sveikutes
QUOTE(Papugele @ 2010 10 18, 22:57)
As skaiciau

Labai patiko ir visoms rekomenduoju

Ypac toms, kurios skaite daugiau rasytojos A. Min knygu. "Raudonoji azalija" yra jos autobiografine knyga, parasyta kaip grozine. Apie neapsakoma Kinijos komunistini fanatizma, apie labai stiprios valios merginos kines gyvenima.
Pritariu papugelei, jog tikrai geros sios autores knygos, esu visas jas skaiciusi, bet autobiografine mane siek tiek nustebino, nes nesitikejau tokios tokio gyvenimo posukio kaip moters meile moterei. Bet gyvenime matyt pasitaiko visko. O autores sugebejimas istraukti visas paslaptis i knygos puslapius mane tik suzavejo, beje stipriausia ir yra jos pirmoji knyga "Imperatore Orchideja"
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 10:04)
Atsikeliau ne ant tos kojos turbut - lyja, cia i grozine literatura deda kazkokius briedus, tas pardavejas asilas is sena.lt parase kad tik savaites gale issius knygas- jau parasiau grasinancia zinute- neiskenciau

sakau kam dedat skelbimus, jei zadat zadat ir nieko nedarot, jau trecia savaite laukiu.. uzknisa. :gun _smilie:
Matyt geras skiedalas pasitaike

. nemegstu tokiu neatsakingu zmoniu, kurie isipareigoja ir nevykdo savo pazadu
Kantrybes Meskute
Siandien turiu tokiu slaptu minciu apie vizita i knygyna

. reiks ka nors uzsifundyti, nes dar dovanu cekis guli ir sekmingai laukia. labai kazkada norejau "Silkas" knygos, kai buvo isleista su dvigubais lapais taip kaip leidzia kinijoje, bet... pagailejau litu tada

. Na bet vistiek ka nors nuziuresiu