QUOTE(lince784 @ 2009 01 11, 18:19)
sveikos mamytes,
kadangi tikslaus ats taip ir ngavau, nusprendziau uzvesti asmenine tema.
mano leliukui jau 1 men, taciau jis lb klykia, ypac kai pumpsi arba kakoja, taciau neviduriuoja, tustinasi 4-5 kart per diena.. maitinu ji tik savo pienu, duodu pankoliu ir krapu arbateles, taciau jos visaj nepadeda.. taip pat duodu espumisan l, bifolax, bet jie taip pat npadeda.. Valgau jau tik grynai ta ka gydytoja pasake, bet..
vaikutis, klykia diena nakti, jau ne nzn ka ir daryti, gal kuriaj buvo panasiai, ka daret, kas padedavo?
cia yra pilvo putimas pabandyk viburkolio zvakutes deti jos mums asmeniskai

kai buvo maziukas,o seip tai daug ka esu isbandzius nes mums ziauriai pilvuka pusdavo,kartais visai niekas nepadedavo,bet dazniausiai sios zvakutes pagelbedavo dar espumizanas numalsindavo,bet jo duodavau truputi daugiau nei priklauso pagal amziu,sekmes auginant mazuli
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 11, 19:43)
cia yra pilvo putimas pabandyk viburkolio zvakutes deti jos mums asmeniskai

kai buvo maziukas,o seip tai daug ka esu isbandzius nes mums ziauriai pilvuka pusdavo,kartais visai niekas nepadedavo,bet dazniausiai sios zvakutes pagelbedavo dar espumizanas numalsindavo,bet jo duodavau truputi daugiau nei priklauso pagal amziu,sekmes auginant mazuli
nemaisykit diegliai buna tik vakarais ir beveik tom paciom valandom,o putimas betkokiu paros metu ir gali klykti taip lyg butu diegliai