Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(GIZZI5 @ 2010 10 18, 16:39)
Taip ir ne kitaip doh.gif  doh.gif  doh.gif dabar aš irgi galvoju kur reikės dėti, bet vistiek dar poros oi kaip norisi verysad.gif

klasikinės sergančiųjų amarilioze mintys thumbup.gif ,jei visus padėčiau pavasarį ant palangės tai dar vietos kokiems trims lieka ,vadinasi aš dar galiu sau leisti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 10 18, 18:44)
klasikinės sergančiųjų amarilioze mintys thumbup.gif ,jei visus padėčiau pavasarį ant palangės tai dar vietos kokiems trims lieka ,vadinasi aš dar galiu sau leisti doh.gif  doh.gif  doh.gif

TIKRA ligonių palata schmoll.gif Iki ašarų prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parasysiu dabar siek tiek ne i tema....
Kol susirasinejau su Jumis, mano mazylis (1,9 men.) svetainejeant kilimines dangos ispyle 10 l. praplesta ir uzrista durpiu maisa (MB parnese ir nepadejo i vieta). Po to nusinese siupeliuka su sluota bande viska susluoti, tai paskleide per puse kambario (kilimo nesimate) ir atleke pas mane kazka pauksciu kalba man saukdamas. Nuejau i kambari, o ten doh.gif doh.gif doh.gif vaizdelis. Tai ka, kabinau kiek imanoma vel i maisa ir kvieciau drauga siurbli i pakalba. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 10 18, 19:01)
Kol susirasinejau su Jumis, mano mazylis (1,9 men.) svetainejeant kilimines dangos ispyle 10 l. praplesta ir uzrista durpiu maisa (MB parnese ir nepadejo i vieta). Po to nusinese siupeliuka su sluota bande viska susluoti, tai paskleide per puse kambario (kilimo nesimate) ir atleke pas mane kazka pauksciu kalba man saukdamas. Nuejau i kambari, o ten  doh.gif  doh.gif  doh.gif vaizdelis. Tai ka, kabinau kiek imanoma vel i maisa ir kvieciau drauga siurbli i pakalba.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

koks protingas vaikiukas. Bus tikriausia sodininkas-gėlininkas
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 10 18, 18:01)
Kol susirasinejau su Jumis, mano mazylis (1,9 men.) svetainejeant kilimines dangos ispyle 10 l. praplesta ir uzrista durpiu maisa (MB parnese ir nepadejo i vieta). Po to nusinese siupeliuka su sluota bande viska susluoti, tai paskleide per puse kambario (kilimo nesimate) ir atleke pas mane kazka pauksciu kalba man saukdamas. Nuejau i kambari, o ten  doh.gif  doh.gif  doh.gif vaizdelis. Tai ka, kabinau kiek imanoma vel i maisa ir kvieciau drauga siurbli i pakalba.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikejo tiesiai vidury kambario amarilius susodinti lotuliukas.gif

O mano mazoji 3m atzalele siandien dantistei i pirsta ikando blink.gif
Atsakyti
Na ir linksmai Jūs čia diskutuojate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 10 18, 21:13)
Reikejo tiesiai vidury kambario amarilius susodinti  lotuliukas.gif

SUPER!!!!! Tai bent ideja. Jokiu vazonu, jokiu palangiu - vien tik grazus ir didelis kilimas su amariliu kliomba... thumbup.gif
Vien del vyro veido israiskos verta tai isbandyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 10 18, 23:34)
SUPER!!!!! Tai bent ideja. Jokiu vazonu, jokiu palangiu - vien tik grazus ir didelis kilimas su amariliu kliomba...  thumbup.gif
Vien del vyro veido israiskos verta tai isbandyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pavarot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 10 18, 11:00)
Gal tarpe mūsų yra gerai mokančių Vokiečių kalbą, kad išsiaiškint pirkimo sąlygas? help.gif
Gelbe Lemon

Gavau iš Uups žinutę.. Ji gali mum pagelgėti tame reikale. BET tikslus šio amarilio vertikas iš Vok. k. "ŠVIESIAI GELTONAS". Taip, kad - tai tik graži reklama.. Iš tikrųjų tai vienas iš Lemon'ų unsure.gif
Del Gervase galima organizuotis, bet manęs asmeniškai jis nedomina.. 4u.gif
Uups bus laisvesnė po ketvirtadienio ir mus aplankys.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 10 18, 17:09)
o kaip atsiimt ,tai ,mergikės ,pasakysit,Kaune kaip nors susisieksim wub.gif

Šiandien vakare, bet greičiausiai VĖLAI vakare MB parveš kauniečių amarilkas mirksiukas.gif Tai jau rytoj vakare, arba gal dar net šiandien (į až parašykit savo tel nr. ir, kai gausiu siuntinį, parašysiu SMS) galėsit pasiimti iš A.Šančių mirksiukas.gif arba kitą vakarą kur nors kur susibėgsim mirksiukas.gif Nu žodž- toliau per až rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 10 19, 08:14)
Gavau iš Uups žinutę.. Ji gali mum pagelgėti tame reikale. BET tikslus šio amarilio vertikas iš Vok. k. "ŠVIESIAI GELTONAS". Taip, kad - tai tik graži reklama.. Iš tikrųjų tai vienas iš Lemon'ų unsure.gif

Jei būtų tokia spalva, kaip parodyta foto, tai kainuotų tikrai brangiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 19, 08:34)
Jei būtų tokia spalva, kaip parodyta foto, tai kainuotų tikrai brangiau rolleyes.gif

aisku... verysad.gif
Atsakyti