Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

Na Valgyk Melskis Mylek gali tapti mano megiamiausia knyga 4u.gif aciu uz grazu atsiliepima drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siūlyčiau paskaityti "Štai taip Zaratrusta kalbėjo", bei "Žmogiška, pernelyg žmogiška" ( knyga laisviems protam).Šias abi turiu, nes ypač pastarąją reikia tiesiog skaitinėti, suprasti, mėgautis, bet jokiu būdu ne skaityti ištisai.

"Žmogiška, pernelyg žmogiška" kaip tik akcija, tai galvoju, gal reik nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 18 spalio 2010 - 16:34
Pagaliau gavau laiska, kad atejo siuntinys i pasta.. 2sav MJ knygos laukiau blink.gif doh.gif nu kur tai matyta..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 18:32)
Na Valgyk Melskis Mylek gali tapti mano megiamiausia knyga  4u.gif  aciu uz grazu atsiliepima  drinks_cheers.gif

nesierzink tongue.gif nes aš ir noriu ją perskaityti doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 18:41)
Pagaliau gavau laiska, kad atejo siuntinys i pasta.. 2sav MJ knygos laukiau blink.gif  doh.gif nu kur tai matyta..

blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 18 spalio 2010 - 16:42
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 18, 17:42)

Tikrai uz registruota siuntima nemokesiu..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 16:41)
Pagaliau gavau laiska, kad atejo siuntinys i pasta.. 2sav MJ knygos laukiau blink.gif  doh.gif nu kur tai matyta..

Tegu jis dbr dvi savaites pinigu laukia..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 17:47)
Tegu jis dbr dvi savaites pinigu laukia..

lotuliukas.gif tai zn.. butu koki 30lt tai dar panervuociau, o db kai tik 7lt tai tikiu kad jam dzin.. tai pala, as dar knygos nemaciau, gal ten tik 3 lapai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 spalio 2010 - 16:50
QUOTE(katilina @ 2010 10 18, 15:35)
Tau gerai, kad suknyga.lt turi visas, kurias skaitei. Mano tai daug skaitytų ten nėra. Bet mums nebūtina čia dėti visų perskaitytų sąrašus, galima tik skaičių ir kelias labiausiai patikusias/nepatikusias, kaip daroma anoj temoj.

Tai žinoma, reiktų tik bendro per metus perskaitytų knygų skaičiaus. Na ir vėliau detalizuoti - kurios knygos labiausiai patiko, kurios nepatiko ir pan.

QUOTE(Pajauta @ 2010 10 18, 16:27)
*Oi negaliu susijuokti dėl tavo tos frazės biggrin.gif  pasakytos apie tris metus trunkantį išsipūtimą ir iš kart pagalvojau, ką į tą frazę atsakytų Frederikas Breigbederis.
  o skambėtų maždaug taip "Nesijaudink, meilė trunka trejus metus" biggrin.gif

**Pamuko skaičiau tik "Stambulą", kuris patiko.Dabar gundausi su tuo muziejum ir nesuprantu ko tu taip baidaisi tos meilės, juk  svarbu kaip parašyta, ar nebanaliai, ne prastai, ar "su literatūros perliukais" kaip, kad rašė G.Markesas savo romane "Meilė Choleros metu" .
Žinai , aš jau seniai iš meilių išaugau neskaitau banalių meilių seilių kaip svajoniu meilės romanai ar meilės iš meksikietiškų serialų, bet gi būna , kai  meilė aprašoma nebanaliai, va tada man tai labai patinka.  Paskaityk, Markeso"Meilė Choleros metu" ax.gif  va čia tai literatūra, ne veltui Nobelį gavo,žinoma ne už šią knygą, bet jo kūryba pilna literatūros perliukų.

**  na vakar prie kompo daugiau leidau laiko,tai ne ką persaičiau, bet jau pačioje pradžioje patiko įstrigo  sakinys , kur "piešiamas" paties malūnininko  paveikslas  "Ausys, kad ir didelės, glotniai prigludusios prie galvos.Iš to galėjai spręsti, kad kūdikystėje Gunaras Hutunenas buvo rūpestingai migdomas.Kūdikiui negalima leisti pačiam vartytis lopšyje, jeigu jo ausys atrodo didokos. Kartkartėmis  mama turi  apversti mažylį, kitaip jis tikrai išaugs atlėpausis"

* Na šauniai čia jūs abi pajuokavot lotuliukas.gif

** Pamuko "Nekaltybės muziejus" man dabar rodosi panašaus svorio kaip Markeso "Meilė choleros metu". Iš esmės ta knyga beveik tik apie meilę. Bet kalba labai turtinga, išlaikytas savotiškas pamukiškas stilius (kadangi skaitau jau antrą jo knygą, stilių jau šiek tiek atpažįstu smile.gif ). Taip, knyga pilna melancholijos. Todėl manau, kad ne kiekvienam skaitytojui visgi gali patikti. Mat aš pati melancholiją mėgstu, bet įtariu, kad yra žmonių, kurie jos baidosi. Nors ir mylėjimosi scenų netrūksta, bet knyga subtili, graži, išlaikyta.
Bent kol kas džiaugiuosi, kad ji pakliuvo į mano rankas rolleyes.gif
Bet esu perskaičiusi tik apie trečdalį knygos (virš 200 psl), tai galutinė nuomonė susiformuos tik užvertus paskutinius jos puslapius.

*** Dar nieko nežinau apie šią knygą ("Kaukiantis malūninkas"), nes nebespėju visų naujienų sekti blush2.gif Bet įdėtoji citata laabai sudomino bigsmile.gif
Reiks pasiskaitinėti knygos anotaciją, labai gali būti, kad ji papildys mano norimų perskaityti sąrašiuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 spalio 2010 - 16:53
Šian ryte,pirkdama kramtoškę mačiau spaudos kioskuose akciją:
Perki kavą,knyga "Valgyk.Melskis.Mylėk" už 25 lt. didis.gif
Kavą išpilt galima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 18, 18:58)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
ačiū ,kad pasakei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 18, 16:58)

Nu va drinks_cheers.gif as uz 25 su kuponu pirkau, trenkiausi dar per puse miesto, kad i baltas lankas papult blink.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif durna diena, visą dieną galvą skausnoja ir miegas ima.. doh.gif nieko neskaičiau, nebuvo kada, vakare skaitysiu.. "Valgyk, melskis ir mylėk" labai skaniai skaitosi ax.gif
Atsakyti