QUOTE(Buzulkaa @ 2008 03 31, 01:03)
Sveikutes,na bet turbut niekas ir nezino kodel gimsta neramus kudikiai?...as saviske dar skundziuos..na paskaicius jusu aprasymus mano angelas ne vaikas

masinoj dazniausiai ilgai miega,lauke miega po 3val.sveciuose viskas idomu tai balselio visai nerodo,pas gydytoja kai isrengiu sypsos..kai buvo menesio laiko ir pabudus nerekdavo nebent skiepas..miega nuo 24val iki 10,nakty valgo viena kart...hm,o as dar Dieva i medy varau
Stiprybes,kantrybes Jums,uzaugs ir neramus vaikuciai kur jie dings,tik kad sunku...Sekmes!Nepykit kad ne i tema parasiau..
Dirglesni kūdikiai būna, jeigu per

mamytės daugiau nervavosi, stresavo, gal dirbo, pavargdavo. Tas pats ir po gimdymo- visos neigiamos emocijos persiduoda kūdikiui. Galbut ir užburtas ratas gaunasi? Jūs nervinatės, kad kūdikiai neramūs, jie tai jaučia ir zirzia dar labiau?
QUOTE(Makare @ 2008 03 31, 11:06)
Nu pasiguosiu ir aš...
Kol dabar rašau, prie kojos pririšta virvė, kuri pririšta prie lopšio, kuris pakabintas palubėj, kur sukonstruotas "mechanizmas", kad būtų galima supti ištisai. Dar yra mamos fotelis, kuris supasi, o naktį miega kitam lopšį, kuris pritvirtintas ant kito sukonstruoto reikalo, kuris leidžia sūpuoti primyn atgal
Rankos kaip beždžionės, nugara jau nebesusilenkia, maitinu kaip akrobatė. Pvz vakar gulejau ant nugaros, mano gyvenimo džiaugsmas man ant pilvo ir tik taip ėmė krūtį

Nežinau, bet pagal žemės traukos dėsnį, taip turėtų būti net neįmanoma
Va. o jis vis rėkia. Ausysia jau spengia
Labiausiai dabar nepakęsčiau "pamokymų" ..o ko tu tikėjaisi...vaiką augini ir t.t.
Iš tiesų to ir tikėjausi, nes jau antrą tokį auginu

Ir dar tik tris mėnėsius - visas smagumas prieš akis. O tikiuosi tik pasiguosti, paskaityti kaip kitos su tuo tvarkos, na tiesiog, kad ne man vienai taip
Beje, džiaugsmas mano didysis užmigo - turiu kelias minutes - varau valytis dantų

nes kitą kartą gali tekti tokia galimybė tik į pavakerę..
Užjaučiu

Galiu tik stiprybės palinkėt
P.S. O ką dar veikiat be supimosi mechanizmuose?