Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Dusele @ 2011 01 18, 05:06)
Dilgeliuk, ka tu dar nori isspausti is savo tokiu stebuklingai nerealiai graziu plauku???? bigsmile.gif  Tokie ilgi, zvilgantys, sveiki, kam tau tos ampules, jei ir taip pinigais nelyja?

Nejuokauk...gal tik nuo bloco sublizga, o del pasisiausimo atrodo daug, istikruju man ju like 30%, kasyte kai supinu tai kaip pirstas,visada launant galva skyle vonioj maximaliai uzsikemsa verysad.gif
Bet turbut uzteks kokio rozmarinu e.a, druskos trinimu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 01 17, 20:37)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  cia uz koki kieki?

42 ampoles smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tokią problemą. Tačiau pradėjus naudoti Plantur 39 šampūną ir toniką su kofeinu situacija pagerėjo. Pradėjo augti sveikesni ir stipresni plaukai. Šalia viso šito geriu ir Pantogar vitaminus, poveikis pasirodė po 2 suvartotų tablečių. Aišku visas šitas malonumas labai daug kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 01 18, 08:03)
Nejuokauk...gal tik nuo bloco sublizga, o del pasisiausimo atrodo daug, istikruju man ju like 30%, kasyte kai supinu tai kaip pirstas,visada  launant galva skyle vonioj maximaliai uzsikemsa  verysad.gif
Bet  turbut uzteks kokio rozmarinu e.a, druskos trinimu ir pan.

gaila, jeigu taip.... bent jau man tu pirmiausia ir asocijuojies su nerealiais plaukais... Na, bet manau tu puikiai zinai pagrindine priezasti, kodel taip nutiko, ane? unsure.gif Dilgeliuuuuk..... verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 01 18, 09:03)
Nejuokauk...gal tik nuo bloco sublizga, o del pasisiausimo atrodo daug, istikruju man ju like 30%, kasyte kai supinu tai kaip pirstas,visada  launant galva skyle vonioj maximaliai uzsikemsa  verysad.gif
Bet  turbut uzteks kokio rozmarinu e.a, druskos trinimu ir pan.

Ir aš visada randu pilnai užsikimšusią vonią, bet patrynus šaknis su druska pamačiau, kad gali būti ir baisiau biggrin.gif . Jaučiu, pas mane pati plauko šaknis silpna, tad tokie visokie judinimai prie šaknų dar geriau padeda plaukams slinkti
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2011 01 17, 19:06)
as uz kerastases ampoles mokejau 450lt smile.gif

VAJE KAIP BRANGU :(na turetu buti auksiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 01 18, 14:04)
gaila, jeigu taip.... bent jau man tu pirmiausia ir asocijuojies su nerealiais plaukais... Na, bet manau tu puikiai zinai pagrindine priezasti, kodel taip nutiko, ane? unsure.gif  Dilgeliuuuuk..... verysad.gif .

bet jeigu butu priezastis tik Ta, tai man jie slinktu ir visai nuslinktu. O dabar toks nuolatinis procesas - nuolat slenka ir nuolat ataugineja. Visada turiu galinga "ezi" nors ir nieko nedaryciau...kirpejos nuolat klausia ar nesenai lb slinko plaukai ,nes pilna galva naujai ataugusiu plaukuciu doh.gif O cia mano nuolatine busena doh.gif Todel galvoju jei pristabdyciau ta slinkima,gal ir atauginet sustotu g.gif O jeigu jie taip intensyviai ataugineja,tai visgi nesu lb nusilpninunus organizmo g.gif
Atsakyti
merginos reikia jusu pagalbos!

esu vyrukas, 21 metai. niekada gyvenime ne trupucio neslinko plaukai, nei vieno neimanoma buvu istraukti. seimoje taip pat plauku slinkimas neaptiktas. vasaros pabaigoj bum - ir pradejo slinkti belekaip. su ranka per plaukus praeinu, kokia 20 plauku istraukiu kaskart. baisu darosi! turejau kiek ilgesnius plaukus, dabar visai trumpai apsikirpau, galvojau del ilgu cia, bet ne - vistiek slenka!

galvojau, gal del to, kad su plauku tiesintoju daznai tiesindavau savaite mazdaug, be jokios apsaugos. po to dar i kreta isvykau, ten irgi saule. gal visas tas karstis, bet ne, juk tiek laiko jau praejo, turejo nebeslinkti, bet slenka ir toliau. sakau, ne taip kad po truputi pradejo, bet niekada neslinko, o poto viena diena bum - kaip pradejo smarkiai, taip ir tesiasi dabar jau rugpjucio. matosi, kad plaukai prareteja.

ka daryti? patarkit prasau!
Atsakyti
QUOTE(Agane24 @ 2011 01 18, 22:43)
VAJE KAIP BRANGU :(na turetu buti auksiniai smile.gif

nu man lb jos patiko ir padejo smile.gif
Atsakyti
sveikos, na visų pirma reikia susitvarkyti su inervacinėmis problemomis. nėra jokių stebuklingų priemonių, kad sustabdytų slinkimą, jei jus kamuoja kažkokios problemos. nervavimasis dėl slenkančių plaukų taip pat skatina jų slinkimą.
dėl slinkimo po gimdymo iš vis kita kalba - tai natūralus procesas, kai iš po nėštumo atsistato hormonų pusiausvyra ir išslenka visi tuos devynis mėnesius neslinkę plaukai (juk girdėta frazė - "nėštumo metu man labai atsigavo plaukai"? - jie paprasčiausiai neslenka tuo metu. o po gimdymo per trumpą laiką turi išslinkti, kad į jų vietą galėtų išaugti nauji, kurie formavosi tuos devynis mėnesius) kirpėjos terminais galėčiau čia dėstyti ir dėstyti kame tos problemos, bet užtruksiu biggrin.gif žodžiu - jei jums pasireiškė plaukų slinkimas - visų pirmas vaistas - kuo mažiau streso, net dažnai mums atrodančio mažo, trumpalaikio ar nereikšmingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti