Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai - 4

QUOTE(Jingrida @ 2011 04 09, 18:57)
Va dar vienas pyragas. Irgi visom rekomenduociau, nes kiek kepu ji, kuo toliau tuo skanesnis gaunasi biggrin.gif

VARSKES PYRAGAS

200g sviesto,
350g miltų,
80g cukraus,
3 kiaušinio tryniai,
žiupsnis druskos.

500g riebios varškės,
2 kiaušinių baltymai,
200g cukraus (palei skoni galite deti ir maziau),
1 pakelis vanilinio cukraus,
1 valg. šaukštas grietinės (jei varske neriebi).

Ištrinti margariną (nešildyti, turi būti kambario temperatūros) su kiaušiniais ir cukrumi, kad tas ištirptų. Tada sudėti miltus, įberti druskos, išmaišyti.

Įdarui gerai sutrinti varškę. Sumaišyti su cukrumi ir šaukštu grietinės. Reikia, kad cukrus jei ne visiškai, tai bent jau gerokai aptirptų. Tada labai gerai išplakti baltymus. Baltymus atsargiai įmaišyti į varškės masę. Varškę sukrėsti ant tešlos, išklotos kepimo formoje (riebalais tepti nereikia - tešla pakankamai riebi) ir pašauti į orkaitę. Ir reikia tinkamai pasirinkti kepimo formą - kad varškės sluoksnis nebūtų per storas, nes tada nelabai iškepa. ~2 cm varškės - pats tas. Orkaitės temperatūra - gal apie 180 laipsnių, kepti gerą pusvalandį - kad varškė pyrago viduryje nebebūtų šlapia.

p.s. i varske galima deti kavos ar kokoso drozliu, ar dar ko, pagal skoni smile.gif)

tikrai jis yra PERFECT


Kaip tik atsisėdau ieškoti varškės pyrago receptuko. Ačiū, pačiu laiku smile.gif Turiu besibaigiančiu galiojimu varškės smile.gif pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2011 04 09, 19:42)
Kaip tik atsisėdau ieškoti varškės pyrago receptuko. Ačiū, pačiu laiku smile.gif Turiu besibaigiančiu galiojimu varškės smile.gif pabandysiu.


na ir kaip patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2011 04 09, 18:57)
Va dar vienas pyragas. Irgi visom rekomenduociau, nes kiek kepu ji, kuo toliau tuo skanesnis gaunasi biggrin.gif

VARSKES PYRAGAS




Na ir iškepė man pyragas: kepiau gerą valandą, truputį prideginau biskvitą bijodama, kad varškės masė neiškeps, ją skaninau Nescafe 3in1 milteliais, sakyčiau labai pataikiau smile.gif valgėm šiltą ir gyrėm receptą.
ačiū 4u.gif kepsim dar kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaB: 11 balandžio 2011 - 22:25
QUOTE(RutaB @ 2011 04 11, 23:24)
Na ir iškepė man pyragas: kepiau gerą valandą, truputį prideginau biskvitą bijodama, kad varškės masė neiškeps, ją skaninau Nescafe 3in1 milteliais, sakyčiau labai pataikiau smile.gif valgėm šiltą ir gyrėm receptą.
ačiū  4u.gif  kepsim dar kartą.



as tokia kepeja, kad valandos nekepu ir man vistiek pridega dazniausiai biggrin.gif nu bet kartais pavyksta isgelbeti dar biggrin.gif o varske tai irgi visad buna tokia ant ribos, kaip ir iskepusi, bet galetu buti labiau pakepusi.. bet man visvien labai jis patinka wub.gif kepsiu ir kepsiu kol geresni recepta gausiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
reikia pagalbos, senasis kompas uzluzo ir mano gerasis pyrago receptas liko ten unsure.gif ieskojau nete, bet neradau. gal kas zinosit. Atsimenu, kad tai kakavinis pyragas, be kiausiniu, pilasi verdantis vanduo, kazkas buvo ji pavadines kriziniu pyragu, ta prasme pigiu. Buciau dekinga uz receptuka, jei ka turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2011 02 23, 15:11)
as va turiu toki paprasta greit paruosiama ir ziauriai skanu sokoladini pyraga.

6-8 porcijoms reikes:

70g miltu
1/2 a.s.kepimo milteliu
1/2 a.s. druskos
85g nesaldinto sokolado (dedu visa plytele, blogiau nebus biggrin.gif )
85g sviesto (irgi dedu apie 100g)
225g cmulkiojo cukraus
2 dideli paplakti kiausiniai
1 a.s. vaniles esencijos

Dubeny sumaisyti miltus, kepimo miltelius ir druska. Ant mazos ugnies istirpinti sokolada su sviestu ir ismaisyti. Nuimkite nuo ugnies ir imaisykite cukru, kiausinius ir vanile. Supilkite miltu misini ir ismaisykite. misini supilkite i riebalais patepta 24cm skersmens pyrago forma ir kepkite 20-30min 175 laipsniu temperaturoje.

Jis tobulas. Tikrai


Kaip suprast nesaldinto sokolado? cia kazkoks specialus turetu buti sokoladas? nesaldus?
Atsakyti
Kotrynos keksas

Aš vakar šitą išbandžiau ax.gif Nerealus 4u.gif labai lengvai pagaminamas ir dar lengviau suvalgomas thumbup.gif Aš vietoj razinų dėjau džiovintų popajų gabaliukų, Vėlykos kepsiu tokį pat, tik atskirisiu į dvi dalis, į vieną - tas pačias papjas, o į kita kakavos, ir sluoksnius lengvai permašysiu, kad gautųsi margas. Siūlau išbandyti, tikrai nenusilvilsit wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NePaprastaa @ 2011 04 18, 13:47)
Kaip suprast nesaldinto sokolado? cia kazkoks specialus turetu buti sokoladas? nesaldus?

man tai keista,kad 70g miltu blush2.gif o iseiga............. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2011 04 22, 14:44)
man tai keista,kad 70g miltu blush2.gif o iseiga............. g.gif


Tikrai, tiek ir dedasi, nes tesla nebuna skysta iki miltu dejimo.

O nesaldintas sokoladas turbut turima omenyje konditerinis. Tik va beda, as jo niekur neberandu parduotuvese. Jau minejau, kad kepiau si pyraga radus receptuka cia sm, tik kazkurioj kitoj temoj. Ten rasoma, kad sis receptas buvo ant tokio sokolado pakuotes.
Atsakyti
Labai mėgstu gaminti, ypač saldumynus. Kviečiu užsukti į mano blog'ą. Dalinuosi savo "šedevrais" ir mielai priimu užsakymus bigsmile.gif

http://mazojvirtuvelej.blogspot.com/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Areske: 19 gegužės 2011 - 20:55
QUOTE(Areske @ 2011 05 19, 21:54)
Labai mėgstu gaminti, ypač saldumynus. Kviečiu užsukti į mano blog'ą. Dalinuosi savo "šedevrais" ir mielai priimu užsakymus  bigsmile.gif

http://mazojvirtuvelej.blogspot.com/



Nesuprantu.... Mielai dalinates nuotraukomis, sudetimi, o tai kur detalesni paaiskinimai, darbo eiga ir pan....Nepavyko rasti Jusu bloge...Jei pradedat versliuka, tai taip ir sakykis, siaip cia moterys dalinasi idejomis ir receptais nuo A iki Z.....
Atsakyti
QUOTE(Areske @ 2011 05 19, 21:54)
Labai mėgstu gaminti, ypač saldumynus. Kviečiu užsukti į mano blog'ą. Dalinuosi savo "šedevrais" ir mielai priimu užsakymus  bigsmile.gif

http://mazojvirtuvelej.blogspot.com/


cia ne vieta reklamai-NEGALIMA doh.gif
Atsakyti