Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 12:44)
As irgi sita planuoju skaityt ir jos tesini Paskutine imperatore ar pan biggrin.gif

as tesinio neturiu, bet sake tesinys nieko gero. Na ziuresim. 4u.gif
Ingenai, tai as su Fati jau susitariau, penktadieni as jai paduosiu Pameistri, o jau Trapumo tada laukiam toliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 12:45)
as tesinio neturiu, bet sake tesinys nieko gero. Na ziuresim. 4u.gif
Ingenai, tai as su Fati jau susitariau, penktadieni as jai paduosiu Pameistri, o jau Trapumo tada laukiam toliau  blink.gif

Aha, tęsinys žyymiai prastesnis. Nebent kas mėgsta politiką grožinėje literatūroje. O pirmąja knyga buvau taip pakerėta, kad iškart tik ją perskaičius puoliau ieškoti tęsinio.
Dėl "Pameistrio" - šaunu thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 18, 22:02)
turiu knygą
Ba Czinis "Meilė" 1959m
keisčiau į ką nors  ax.gif
sulūžo viršutinė knygų lentyna,o paskui domino principu ir dvi apatinės,tai radau visokių užmirštų senienų

apie Kiniją... lotuliukas.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, atidaviau balsą ir tau 4u.gif

Ai, aš vakar pradėjau "Juodmedžio bokštas", pradžia skaitėsi gana sunkiai, nes labai daug dailės teorijos, spec žodynas, visokios kryptys, tikiuosi, kad paskui vus lengviau ax.gif Užtat įsijaučiau jau į "100 metų vienatvės", kuo toliau, tuo labiau patinka. Tik tie vardai vistiek maišosi, skaitai, galvoji, ai čia tos vyras. paskui citata "Uršulė gedėjo savo sūnaus" biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 19, 11:56)
Fatimaallaa, atidaviau balsą ir tau  4u.gif

blush2.gif kadangi aš tai neypatingai gaudausi, tai reiks pasikankinti kol rasiu kaip ten ir kur balsuoti doh.gif
Atsakyti
Amber, jei tau tik ka parase- tai parase ir man tik ka is sena.lt reiskia prisijunge tas pats zmogus ir ta pati sutve. Man parase piktai - as ka tik jum parasiau (cia tas ka tik - vakar vakare jis parase) - knygas issiusiu savaites gale arba kitos savaites pradzioj ( vakar vakare parase- issiusiu savaites gale). debilas
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 19, 13:00)
blush2.gif kadangi aš tai neypatingai gaudausi, tai reiks pasikankinti kol rasiu kaip ten ir kur balsuoti  doh.gif

Paprasčiausiai prie patikusio įrašo spaudi "patinka" ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 13:31)
kokios siandien visos geros nuotaikos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As cia krentu is konteksto, nes man su nuotaika viskas ok. hihihi.gif
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 14:01)
Amber, jei tau tik ka parase- tai parase ir man tik ka is sena.lt reiskia prisijunge tas pats zmogus ir ta pati sutve. Man parase piktai - as ka tik jum parasiau (cia tas ka tik - vakar vakare jis parase) - knygas issiusiu savaites gale arba kitos savaites pradzioj ( vakar vakare parase- issiusiu savaites gale). debilas

A va taip va, eisit ant peiliu. box.gif

Dorifore, jau turiu "Gvidono apsiausta", atveze pardaveja, labai operatyviai susitarem. bigsmile.gif Puikios bukles, tik lapiukai is senumo gelsteleje, ant nugareles kaina - 70kpk. Kokia nostalgija... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 15:01)

a čia tiek kur UK atostogauja ? doh.gif lotuliukas.gif
aš su dviem susirašiau tai vienas 2-3 savaites atostogaus, o jo kolega 3-4 savaites lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 19, 13:19)
a čia tiek kur UK atostogauja ?  doh.gif  lotuliukas.gif
aš su dviem susirašiau  tai vienas 2-3 savaites atostogaus, o jo kolega 3-4 savaites  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia tas pats vienas, o ne kolegos gimines ir artimieji. Oi jis nukentes viena karta. Turbut neskaito tu savo knyguciu ir nezino kad baisiausias priesas yra pikta moteris bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 19, 14:19)
a čia tiek kur UK atostogauja ?  doh.gif  lotuliukas.gif
aš su dviem susirašiau  tai vienas 2-3 savaites atostogaus, o jo kolega 3-4 savaites  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ko jus cia taip piktinates, ko neduodat zmonems atostogaut ramiai? lotuliukas.gif

Dziaugiuos, kad su jais neturiu reikalu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 15:20)
Cia tas pats vienas, o ne kolegos gimines ir artimieji. Oi jis nukentes viena karta. Turbut neskaito tu savo knyguciu ir nezino kad baisiausias priesas yra pikta moteris  bash.gif

aš vakar paklausiau jo .. jis sakė ten ne aš kitu nicku o mano kolega.. rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , taigi lauksi dar 3 savaites kol grįš jis su kolega mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti