Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

as irgi neturiu kam palikti, tai einame visur kartu, o i prekybos centra vaziuojame savo vezimeliu, ir man ir vaikui patogiau, o ligos gali prikibti ir namie bunant nes vyras dirba tarp zmoniu burio ir gali parnesti kokia sloga.gryze is parduotuviu visada plaunu vaikams rankas su muilu ,o ir parduotuveje turiu slapiu serveteliu, jei kokias grindis pabuciavo biggrin.gif
Atsakyti
mes tai kiek imanoma vengiame su mazium vaziuoti i didziuosius prekybos centrus, ir del ligu ir, kad nelenva ten su juo, pamates maista visa gerkle rekia duokit am (nors is namu isvaziuojam pavalge), pamates batu parduotuve, nenustygsta vietoje, nori ismetyti visus tvarkingai sudeus batus biggrin.gif ir t.t. griztam susinervine ir puses prekiu nenusipirke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jei siaucia epidemijos ar patys negerai jauciames, tai tokiu vietu vengiam, bet siaip tai nieko blogo nematau...mano vaikui net patinka smile.gif
Atsakyti
šiuo metu tikrai nesivedame smile.gif
Atsakyti
na per gripo epidemijas nevedam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wyturelis @ 2011 01 17, 21:31)
mes tai kiek imanoma vengiame su mazium vaziuoti i didziuosius prekybos centrus, ir del ligu ir, kad nelenva ten su juo, pamates maista visa gerkle rekia duokit am (nors is namu  isvaziuojam pavalge), pamates batu parduotuve, nenustygsta vietoje, nori ismetyti visus tvarkingai sudeus batus biggrin.gif  ir t.t. griztam susinervine ir puses prekiu nenusipirke lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif

lygiai taip pat
Atsakyti
Per epidemijas tai grieztai nesivedam vaiko i prekybos centrus ar kitas viesas vietas. einam po viena apsipirkti: vyras arba as. O siaip tai nevengiam ir visi kartu nuvaziuot i prekybcenti. aisku vaziuojam apsipirkt, o ne siaip sau pasivaikscioti.
Dar nebandem vaiku kambario, nes rudeni dar turbut per mazas buvo, o pavasari gal jau ir ten pabuvosim.
Atsakyti
laba, siandien kaip tik buvom Akropoli, o kadangi palikom vaikus su aukle, nes vyresnelis apsirges, tai krito i akis labai daug teveliu su vezimais, o prie ledu kokios eiles. Vadinas nebijo vaiku vedziotis ir per gripo epidemijas. smile.gif
Atsakyti
Gydytoja griežtai uždraudė žiemą į prekybcentrius ir vaikų kambarius, todėl susirandame kitų pramogų ir esame sveiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazosios @ 2011 01 04, 20:04)
Mums du metukai ir mes visada einame beveik kartu apsipirkinėti...visai smagu smile.gif
drinks_cheers.gif ir mes taip pat.
Atsakyti
Kai mano pipiras buvo dar visai mazutis, tai vezdavausi ji kartu, kazkaip del to jokiu problemu nebuvo, jokiu persalimo ligu neprisigaudem smile.gif Nuo mazens vaikelio tikrai neauginam siltnamio salygomis, nes paskui visokios ligos kibs, netures susiformavusios stiprios imunines sistemos. O nuo tada, kai pradejo ropoti, as keliauju po parduotuves, o tetis lieka su vaiku pramogu zonose, ten jie puikiai praleidzia laika. Yra daug kitu vaiku, kartu zaidzia, taip, mano nuomone, vaikui vystosi puikus bendravimas su kitais. Veliau nebijos kitu vaiku ar suaugusiuju. Dabar, kai mano vyrukui jau beveik metukai ir savarankiskai jis jau vaiksto, tai i parduoves irgi nelabai veduosi, nes prasideda lentynu tustinimo metas :-D Tik spek ziureti, kad ko nepaimtu, nesudauzytu smile.gif
Atsakyti
as saltuoju metu laiku stengiusoi netasyti vaiko po pardes, jei yra galimybe geriau neimu. paciai dakala tos eiles, surmulys, zm,oniu minios sukaitusios kojos ir t.t. ir pan. tai kam ta vaika tampyti ir varginti. beto man ne dzin kai siaucia visokios epidemijos, tai bereikalingai rizikuoti nematau reikalo, jau sunus visokio gerio is darzelio prisinesa.
Atsakyti