ieskau skanaus vysninio pyrago receptuka. Kad butu paprasta, skanu ir greita
Sveikutes,
ieskau skanaus vysninio pyrago receptuka. Kad butu paprasta, skanu ir greita
ieskau skanaus vysninio pyrago receptuka. Kad butu paprasta, skanu ir greita
As zinau!!! Du kartus kepiau ir abu super gavosi
Receptas: 200gmiltu, 200g cukraus,150g sviesto,5 kiausiniai. 100g riesutu (as ju nedejau nes nemekstu),1 pakelis saldytu vysniu. Sviesta su cukrumi issukti iki purumo.Su dviem saukstais cukraus isplakti kiausinius. Riesutus susmulkinti ir viska kartu sumaisyti
,suberti miltus ir vel ismaisyti .Tesla supilti i kepimo forma ir kisti i orkaite. Kai tesla kepant pakils ,is karto ant jos pilti vysnias.Jaiga desite vysnias is karto ,tai jos nuses ant dugno,apacia bus labai slapia ,o virsus sausas.Pyraga kepti apie 30 min . 220C temperaturoje ,nors aplamai tai laikas priklauso nuo kiekvienos orkaites .Vienu zodziu kol graziai apkeps. Atvesusi apibarstyti cukraus pudra.Skanaus
,suberti miltus ir vel ismaisyti .Tesla supilti i kepimo forma ir kisti i orkaite. Kai tesla kepant pakils ,is karto ant jos pilti vysnias.Jaiga desite vysnias is karto ,tai jos nuses ant dugno,apacia bus labai slapia ,o virsus sausas.Pyraga kepti apie 30 min . 220C temperaturoje ,nors aplamai tai laikas priklauso nuo kiekvienos orkaites .Vienu zodziu kol graziai apkeps. Atvesusi apibarstyti cukraus pudra.Skanaus
o gal kuri žinot kokį pyragiaus receptuka su pienu? lengva
reik sunaudot, o nesugalvoju, kaip..
reik sunaudot, o nesugalvoju, kaip..
buciau labai dekinga jei pasidalintumes kokiu pyrago su svieziomis avietemis receptu
[quote=Margareta,2008 07 16, 16:44]
buciau labai dekinga jei pasidalintumes kokiu pyrago su svieziomis avietemis receptu
http://www.supermama...p;#entry8700623

tik vietoj dzemo dėti šviežias avietes su cukrumi
buciau labai dekinga jei pasidalintumes kokiu pyrago su svieziomis avietemis receptu
http://www.supermama...p;#entry8700623
tik vietoj dzemo dėti šviežias avietes su cukrumi
[quote=rutelyte,2008 07 16, 16:49]
[quote=Margareta,2008 07 16, 16:44]
buciau labai dekinga jei pasidalintumes kokiu pyrago su svieziomis avietemis receptu
http://www.supermama...p;#entry8700623

tik vietoj dzemo dėti šviežias avietes su cukrumi
[/quote]
itariu, kad labai skanu bet man jis per mandras
is manes tokia kepejele...
[quote=Margareta,2008 07 16, 16:44]
buciau labai dekinga jei pasidalintumes kokiu pyrago su svieziomis avietemis receptu
http://www.supermama...p;#entry8700623
tik vietoj dzemo dėti šviežias avietes su cukrumi
[/quote]
itariu, kad labai skanu bet man jis per mandras
QUOTE(Margareta @ 2008 07 16, 16:54)
tada kepk tokį varškės pyragą ir ant varškės viršaus uždėk trintas avietes su cukrumi:) šitas tikrai nesudėtingas
http://www.supermama...?...7270&st=408
QUOTE(rutelyte @ 2008 07 16, 17:01)
tada kepk tokį varškės pyragą ir ant varškės viršaus uždėk trintas avietes su cukrumi:) šitas tikrai nesudėtingas
http://www.supermama...?...7270&st=408
http://www.supermama...?...7270&st=408
labai aciu
Gal kuri nors turite nelabai sudetinga pyrago su koncervuotais persikais receptuka. Busiu dekinga
QUOTE(Abai @ 2008 07 27, 17:38)
Gal kuri nors turite nelabai sudetinga pyrago su koncervuotais persikais receptuka. Busiu dekinga

O kokio norėtum? Aš dažniausiai darau labai šlapią pyragą su visokiais konservuotais vaisiais, tuo tarpu ir persikais. Bet šiaip tradiciškai su persikais daromas sluoksniuotas pyragas: biskivitas, baltas jogurtinis kremas ir persikai ant viršaus.
o dar galima trapios tešlos iš šonų, tada persikų uogienę ir konservuotus persikus ant viršaus
as ir jungiuosi prie jusu
rasau labai lengvo pyrago receptely
bei labai skanaus bent jau musu seimynai
taigi
citrininis pyragas:
2 kiausiniai
1 indelis kondensuoto saldinto pieno
1 pakelis kepimo milteliu
2 stiklines miltu.
viska sudedam i inda ir ismaisome
istepam kekso forma sviestu ir supilame mase. kepame 40 min. 200 laipsn. orkait.
isemus keksa apipilame sirupu t.y.
2 tarkuotos citrinos ( su zievele) su maisyti su stikline cukraus ir 2 stikline vandens. gaunasi toks sirupelis.
supilame ant kekso ir paliekame per nakty, keksa labai skanus ir dregnas. skanaus
citrininis pyragas:
2 kiausiniai
1 indelis kondensuoto saldinto pieno
1 pakelis kepimo milteliu
2 stiklines miltu.
viska sudedam i inda ir ismaisome
istepam kekso forma sviestu ir supilame mase. kepame 40 min. 200 laipsn. orkait.
isemus keksa apipilame sirupu t.y.
2 tarkuotos citrinos ( su zievele) su maisyti su stikline cukraus ir 2 stikline vandens. gaunasi toks sirupelis.
supilame ant kekso ir paliekame per nakty, keksa labai skanus ir dregnas. skanaus
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 07 28, 15:18)
O kokio norėtum? Aš dažniausiai darau labai šlapią pyragą su visokiais konservuotais vaisiais, tuo tarpu ir persikais. Bet šiaip tradiciškai su persikais daromas sluoksniuotas pyragas: biskivitas, baltas jogurtinis kremas ir persikai ant viršaus.
o dar galima trapios tešlos iš šonų, tada persikų uogienę ir konservuotus persikus ant viršaus
Čia idėjų pažarsčiau, nežinau net kurį rašyt
Aš pati labai šlapius pyragus mėgstu, bet ne visiems patinka...
o dar galima trapios tešlos iš šonų, tada persikų uogienę ir konservuotus persikus ant viršaus
Noriu slapio... niam niam








