Mamytes, Hedelix tinka slapiam kosuliui? Mano vaikai pradejo koseti po viruso praeijus 5 dienom, bet is karto slapiai. Esan UK, gyd jokiu vaistu neskyre. Bet man kazkaip neramu. Namu vaistineleje turiu Hedelix.
laba ryta,mes vargstam su kosuliu.susirgom lygiai pries dvi savaites.is pradziu sloga ir temperatuta apie 37,3.sloga greit tokia tirsta pasidare.paskui kokia 4 sirgimo diena koset pradejo ir iki siol taip.turim inhaliatoriu kvepavom brontex is pradziu,bet pradejo naktim koseti taip priepolingai,nebeinhaliavau tada kokias 4 dienas nebekosejo naktim,vakar painhaliavom bet tik diena ir siandien vel kosejo nakti.jau kokia savaite mazdaug temperaturos neturi.kosti ryta pagrinde,atsikelus,o diena kartais krenksteli.uzvakar buvom pas daktare kad paklausytu,sake plauciuose svaru.bet liepe krauja pasidaryt.nes pernai taip kosejo menesi ir islindo plauciu uzdegimas vistiek teko klacida gerti.nu ir nezinau ka daryti,nebeinhaliuoti,netinka gal jai?geriam fluditeka ir sinupreta nes dar neisibaigus sloga tirsta tokia bet jau geriau su sloga.bandziau kelias dienas husticum duoti atrodo blogiau atkosyt pradejo.geriam arbatu visokiu,dedam vakare druska nes dar gerkle raudona sake dakt,tepem rezorbanu vakare,vakar bandziau jodu,o kaitinti kojas bijo ji labai.zodziu poatarkit mamos,gal kam panasiai buvo ar yra?atrodo ne ligasiai esam,bet i darzeli nueina ir viskas... Papildyta: o atsikoset tai atsikosti,bet atrodo sunkiau uzkabina dabar kazkaip,is pradziu lyg lengvai kosejo.
Sveikos mamytes. Mano sunui 8 men. Pries 5 dienas baigem antibjotiku kursa, gerem gerasias bakterijas, bet vakar klausau, kad jis uzkimes, nekosti bet uzkimes. Ka daryt, gal galit patart. Bijau , kad vel israsys, tik stipresniu antibj. Nuo ju taip ir silpsta imunitetas. Nebezinau nei ka daryt.
Sveikos mamytes. Mano sunui 8 men. Pries 5 dienas baigem antibjotiku kursa, gerem gerasias bakterijas, bet vakar klausau, kad jis uzkimes, nekosti bet uzkimes. Ka daryt, gal galit patart. Bijau , kad vel israsys, tik stipresniu antibj. Nuo ju taip ir silpsta imunitetas. Nebezinau nei ka daryt.
Kosuliui nuraminti labai tinka inhaliacijos su brontex lašais ar su prospano lašais , taip tat ir tiesiog jūros druskos vanduo .Naudojamės inhaliatorium OMRON inhaliatorius CompAIR NE-C801
Mes kosuliuką malšinam augaliniais preparatais - Dr. THEISS HUSTICUM, Hedelix ar Prospan. O jau kai rimčiau, tai kol kas vienas veiksmingiausių GELOMYRTOL 120 mg. Pačiai stipresnis (300 mg), o vaikams šitokio stiprumo užtenka. Antibiotikų pavyksta kažkaip išvengt su jais... Svarbu neuždelst tik...
sveikos, dauguma turit slapius kosulius , o kaip elgtis su sausais kosuliais geriam zalia actifed opirma diena labai padejo, o veliau nei sis nei tas kaip elgtis su sausu kosuliu ?
sveikos, dauguma turit slapius kosulius , o kaip elgtis su sausais kosuliais geriam zalia actifed opirma diena labai padejo, o veliau nei sis nei tas
kaip elgtis su sausu kosuliu ?