Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

sveiki, i prekybos centrus pati vaikstau mazai, todel ir vaika veduosi labai labai retai. jeigu galiu isvengti neimti vako i prekybos centras-taip ir darau. o kai siaucia ligos, epidemijos, tai kategoriskai i jokius prekybos centrsu su vaiku neiku
Atsakyti
QUOTE(*Ditta* @ 2011 03 06, 18:34)
Veduosi visur, ir i prekybos centrus, ir i parkus, ir i zaidimu aiksteles. Negi laikysi vaika uzdaryta tarp keturiu sienu?! O kaip kitaip tam ju imunitetui vystytis, jei organizmas nezinos, nuo ko gintis. Is namu kojos nekeliam tik kai mazoji serga - beje sirge mes tik dukart, tfu tfu tfu. O i lauka, i parduotuves ir visur kitur valandziukei kitai lekiam kasdien  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes kol mieste gyvenom irgi kas diena eidavom i lauka o kai iseidavom i lauka tai eidavau tuo paciu ir apsipirkt kad nereiktu su mb vakare vaziuot nes koks skirtumas ar diena su vaiku ar vakare su vyru ir vaiku cool.gif tik va dabar nebera galimybes kas dien iseit nors ir orai neleidzia bet prasidejus graziem oram stengsiuos vl isivest rutina kad su mazu iseitume i lauka palakstyt ax.gif
Atsakyti
visur einam mes ir prekybcentrius ir visur kitur, bet rankas plaunam is bet kur pareje ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linluka @ 2010 10 17, 19:30)
Sveikos mamytės  smile.gif  Buvau labai kategoriškai nusiteikus prieš tėvus, kurie vedasi savo mažiukus į prekybcentrius. Dabar maniškei mergytei beveik metukai, retkarčiais vis dėlto tenka pabūti ir tuose prekybos centruose.... Turiu pridurti, kad esu iš tų panikuojančių mamų, nuolat nerimaujančių dėl savo vaikų. Kad ir šiandien - vyras labai norėjo nusivesti mažiukei vaikų kambarį Akropoly parodyt, o aš "spardžiausi", bet visgi nuėjom. Mažoji buvo be galo laiminga, jai labai patiko... O aš tik girdėjau kosinčius aplink... Žinau, kad tai perdėta reakcija. Gal atsiras mamyčių, kurios pasakys, kad vedasi vaikus visur - ir nieko, sveiki smile.gif

o mes labai daznai su merginomes nulekiame i prekybos centra, ypac kai blogas oras ir nera ka veikt namie. O del vaiku kambariu - esu kategoriskai pries, nes ten tai jau tikras ligu zidinys.
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=wyVIjmjBMYk
Šiame filmuke yra pasiūlymas, kaip elgtis su vaiku, kuris prekybcentryje ant grindų mėgsta kritinėti.
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 03 11, 20:18)
visur einam mes ir prekybcentrius ir visur kitur, bet rankas plaunam is bet kur pareje ir pan rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 03 10, 21:51)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
mes kol mieste gyvenom irgi kas diena eidavom i lauka o kai iseidavom i lauka tai eidavau tuo paciu ir apsipirkt kad nereiktu su mb vakare vaziuot nes koks skirtumas ar diena su vaiku ar vakare su vyru ir vaiku  cool.gif  tik va dabar nebera galimybes kas dien iseit nors ir orai neleidzia bet prasidejus graziem oram stengsiuos vl isivest rutina kad su mazu iseitume i lauka palakstyt  ax.gif

drinks_cheers.gif
O siltnamio salygom vaikiukai auginami dar labiau serga ir greiiau visas bailas sugaudo
Atsakyti
Bijom,bet vedam.Vasara virusa buvom pasigave,o pries 2 sav turejom sloga is prekybos centro pasigave.Mergaite mano berniuka buciavo ir prisibuciavo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumza: 05 balandžio 2011 - 23:37
Siaip su dukryte vaziuojam ir i prekybcentrius, ir visur kitur, kur tik reikia. Tik va kaip sake kazkuri mamyte, stengiames buti namie, kai siaucia ligos ir epidemijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @qua: 06 balandžio 2011 - 11:35
as tai veduosi visur kur pati einu...nepaliksi gi vaiko namie ir neapsaugosi jo niekur nesivesdamas....per epidemijas, tai jau stengiuosi neiti su juo geriau palieku, bet siaip tai nematau tame problemos, kad vestis...
Atsakyti
Maniskiui dabar 15 men. su tevais apsipirkt i prekybos centra vaziavo gal tik kokius 2 kart smile.gif Kol yra galimybe vaikuti palikt namie, ir apsipirkinet laisvai taip ir darau smile.gif Man maziau vargo biggrin.gif
Su vaiku mieliau renkuosi buvima lauke, vaiksciojima parke, kartais centre, senamiesty...
Atsakyti
Viską reikia daryti su protu - epidemijos metu vengti tokių vietų, kur daug žmonių. O paprastai nelaikyti vaiko uždarius, nes susidūrimas su bakterijomis ir virusais skatina organizmą vis labiau stiprinti imunitetą. Einant į prekybcentrį svarbu, kad vaikas nesukaistų, kad kondicionieriai neperpūstų. Jei organizmas sveikas ir stiprus, slogos ir gripai nebaisūs. 4u.gif
Atsakyti