kaip keista...
Kalifą nunešiau neįveikus,o Provansą tiesiog prarijau
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 19, 16:21)
Man Kalifo rumai sunkiai sekesi pradet, bet as manau po detektyvu itakos. Nes pries ja buvau skaicius detektyvus. Bet i gala taaaaip patiko, kad net parduot as jos nenoriu

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 17:16)
Labai labai panasu i Kalifo rumus, aisku - salis ne ta. Ir skaitant Metai Provanse- apetitas pakyla.
Bet is esmes- perskaicius du skyrelius- man labai panasu 

o kokios geros knygos

QUOTE(Nerinha @ 2010 10 19, 16:28)
o kokios geros knygos
. Kalifo rumai mane stipriai juokino su savo dzinais, o metai provanse padovanojo gera savaitgali. Paskui ziurejau filma, tai super patiko, viskas pagal knyga 

Man Metai Provanse tokia kazkokia kaledine knyga atrodo. Na nedaug perskaiciau, bet tas sniegas ir maisto gamyba- kaledom kvepia.. gal paskui persivers viskas, kai jie vasaros sulauks, nes dabar pas mane ten ziema

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 16:26)
Man Kalifo rumai sunkiai sekesi pradet, bet as manau po detektyvu itakos. Nes pries ja buvau skaicius detektyvus. Bet i gala taaaaip patiko, kad net parduot as jos nenoriu
o va Metai Provanse eina irgi kaip sviestu patepta, bet nezinau ar geriau uz Kalifa bus 

Man tos dvi knygos irgi labai panašios savo stiliumi. Na, kultūra, kraštai, žinoma, labai skiriasi

Bet man visgi artimesnis Provansas. Matyt, tiesiog pats kraštas arčiau dūšios.
Be to, skirtumas dar ir tas, kad , skaitant "Metai Provanse" jaučiama be galo didelė autoriaus meilė šiam kraštui. Dėl ko skaityti labai miela. Tiesiog subtilesnė knyga.
Be to, žinokit, kad tai labai autentiška knyga. Viskas, kas joje rašoma, visi papročiai, provansiečių įpročiai ir būdas tikra.
QUOTE(adžani @ 2010 10 19, 15:26)
Kazkodel man su jais problemu nera?
Jei nenori gali nepirkti,ir taip knygos beveik veltui. 

Tai tu isskirtine tada.. nes visom su jais problemu yra

QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 18:57)
as irgi laukiau 2sav.. parase, kad jau issiunte, o dar toli grazu nebuvo issiusta.. gavau knyga toli grazu ne idealios bukles..zodziu daugiau is ju nepirksiu.. is pradziu net nezinojau, kad cia ta pati sutve

prastos būklės?

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 15:53)
Bet taip ir yra

Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 19, 17:59)
As is jo pirkau ne alma litera knygas..

Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 19, 17:21)
O man Kalifo rumai laaaaabai patiko

Papildyta:
Blema ta Istorike kokia idomi pasirodo

QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 17:57)
as irgi laukiau 2sav.. parase, kad jau issiunte, o dar toli grazu nebuvo issiusta..

As is jo pirksiu knygas tol kol kas nors bus blogai.

Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 19, 17:21)
Sitas geris dar laukia savo eileje

"Metų Provanse" niekaip nepabaigiu
Galiu ir aš pabūt nelaiminga.Ryt superduper sunkus kolis (dalyko,kuris net nesusijęs su filologija
)
Ir nerandu knygų,kurių man reikia

Galiu ir aš pabūt nelaiminga.Ryt superduper sunkus kolis (dalyko,kuris net nesusijęs su filologija

Ir nerandu knygų,kurių man reikia

Jei bus toks blogas oras ir as tokiais tempais skaitysiu- tai pora savaiciu ir beliks per langa ziuret
Liko tik sesios knygos neskaitytos
Gal kas turit parduot Apsivalymo rituala ar norit keisti?

Gal kas turit parduot Apsivalymo rituala ar norit keisti?

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 18:39)
Kad pas mane butu 6 neskaitytos knygos.