Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau laikas?

QUOTE(Maserati @ 2009 02 15, 21:28)
Mergaites,sakykit,o kaip jus darote su islaidom maistui?Mes kartu dar negyvenam,bet mastau,kaip butu. Siaip valgom gan skirtinga maista..
Pakomentuokit,kaip manot,kas kiek turi moketi 4u.gif

kol dar negyvenom kartu mane irgi kamavo šis klausimas.
na gyvenam jau beveik metus kartu ir visos išlaidos už maistą guli ant MB pečių rolleyes.gif
Atsakyti
Na nemanau, kad reikėtų skubėti gyventi kartu. Kol gali geriau pasidziauk tokia grazia draugyste, kurios dar netemdys rutina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2009 03 23, 15:27)
Na nemanau, kad reikėtų skubėti gyventi kartu. Kol gali geriau pasidziauk tokia grazia draugyste, kurios dar netemdys rutina  biggrin.gif

Rokoko Mūza, man zinok dilema didziule sia tema. me tris metus kartu. as dar nenoriu gyvent kartu, o jis labai nori. nenoriu rutinos.. nznau net kaip atlaikyt spaudima
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2009 03 23, 15:27)
Na nemanau, kad reikėtų skubėti gyventi kartu. Kol gali geriau pasidziauk tokia grazia draugyste, kurios dar netemdys rutina  biggrin.gif

kokia gali buti rutina kol dar nera vaiku? gyveni lygiai taip pat tik ne su tevais ax.gif na nebent labai jau lepinsi ir kelsies anksti daryt pusrycius, darysi pietus, vakariene visada ir t.t na pvz. pas mane tai ner nieko panasaus, nori valgyt tai nueik ir pasidaryk, nereikalaujam mes viens is kito tokiu dalyku ir nera rutinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(blogybe @ 2009 03 25, 19:11)
kokia gali buti rutina kol dar nera vaiku? gyveni lygiai taip pat tik ne su tevais  ax.gif na nebent labai jau lepinsi ir kelsies anksti daryt pusrycius, darysi pietus, vakariene visada ir t.t na pvz. pas mane tai ner nieko panasaus, nori valgyt tai nueik ir pasidaryk, nereikalaujam mes viens is kito tokiu dalyku ir nera rutinos  g.gif

sutinku thumbup.gif pas mus panasiai smile.gif
Atsakyti
sveikos,pazystu poru, kur merginos labai jau savuosius ishsilepinusios, mazdaug : "trecia diena is eiles to pacio maisto nevalgysiu..". baisu kaip pasiklausai..
Atsakyti
tai cia dar nieko, buna kad reikia tris kartus per diena daryt valgyt, pasildyto nebevalgo ar tai negali pasidaryti valgyt pats turi but padaryta... kai pagalvoji... unsure.gif nenoreciau taip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 26, 11:39)
sveikos,pazystu poru, kur merginos labai jau savuosius ishsilepinusios, mazdaug : "trecia diena is eiles to pacio maisto nevalgysiu..". baisu kaip pasiklausai..

na pacios kaltos, kad taip lepina..
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2009 03 26, 22:03)
na pacios kaltos, kad taip lepina..

Tai jom atrodo kad gerai taip daryt, gi faina doh.gif o po to nebesusitvarko cool.gif
Atsakyti
O buna taip, kad po 1,5 men draugystes (ne pazinties) jau noooooriu gyventi kartu smile.gif Net baisu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 03 27, 12:35)
O buna taip, kad po 1,5 men draugystes (ne pazinties) jau noooooriu gyventi kartu smile.gif Net baisu.. smile.gif

Buna smile.gif pas mus gavos savaime taip, kad susipazinom pries naujus, naujus sventem kartu, tai juk neisvarysi jo namo, pasiliko, ir taip pasiliko antra karta, trecia, namuose galima sakyti nebemiega, po darbo ir gi pas mane grizta. jau kaip ir 4 menesiai sitaip, todel kalbam kaip iseiti gyventi atskirai (as siuo metu pas mociute gyvenu). O del rutinos nu ka as zinau, jei as nedirbu ta diena, tai nera ,man sunku padaryt valgyt, valgom juk abu. O jei vaziuoju pas kokia drauge, paprasau, kad po darbo pasiimtu, tada kartu sugalvojam, norim pasigaminam namie, tingim- vaziuojam i kokia kavine, kokios problemos? Aisku, buna dienu, kai grizta pavalgo ir iskart uzmiega, bet visi mes zmones, suprantu, kad kelias labai anksti ir pavargsta, bet juk taip ne kasdien.
Atsakyti
QUOTE(blogybe @ 2009 03 26, 18:38)
tai cia dar nieko, buna kad reikia tris kartus per diena daryt valgyt, pasildyto nebevalgo ar tai negali pasidaryti valgyt pats turi but padaryta... kai pagalvoji... unsure.gif nenoreciau taip... schmoll.gif

oho nu ir islepintas blink.gif doh.gif begti reik nuo tokio
Papildyta:
QUOTE(Bransha @ 2009 03 27, 11:35)

o kas cia baisaus ?
Atsakyti