Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Sveikutes,
klausykit ruosiuos migdymui cibulius (as migdau juos vazonuose ax.gif), nelaistau jau daugiau kaip menesi , laikau tamsiai, bet jie man vis jaunus lapus auginasi doh.gif senieji mirsta o jauni stiebiasi doh.gif gal man traukt juos is to miegamojo g.gif net nebezinau ka daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 11 14, 23:25)
Sveikutes,
klausykit  ruosiuos migdymui cibulius (as migdau juos vazonuose ax.gif), nelaistau jau  daugiau kaip menesi , laikau tamsiai, bet jie man vis jaunus lapus auginasi doh.gif senieji mirsta o jauni stiebiasi doh.gif  gal man traukt juos is to miegamojo g.gif net nebezinau ka daryt unsure.gif

o zele tvarkingai per vasara? gal jiems per silta, kad miegot? g.gif su tokiu ritmu tikrai ziedu nebus, blin.. schmoll.gif
Sakyciau nelaistyk ir toliau. O seniai jau nelaistai?
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 11 15, 00:25)
Sveikutes,
klausykit  ruosiuos migdymui cibulius (as migdau juos vazonuose ax.gif), nelaistau jau  daugiau kaip menesi , laikau tamsiai, bet jie man vis jaunus lapus auginasi doh.gif senieji mirsta o jauni stiebiasi doh.gif  gal man traukt juos is to miegamojo g.gif net nebezinau ka daryt unsure.gif

Aš nemigdau kol nenugeltonuoja bent trys lapai.Dabar tai jau siūlyčiau netraukti į šviesą,nes visą ciklą užmakaluosi,kaip bus taip,bet nelaistyk pradėjai migdyti-nežadink.
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2010 11 14, 22:24)

net graudu...  nail.gif
P.S. Milereta rašė "į gėlių parduotuvę prie Maximos", ar aš jau skaityti nemoku?  g.gif

Stepute ,tik neapsiverk ,nebus kam nosinaitę paduot... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nei maximoj ,nei prie maximos pirkau,taip kad skaityt moku,nepergyvenk mirksiukas.gif Ačiū kad nervuojies dėl svetimų amarilių lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuoj ir maniškis, kur šiemet išmestą po langais radau, žiedą išskleis, jau pumpuras prasižiojo. wub.gif Šį rudenį pirmasis. assa.gif
Atsakyti
Vakar Maximoj abu su MB sukišę nosiukus GIGANTUS apžiūrinėjom thumbup.gif thumbup.gif
Geras vaizdas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 15, 08:59)
Vakar Maximoj abu su MB sukišę nosiukus GIGANTUS apžiūrinėjom  thumbup.gif  thumbup.gif
Geras vaizdas  thumbup.gif  thumbup.gif

As tai turbut buciau neiskentejus,ir i nosiuka"įtraukus"koki viena doh.gif lotuliukas.gif pas mus dar nera pardose g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 11 15, 09:19)
As tai turbut buciau neiskentejus,ir i nosiuka"įtraukus"koki viena doh.gif  lotuliukas.gif pas mus dar nera pardose g.gif

Tai kad jie NESVEIKAI dideli- lukštai apie 0,5cm storio- grynai hormoniniai doh.gif
O ir veislės- Hercules, Baltas ir Raudonas mirksiukas.gif Bet kai atvirose dėžėse, tai tikrai siurprizą gali nusipirkti- nes miksuoti visi gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 15, 00:53)
o zele tvarkingai per vasara? gal jiems per silta, kad miegot? g.gif su tokiu ritmu tikrai ziedu nebus, blin.. schmoll.gif
Sakyciau nelaistyk ir toliau. O seniai jau nelaistai?

nea vasara irgi nebuvo tvarkingo zelimo schmoll.gif nebezinau jau doh.gif
g.gif nu gal per silta tada g.gif rusys toks ner lb saltas g.gif bet ant auksto bijau nesti kad neusaltu ir kad nepamirsciau blush2.gif
nelaistau daugiau kaip menesi unsure.gif
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 15, 01:16)
Aš nemigdau kol nenugeltonuoja bent trys lapai.Dabar tai jau siūlyčiau netraukti į šviesą,nes visą ciklą užmakaluosi,kaip bus taip,bet nelaistyk pradėjai migdyti-nežadink.

teks tada migdyt toliau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 15, 10:19)
Tai kad jie NESVEIKAI dideli- lukštai apie 0,5cm storio- grynai hormoniniai  doh.gif
O ir veislės- Hercules, Baltas ir Raudonas  mirksiukas.gif Bet kai atvirose dėžėse, tai tikrai siurprizą gali nusipirkti- nes miksuoti visi gali  doh.gif

ai tada nieko gero ax.gif nuraminai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 11 15, 11:16)
nuraminai biggrin.gif

mirksiukas.gif turėjau KAŽKĄ pasakyti ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet iš tikrųjų LABAI peršerti anabolikasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 15, 08:59)
Vakar Maximoj abu su MB sukišę nosiukus GIGANTUS apžiūrinėjom  thumbup.gif  thumbup.gif
Geras vaizdas  thumbup.gif  thumbup.gif

Kodėl tuos TB GIGANTUS reikia Maximoj apžiūrinėti? Nesupratau... doh.gif Ne gi daugiau nėra kur? g.gif
Atsakyti