Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

uups jau prisiatostogavus biggrin.gif
QUOTE(milereta @ 2010 10 19, 06:14)
Gavau iš Uups žinutę.. Ji gali mum pagelgėti tame reikale. BET tikslus šio amarilio vertikas iš Vok. k. "ŠVIESIAI GELTONAS". Taip, kad - tai tik graži reklama.. Iš tikrųjų tai vienas iš Lemon'ų unsure.gif
Del Gervase galima organizuotis, bet manęs asmeniškai jis nedomina.. 4u.gif
Uups bus laisvesnė po ketvirtadienio ir mus aplankys.

tikrai taip drinks_cheers.gif paspalvintas, jis itariu, smarkiai g.gif
turbut kaip ir nera ryshkaus geltono amarilio g.gif
pas mus dar tokius machiau ish geltonu:
http://www.keyzers.d...;products_id=77

o pagelbesiu bet kada,- ar raudonu, ar geltonu biggrin.gif

QUOTE(jediara @ 2010 10 18, 09:48)
Iš šios firmos ne vieną augalą esu pirkusi ir apie pusę augalų pražydo visai kitomis spalvomis verysad.gif Čia jau kaip pasiseks mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif zhinok, jie, padlos, net nieko neatrashe kai pasiskundzhiau:/ kai uzhsakinesiu ka ish ten dar karteli pagruzint reikes rolleyes.gif

man kol kas ish ju pirkti augalai lyg nieko unsure.gif bet pirkau tik citrusus ir jie dar nezhydejo/vaisiu nevede, tai neaishku kaip ish tikruju bus, kol kas panashus i citrinmedzhius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 10 21, 16:54)
pas mus dar tokius machiau ish geltonu:
http://www.keyzers.d...;products_id=77

Vajetau,ten koks grozis yra karsta.gif
Tas Amaryllis Rosa cry.gif
Jau jeigu merginos ka nors pirks, tai as noreciau sio amarilciko ax.gif blush2.gif
Ir tik 3,20 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingole: 21 spalio 2010 - 16:22
aš tai Emerald ieškau, bet nepatogu pas Uups prašyti blush2.gif
Atsakyti
Emeraldo ir aš norečiau rolleyes.gif ir visai surizikuočiau ta geltona,o gal bus to geltonumo g.gif
Atsakyti
Aš tai labai ieškau Black pearl,girdėjau .kad Ups rado čia vienai mergaitei blush2.gif ,Prašyčiau padėti ligoniui ax.gif Gavosi kaip užsakymas nelabai gražu, bet jei kur nors, blink.gif kada nors blink.gif Labai reikia, man atrodo, kad mane suprasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 10 21, 16:21)
Vajetau,ten koks grozis yra  karsta.gif
Tas Amaryllis Rosa  cry.gif
Jau jeigu merginos ka nors pirks, tai as noreciau sio amarilciko  ax.gif  blush2.gif
Ir tik 3,20 eur.

zhinok, vietoj taves ash juo labai nesizhavechiau unsure.gif Chia 'no name' , tiksliau jie nerasho veisles tai itariu, nuotrauka irgi belekokia ideta g.gif gali buti visai ne toks. Ash pernai ish ju pirkau 'pink floyd', o gavsi toks:

user posted image

QUOTE(Lutpede @ 2010 10 21, 18:47)
aš tai Emerald ieškau, bet nepatogu pas Uups prašyti  blush2.gif

ner ko nepatogintis, tikrai,- gi ne tai, kad ash ju kaip grybaudama ieshkau lotuliukas.gif o matei kurnors pas vokiechius? mastau.gif
shiaip dar gal ankstoka medzhiot, man regis dar nuo kokio lapkrichio tik atsiras visi kurie turi atsirast unsure.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2010 10 21, 19:11)
Aš tai labai ieškau Black pearl,girdėjau .kad Ups rado čia vienai mergaitei blush2.gif ,Prašyčiau padėti ligoniui ax.gif Gavosi kaip užsakymas nelabai gražu, bet jei kur nors, blink.gif  kada nors blink.gif Labai reikia, man atrodo, kad mane suprasi doh.gif

nu shitie nera labai didelis deficitas, su salyga jei nepasitaiko netikri irnesakyk.gif
Atsakyti
Uups tuoj širdis sprogs nuo amarilių grožio.. wub.gif
Palaukim Lapkričio. Labai nedaug liko. Manau nesusilaikysiu poros neįsigijus. ax.gif
Beje, kaip ten pernai buvo, kur amarilio lapas per viduri balta juostelė eina? Lyg ir Europoj buvo užsivežę, ar nusipirkot kuri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 10 21, 17:54)

drinks_cheers.gif  zhinok, jie, padlos, net nieko neatrashe kai pasiskundzhiau:/ kai uzhsakinesiu ka ish ten dar karteli pagruzint reikes rolleyes.gif

man kol kas ish ju pirkti augalai lyg nieko unsure.gif  bet pirkau tik citrusus ir jie dar nezhydejo/vaisiu nevede, tai neaishku kaip ish tikruju bus, kol kas panashus i citrinmedzhius  lotuliukas.gif

Nieko irnesakyk.gif , nors ir kitomis spalvomis, bet vis tiek žydėjo hihihi.gif
Atsakyti
PASIPILDZIAU ax.gif

*Lovely Garden (+net 2 mazyciai baby bigsmile.gif )
*Lady Jane
* Sweet Nyph

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 21 spalio 2010 - 21:10
QUOTE(Pentarda @ 2010 10 21, 23:08)
PASIPILDZIAU ax.gif

*Lovely Garden (+net 2 mazyciai baby bigsmile.gif )

Jie ir auga "kupstais" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 10 21, 16:54)
uups jau prisiatostogavus biggrin.gif

mirksiukas.gif
Jei gu ką, tai aš irgi Emeraldo jamčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 22, 09:38)
mirksiukas.gif
Jei gu ką, tai aš irgi Emeraldo jamčiau  blush2.gif

Ir aš šitą jamčiau... bigsmile.gif
Atsakyti