Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(ingole @ 2010 10 25, 20:34)
Sveikos mergaites  smile.gif ,

parejo mano amarilcikas is Dvi siandiena (dar karta aciu Dvi  smile.gif ). Ispakavau, o jis matyt oro negavo ir viena puse pradejo puti. Tai nulupau tris sluoksnius svoguno lukstu. Ir dar virsune pradejusi puti buvo. Tai nupjoviau virsune iki pacio svoguno. Tada pamaciau, kad dar siek tiek ir pats viduriukas puva. Tai su peilio virsunele siek tiek isgramdziau atsargiai. Bet vistiek siek tiek liko. Bijojau daugiau gramdyti. Ivyniojau i popieriu ir padejau miegoti. Kazin ar gerai viska padariau?  g.gif Ar nepus toliau mano svogunas?  g.gif

O jeeeezau blink.gif blink.gif blink.gif Ziurek kaip bus, jei neduok Die nebeaugtu, tikrai kompensuosiu tau nuostolius. Net nepagalvojau, kad taip gali buti, rupejo, kad jo nesutraiskytu besiunciant.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 26, 09:51)
O kuris čia turi vaiką rolleyes.gif - įtrauksiu į sąrašą  mirksiukas.gif

Uzsienietis (kur Dvi pargabeno), grazuolis Carisma (kaip teisingai rasosi? Vienur raso Carisma, kitur Charisma?) thumbup.gif
Kai nulupau tuos kelis sluoksnius, tai pasimate kudikis ir visai nebemazas (sis kudikelis skirtas Dvi) bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2010 10 26, 09:53)
O jeeeezau  blink.gif  blink.gif  blink.gif Ziurek kaip bus, jei neduok Die nebeaugtu, tikrai kompensuosiu tau nuostolius. Net nepagalvojau, kad taip gali buti, rupejo, kad jo nesutraiskytu besiunciant.

Tik tu man baik schmoll.gif, jokiu cia kompensaciju, viskas cia ok. mirksiukas.gif
Jeigu jau pradesim cia noreti kompensaciju, tai niekas nebenores musu gydyti ir nupirkti negalincioms isigyti uzsienyje pacioms schmoll.gif
Galejau gi nieko nerasyti, bet nemoku as ju dar gydyti pati. Tik todel paprasiau pagalbos blush2.gif
Aciu tau Dvi uz rupesti ir tikrai cia tu ne prie ko. Ok? mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingole: 26 spalio 2010 - 10:11
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 26, 08:51)
Jokiu būdu nekišk į žemę  blink.gif

O kuris čia turi vaiką rolleyes.gif - įtrauksiu į sąrašą  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kuris čia  bigsmile.gif

Lemon Lime smile.gif bet jis dar nezydejes pas mane ,o jau apsivaikiavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 26, 12:09)
bet jis dar nezydejes pas mane ,o jau apsivaikiavo lotuliukas.gif

Buna. Pas mane siltnamy pagyvene per vasara visi paaugliai apsivaikavo...Kad butu pilvus, bjaurybes, augine, tai ne..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 10 26, 12:27)
Buna. Pas mane siltnamy pagyvene per vasara visi paaugliai apsivaikavo...Kad butu pilvus, bjaurybes, augine, tai ne..

Pas mane jis ir pats paaugo..o vaikai yra geris,kad tik sveiki butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 10 26, 14:27)

Tai džiaukis, tegul tik auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, mano ligoniukas kaip ir ilsisi ant palanges padetas. Apibarsciau anglimi, tai lyg ir apdziuvo. Nesimato, kad butu dar kur nors puvinys....
Tai ka man toliau su juo daryti? Ar migdyti ji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 10 27, 20:05)
Sveikutes mergaites, mano ligoniukas kaip ir ilsisi ant palanges padetas. Apibarsciau anglimi, tai lyg ir apdziuvo. Nesimato, kad butu dar kur nors puvinys....
Tai ka man toliau su juo daryti? Ar migdyti ji?  ax.gif

Gal geriau nemigdyk.Aš sodinčiau ant smėliuko,kad tik dugnelis liestūsi,gal išleis šaknis.Tegul sustiprėja.Migdomi sveiki ir stiprūs svogūnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 10 27, 19:19)
Gal geriau nemigdyk.Aš sodinčiau ant smėliuko,kad tik dugnelis liestūsi,gal išleis šaknis.Tegul sustiprėja.Migdomi sveiki ir stiprūs svogūnai 4u.gif

O tai tas dabartines saknis palikti? g.gif
Atsakyti
Visoms labutis 4u.gif
Aš pasigyrsiu: ax.gif jau turiu dar vieną palanginių šeimos narį kuris atkeliavo iš jediaros 4u.gif ax.gif .Salota ir įspūdinga cibulė emigravimą atlaikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 10 27, 22:46)
O tai tas dabartines saknis palikti? g.gif

Žinoma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 27, 22:51)
Visoms labutis  4u.gif
Aš pasigyrsiu:  ax.gif jau turiu dar vieną  palanginių šeimos narį kuris atkeliavo iš jediaros  4u.gif  ax.gif .Salota ir įspūdinga cibulė emigravimą atlaikė  lotuliukas.gif

friends.gif Sėkmės auginant mirksiukas.gif
Atsakyti