QUOTE(mamalaura @ 2007 01 09, 17:44)
Man irgi labai keista, kad Relanium mums israse. Atrodo, kad gydytojai reikejo vos 5 sekundziu i mazyli paziuret ir iskart diagnoze-psichologine problema, rasau relanium

Ir dar jinai manes klausia, ar sunkus nestumas buvo? Jai atsakiau, kad lyg viskas normalu buvo. Tada jinai manes klausia, ar kojos tino.Atsakiau, kad lyg ir taip i pabaiga nestumo. Tada jinai: "nu matai, vadinasi sunkus ir jei dar ko paklausciau tai irgi gal butu..."Nelabai supratau, kaip tai susije su leliaus nerimu.
Zodziu, israse relanium ir laisvi. Ir tai buvo antro lygio pediatre
Todel ir idomu, ar relanium tikrai mums reikia ar cia tik budas taip spresti kita problema, neissiaiskinant tikros priezasties.?
As sutinku kad mazylis kiek neramus vaikis, nes jis daznai aprimsta ant ranku (nors aisku ne visada), taip ji beveik visalaik ir pranesiojam.Taciau gal yra kokiu kitokiu priemoniu jam nurimti, o gal cia problema visai ne tame
as rekomenduociau pasikeisti gydytoja. mano dovydui tas pats, gydytoja liepe padidinti vitamino d kieki

nei raumenu tonuso nepazejo, nei siuntimo neisrase, iskart pakeiciau gydytoja, db turim siuntima, laikiam pas neurologa, ir tau ten reiketu, kazin ar pediatrui nustatineti psichine vaiko busena?

ir man tino kojos nestumo pabaigoj, bet tai nesivadina komplikuotu nestumu