - 17:42
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 10, 19:42)
o kada jus jauciat, kad jau reikia vezti pas gydytoja skubiai. mano mazoji vis pakosineja, jei pakyla temperatura, laukima dar kelias dienas, jei nepraeina, vaziuojam pas gydytoja ir vis antibiotiku...pagyja, savaite i lopseli ir vel is naujo. man vis baisu, kad nebutu plauciu uzdegimo, bet tai is ko ji atpazinti? as vis ausi pridejusi krutines pasiklausau, kad nesigirdetu karkalu ar kazko panasaus, bet nezinau kaip is tikruju reiketu daryti. prie kosulio as jau pripratusi, tik uzdegimo plauciu tai labai bijau...

čia tik gydytojai diagnozuoja.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 10, 17:42)

na paprastai ausim nesigirdi....nors kartais įtarti galima, toks švokštimas, gilus karkalų garsas...bet šiaip gydytojas dažniausiai nustato pasiklausęs arba nuotrauka 4u.gif
Atsakyti