Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

Labas rytas 4u.gif ne toks jau čia ir tas rytas, seniausiai atsikėlus, jau spėjau iš ortodontės grįžti biggrin.gif
----------------
Stella Braam "Alzheimerio liga. Mano tėvo istorija" ši mano norima, rezervuota bibliotekoje.
---------------
Dar klausimas, jei vakar gavau laiškiuką, kad mano rezervuota knyga atsilaisvino ir galiu paimti šiandien, tai nieko daugiau daryti nereikia, nuvažiuosiu ir turi duoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 spalio 2010 - 09:04
Atsikeliau ne ant tos kojos turbut - lyja, cia i grozine literatura deda kazkokius briedus, tas pardavejas asilas is sena.lt parase kad tik savaites gale issius knygas- jau parasiau grasinancia zinute- neiskenciau lotuliukas.gif sakau kam dedat skelbimus, jei zadat zadat ir nieko nedarot, jau trecia savaite laukiu.. uzknisa. gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 10:03)
Dar klausimas, jei vakar gavau laiškiuką, kad mano rezervuota knyga atsilaisvino ir galiu paimti šiandien, tai nieko daugiau daryti nereikia, nuvažiuosiu ir turi duoti?

Pačiai susidurt neteko, bet turbūt taip - nuvažiuoji ir pasiimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 18, 21:57)
user posted image

As skaiciau 4u.gif Labai patiko ir visoms rekomenduoju wub.gif Ypac toms, kurios skaite daugiau rasytojos A. Min knygu. "Raudonoji azalija" yra jos autobiografine knyga, parasyta kaip grozine. Apie neapsakoma Kinijos komunistini fanatizma, apie labai stiprios valios merginos kines gyvenima.
Apie jos meile kitai moteriai, kuri pasibaige labai skausmingai. O prasidejo del beviltisko vienisumo (jaunuoliai budavo atskiriami nuo seimu ir isvezami i kolukius vergiskai dirbti ir islaikyti sali) Tie kolukiai budavo atskiri merginoms ir vaikinams, kad jokiu meiliu nebutu. Kas atsitiko merginai kuri tam nusizenge, suzinosit knygoj unsure.gif
Papildyta:

Sveikos 4u.gif O mane sis aprasymas visai sudomino ax.gif Trauksiu i saraselius tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 08:28)
Labas rytas
Na aciu, neimsiu sios knygos tikrai, nes man apie dvieju moteru meile- pyyyyyyyp... nesakysiu to zodzio..  lotuliukas.gif  Realiame gyvenime turiu pora draugu geju, netgi dirbti vienam darbe reikia su vienu is ju- smagu, viskas gerai, bet man to ir uztenka. O apie lesbietes isvis nenoriu nieko girdet  blush2.gif Gal toj knygoj ne apie tai, o butent apie meile- bet tai dar blogiau..

O man graziau moteru meile,nei vyru... g.gif Nors ir siaip esu gana tolerantiska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisteZ: 19 spalio 2010 - 09:44
sveikutes
QUOTE(Papugele @ 2010 10 18, 22:57)
user posted image

As skaiciau 4u.gif Labai patiko ir visoms rekomenduoju wub.gif Ypac toms, kurios skaite daugiau rasytojos A. Min knygu. "Raudonoji azalija" yra jos autobiografine knyga, parasyta kaip grozine. Apie neapsakoma Kinijos komunistini fanatizma, apie labai stiprios valios merginos kines gyvenima.

Pritariu papugelei, jog tikrai geros sios autores knygos, esu visas jas skaiciusi, bet autobiografine mane siek tiek nustebino, nes nesitikejau tokios tokio gyvenimo posukio kaip moters meile moterei. Bet gyvenime matyt pasitaiko visko. O autores sugebejimas istraukti visas paslaptis i knygos puslapius mane tik suzavejo, beje stipriausia ir yra jos pirmoji knyga "Imperatore Orchideja"

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 10:04)
Atsikeliau ne ant tos kojos turbut - lyja, cia i grozine literatura deda kazkokius briedus, tas pardavejas asilas is sena.lt parase kad tik savaites gale issius knygas- jau parasiau grasinancia zinute- neiskenciau  lotuliukas.gif sakau kam dedat skelbimus, jei zadat zadat ir nieko nedarot, jau trecia savaite laukiu.. uzknisa.  :gun _smilie:

Matyt geras skiedalas pasitaike ax.gif . nemegstu tokiu neatsakingu zmoniu, kurie isipareigoja ir nevykdo savo pazadu schmoll.gif
Kantrybes Meskute mirksiukas.gif biggrin.gif

Siandien turiu tokiu slaptu minciu apie vizita i knygyna ax.gif . reiks ka nors uzsifundyti, nes dar dovanu cekis guli ir sekmingai laukia. labai kazkada norejau "Silkas" knygos, kai buvo isleista su dvigubais lapais taip kaip leidzia kinijoje, bet... pagailejau litu tada blush2.gif . Na bet vistiek ka nors nuziuresiu
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 19, 09:38)

O man graziai moteru meile,nei vyru... g.gif Nors ir siaip esu gana tolerantiska mirksiukas.gif

Grazu gal tau kol realiai nematei smile.gif as esu realiai buvusi ju susiejime ar kaip cia pavadint- kraupu.. vyrai gejai kaip mergytes, o lesbietes atvirksciai - kaip vyrai. Net nenoriu prisimint. Buvau geju klube, kur tokiu kaip cia neizeisti nieko- normaliu zmoniu net nepriima.. bet as prasmukau su draugu pagalba. Ir kai pakviete mane lesbiete sokti, kai atsisakiau - ji mane tiesiog tempesi prie saves.. baigesi taip kad vos i snuki negavau lotuliukas.gif nors tikrai neesu lengvai stumdoma. Man ispudziu gana. As suprantu kad knygose visiskai nera ka lygint, bet tiesiog zinau kad kai tik pradedu skaityt kazka i ta tema - man iskyla tie vaizdai ir koktu pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 09:46)
Grazu gal tau kol realiai nematei smile.gif as esu realiai buvusi ju susiejime ar kaip cia pavadint- kraupu.. vyrai gejai kaip mergytes, o lesbietes atvirksciai - kaip vyrai. Net nenoriu prisimint. Buvau geju klube, kur tokiu kaip cia neizeisti nieko- normaliu zmoniu net nepriima.. bet as prasmukau su draugu pagalba. Ir kai pakviete mane lesbiete sokti, kai atsisakiau - ji mane tiesiog tempesi prie saves.. baigesi taip kad vos i snuki negavau  lotuliukas.gif nors tikrai neesu lengvai stumdoma. Man ispudziu gana. As suprantu kad knygose visiskai nera ka lygint, bet tiesiog zinau kad kai tik pradedu skaityt kazka i ta tema - man iskyla tie vaizdai ir koktu pasidaro.

lotuliukas.gif Oi,idomi cia tavo istorija lotuliukas.gif Matyt jos irgi pasiskirsto,kas bus vyras ir kas moteris poroj,kuri bus dominuojanti,ir matyt ant tokios dominuojancios ir uzsokai doh.gif As tikiu,kad buna visokiu,ale jei graziai aprasyta,tai man dvi moterys grazios,svelnios akyse butu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 19, 10:06)
Pačiai susidurt neteko, bet turbūt taip - nuvažiuoji ir pasiimi g.gif

Gavau dar vieną laiškiuką iš pačios bibliotekininkės, nulėksiu už kelių valandų pasiimsiu smile.gif nors jau sakiau, kad reikia neimi knygų, o skaityti ką turiu..
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 19, 09:55)
lotuliukas.gif Oi,idomi cia tavo istorija lotuliukas.gif Matyt jos irgi pasiskirsto,kas bus vyras ir kas moteris poroj,kuri bus dominuojanti,ir matyt ant tokios dominuojancios ir uzsokai doh.gif As tikiu,kad buna visokiu,ale jei graziai aprasyta,tai man dvi moterys grazios,svelnios akyse butu... ax.gif

lotuliukas.gif cia tik knygose smile.gif Realiai nemaciau Lietuvoj nei vienos grazios lesbietes. Nei vienos smile.gif O geju grazuoliuku- su kastuvu kask 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 10:58)
Gavau dar vieną laiškiuką iš pačios bibliotekininkės, nulėksiu už kelių valandų pasiimsiu smile.gif nors jau sakiau, kad reikia neimi knygų, o skaityti ką turiu..

drinks_cheers.gif Bet labai jau sunku ax.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 10:59)
lotuliukas.gif  cia tik knygose smile.gif Realiai nemaciau Lietuvoj nei vienos grazios lesbietes. Nei vienos  smile.gif  O geju grazuoliuku- su kastuvu kask  4u.gif

Tai jei būtų gržios, nebūtų lesbietės, o daba - kas belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 19, 10:01)

lotuliukas.gif Gerai gerai,itikinot,as filmu prisiziurejus matyt per daug blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 19, 10:01)

Taip ir sako jie patys - gejais gimstama ir tampama, o lesbietemis tik tampama. Po nusivylimu vyrais ar isvis demesio trukumo smile.gif
Atsakyti