QUOTE(Jogailė @ 2012 02 08, 14:09)
Prieš 4,5 metų ten gulėjom. Gydė skyriaus vedėja, pavardės nepamenu, lyg ir iš Č raidės
na bet labai patiko
Maitinimą tada aš gaudavau. Dukrai buvo 4 mėn., tai ją maitindavau pati, bet kiek skaičiau informacijoj, tai buvo parašyta, kad jei vaikutis iki 1 metų, maitinimą gauna ir mama, jei vyresnis, tai jau mama nebegauna.
Palata tada buvo dvivietė, šalia buvo tualetas ir vonia. Kas čia dar
Lovytė mažiukui su grotelėmis. Mamai lova šalia. Sunkiausia man ir buvo ten miegoti, nes miegojau su vaiku vienoj lovoj, o lova buvo įdubus, tai abi sukritę į tą duobė ir miegodavom, tiesa lova daugų daugiausiai 1,7 m, kai aš pati 1,8 m, na įsivaizduojat kaip miegot
Bet čia viskas buvo prieš daugiau nei 4 metus, gal viskas atnaujinta

Maitinimą tada aš gaudavau. Dukrai buvo 4 mėn., tai ją maitindavau pati, bet kiek skaičiau informacijoj, tai buvo parašyta, kad jei vaikutis iki 1 metų, maitinimą gauna ir mama, jei vyresnis, tai jau mama nebegauna.
Palata tada buvo dvivietė, šalia buvo tualetas ir vonia. Kas čia dar

Bet čia viskas buvo prieš daugiau nei 4 metus, gal viskas atnaujinta
Tikriausiai turejote omeny gyd. Cerkauskiene. Ji viena geriausiu, kuri specializuojasi konkreciai su naujagymiu ir kudykiu inkstu ligomis. Mes gulejome, kai dukrytei buvo tik menuo. Labai gera gydytoja, atidi ir viska isaiskina, atsako i visus rupimus klausimus ir dabar dar nuvaziuojam kas menesi pasitikrinti, ar nera pokyciu. Zodziu, rekomenduoju