Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Noriu pasigirti - tas amarilis, kur po langais radau, susiruošė leisti žiedyną.. cool.gif Aš jo nepasodinau, suvyniojau į laikraščius, sakau, migdysiu, o jis... doh.gif Net nežinau ką daryti -sodinti į vazoną? Lapai tai jau apgeltę.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 10 17, 20:10)
Noriu pasigirti - tas amarilis, kur po langais radau, susiruošė leisti žiedyną..  cool.gif  Aš jo nepasodinau, suvyniojau į laikraščius, sakau, migdysiu, o jis... doh.gif  Net nežinau ką daryti -sodinti į vazoną? Lapai tai jau apgeltę.. blush2.gif

Jei leidžia žiedyną, tai tegul žydi. Kam prievartauti augalą be reikalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 10 17, 20:10)
Noriu pasigirti - tas amarilis, kur po langais radau, susiruošė leisti žiedyną..  cool.gif  Aš jo nepasodinau, suvyniojau į laikraščius, sakau, migdysiu, o jis... doh.gif  Net nežinau ką daryti -sodinti į vazoną? Lapai tai jau apgeltę.. blush2.gif

Čia Tau padėka, kad jį išgelbėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
o kada migdyt ziemai? maniskio lapai zali, tai ka daryt? visai jis nesiruosia miegot lotuliukas.gif , vasara zydejo taip
Atsakyti
QUOTE(saulyte:) @ 2010 10 18, 00:21)
visai jis nesiruosia miegot  lotuliukas.gif , vasara zydejo

Nepaprastai gražūs žiedai.
Be galo myliu raudonus amarilius.. wub.gif
Ir laaaaabai pasiilgau didelių raudonų žiedų.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 16, 22:33)
Tuščiavidurį turiu  ax.gif

Rašyk į AŽ savo rekvizitus jamu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 10 16, 15:55)
Sveikos, ligones  biggrin.gif Vaistininkas grizo biggrin.gif  biggrin.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif Aišku, gaila kad penktadienio medžioklė nepavyko doh.gif
Bet kokiu atveju thumbup.gif thumbup.gif
Taigi, RYTOJ siųsiu MB pas Dvi. Jei gali, tai kaunietėms supakuok į bendrą sietką ir perduok pasiuntinukui hihihi.gif

Į až laukiu sąskaitos numerio, telefono nr. ir tikslaus adreso, kur pasiimti siuntinuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas pas mus siekia Vokietiją, Austriją? Gal tarpe mūsų yra gerai mokančių Vokiečių kalbą, kad išsiaiškint pirkimo sąlygas? help.gif
Gelbe Lemon
Noriu noriu - negaliu.. Bent pabandyti. Gal tikrai bus geltonas? cool.gif wub.gif 4u.gif
Kaip mano MB sakytų- dega uodegytė ir negaliu palaukti.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 18 spalio 2010 - 09:01
QUOTE(milereta @ 2010 10 18, 10:00)
Noriu noriu - negaliu.. Bent pabandyti. Gal tikrai bus geltonas? cool.gif  wub.gif  4u.gif

Žinok ir aš uodegytę pasideginčiau dėl JO bigsmile.gif thumbup.gif
Uups, pas mus bomžas, gyvenantis Vokietijoj mirksiukas.gif Pabandyk jai į až parašyti, gal pagelbės mirksiukas.gif
O jau kai užsakinėsi, tai DUOK žinot mirksiukas.gif Jeigu ką, tai smagiau bus dviese subines kišti į šaltą vandenį tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbut ir kisciau s...... i salta vandeni..... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 10 18, 11:00)
Kas pas mus siekia Vokietiją, Austriją? Gal tarpe mūsų yra gerai mokančių Vokiečių kalbą, kad išsiaiškint pirkimo sąlygas? help.gif
Gelbe Lemon
Noriu noriu - negaliu.. Bent pabandyti. Gal tikrai bus geltonas? cool.gif  wub.gif  4u.gif

IR AŠ NORIU . cray.gif
Bet kodėl jis toks pigus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 18 spalio 2010 - 09:21
QUOTE(Lutpede @ 2010 10 16, 16:58)
Tai AČIŪ. Parasyk į AŽ kiek skolinga ir kur pervesti pinigus. Kauniečiams Ice Tea žadejo pargabenti

QUOTE(GIZZI5 @ 2010 10 16, 17:19)
DVI-saulute,ačiū Tau thumbup.gif parašyk kiek skolinga.Tikiuosi ICE TEA parveš į Kauną 4u.gif

QUOTE(ingole @ 2010 10 16, 22:50)
Oi  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif, aciu tau, daktaryte  clap.gif
As parasysiu i az kur man siusti.
Kaip suprantu kur raudonai pazymeta, tu nebuvo...? blush2.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 10 18, 09:06)
Taigi, RYTOJ siųsiu MB pas Dvi. Jei gali, tai kaunietėms supakuok į bendrą sietką ir perduok pasiuntinukui  hihihi.gif
Į až laukiu sąskaitos numerio, telefono nr. ir tikslaus adreso, kur pasiimti siuntinuką  mirksiukas.gif

Sorry, jei subalamūtinau. Raudonai pažymėtus parvežiau, kitų negavau.
Sąskaitą tuoj parašysiu. Ingolei siųsiu paštu, Milereta pasiims pati. Kitus kaip suprantu IceTea į maišiuką?
Einu tikrinti banko, tuoj pasakysiu sumas.
Atsakyti