QUOTE(Auksiuke @ 2010 11 02, 20:52)
Turiu klausima del rugiageles negriuko
kelis kartus kepiau, man jis super, bet net 3 kartus is eiles man jie kuo puikiausiai iskilo, o paskui susileido ir tapo tokie ploksti. Viduj nepasakysi, kad sukrite- viskas ok, bet to issiputimo neliko (cia maziukus kepiau). o viena karta kepiau didelej pailgoj formoj, iskilo fantastiskai, persprogo, o paskui paeme vidurys ir idubo. Ka ne tap darau
aciu, kas netinegesit atsakyt
aš ir tą esu pastebėjus, bet pastebėjau, kad čia priklauso ir nuo tešlos skystumo, o tai įtakoja kiaušinių dydis, šaukštai pilamo kefyro ir grietinės. Man paskutinį kart gavos tešla skystesnė, tai jie truputį kilo, bet nesprogę buvo. Bet skoniui tai įtakos neturi
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2010 11 03, 00:50)
gal zinote kaip padaryti spalvotus glajus?
į baltą glajų reikia dažų, maistinių, dėt

jų šiai parduotuvėse nėra, reikia pas merginas čia ieškot....