QUOTE(Micha @ 2006 12 19, 23:18)
o apie pareigas pamirsta
na tokios jų ir pareigos: paklusti pareigūnams, nepažeidinėti vidaus tvarkos taisyklių
QUOTE(leputė @ 2006 12 19, 12:06)
Baik, negi niekada nežiūrėjai žinių per tautinę TV? Ir tų internetinių vaizdelių iš kokio Irako ar Čečėnijos? Kuomet diktorius maloniu balsu prieš tai praneša: "jautresnių nervų žiūrovams primename, kad vaizdai gaaaali šokiruoti..."...
Irakas ar Čečėnija tikrai ne civilizuotos šalys
O normaliose, išsivysčiusiose šalyse tokių dalykų nebūna
QUOTE(leputė @ 2006 12 15, 11:20)
ypač "civilizuotuose" kraštuose -
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 21, 13:50)
Irakas ar Čečėnija tikrai ne civilizuotos šalys
Nepatebėjai kabučių?
Žinote,ponia ar panele Lemone,jau kultūros ir proto tai neišmatuosi,bet patirties lietuviškos galiu ir papasakoti
Kaip tamstai atrodo kai močiutę beja mano pačios ,apiplėšia sumaitoja visaip ir jiems nieko nes turi gerus tėvus.O kaip vaizdelis kai iš kalėjimo grįžo jaunuolis teistas už dviejų žmonių nužudymą ir po to dar juos sudegino,bet dabar terorizuoja visą kaimelį neturi darbo nes jo žmonės bijo beto yra tinginys jis tikrai už minimumą nedirbs,grąsina"žinot kur buvau,už ką sėdėjau".Taip užjauskime tokius bjaurybes,o tegu seni kaimo žmonės kenčia.Kada paskutinį kartą važiavai per Lietuvos kaimus ir kalbėjai su žmonėmis?Bet kam tau kalbėti su jais jie gi tokie neprotingi
Aš nei tiurmos nei ubago lazdos,o tuo labiau nešulių į kalėjimą neišsižadu.Čia labiau kalbėjo mano skaudi patirtis.Nereikia čia galvos guldyti,bet bausmės turi būti teisingos ir griežtos,nesakau ,kad už vištos vagystę jau į kalėjimą,bet kas liečia sunkius nusikaltimus pasigailėjimo nereikia perdėtai reikšti.Paskaitykte 13 psl .Necituoju nes nematau didelio reikalo .
LABA DIENA noreciau atnaujinti sita tema ir daugau pritraukti bendraminciu
Noretusi kad sitoja temoja butu daugau atvirumo
Pazystu nemazai teistu zmoniu ir su didelai srokais kurie susitvarke savo gyvenimus.
Jie gal apie tai nelinke kalbeti nes visuomenes poziuris yra ziaurus . Jei teistas tai tu ne zmogus
Lemonai ir Dziugina pritariu jusu mintim , bet atvirumo kaip ir nerasta
Tikuos greitai uzsuksite ir gal idomai pabendrausime
QUOTE(noir1 @ 2007 01 02, 22:10)
Žinote,ponia ar panele Lemone,jau kultūros ir proto tai neišmatuosi,bet patirties lietuviškos galiu ir papasakoti
... Bet kam tau kalbėti su jais jie gi tokie neprotingi
Kad Lemones žinutes paskaičius "kultūra" šviečia iš tolo
QUOTE(M & G @ 2007 05 07, 20:00)
o tamsta kokias žinutes paskaitėte, kad čia toks pareiškimas?
QUOTE(Lemone @ 2007 05 08, 00:15)
o tamsta kokias žinutes paskaitėte, kad čia toks pareiškimas?
nors man giliai dzin kaip sakoma, bet šiaip čia apie kalinių teises kalbama 
Pasikandžiot norėjau
aš manau, kad tokiems kaliniams kurie žudė, žagino, mušė tai jokių privilegijų negali būti, siaubas kažkoks, aš jau patyliu apie tai, kad nužudžius žmogų gali sėst tik iki 10 metų
čia apsurdas, aš manau, jei nužudei ir tu mirk, o ne gyvent ten kalėjime sau kaip ponas, jei išžaginai- ot tokį tai reik įmest pas vyrus mylinčius kalinius
jei išžaginai mažametė ar mažametę - iškart pimpalą nupjauti ir jokio gailesčio
QUOTE(**SM** @ 2007 05 09, 18:54)
aš manau, kad tokiems kaliniams kurie žudė, žagino, mušė tai jokių privilegijų negali būti, siaubas kažkoks, aš jau patyliu apie tai, kad nužudžius žmogų gali sėst tik iki 10 metų
čia apsurdas, aš manau, jei nužudei ir tu mirk, o ne gyvent ten kalėjime sau kaip ponas, jei išžaginai- ot tokį tai reik įmest pas vyrus mylinčius kalinius
jei išžaginai mažametė ar mažametę - iškart pimpalą nupjauti ir jokio gailesčio 
Tiesiog viskas žodis žodin ką aš norėjau parašyti,nes galvoju taip kaip jūs