QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 28, 07:23)
Man tai nepatiktų, jei pradėtų taip visi skambinti... Užjauskit žmones, darančius atranką

Nežinau nežinau - gali atvirkštinį efektą sukelti tokie skambučiai...
Man ir daug kas nepatiktu

jei nepatinka tai ir duoda ta suprast per pirmas 2 sek

tikrai ne kiekvienas skambina.. as sakau, man pvz veikia toks metodas, kitom jo nesiulau..
Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 10 28, 08:53)
tik Amber nesupyk, as nenorejau parasyti, kad tu kvaila, gink dieve ne, as rasiau, jog pati pasijusciau kvailoje padetyje, taip skambindama, kadangi jei daug zmoniu siuncia, man atrodytu tai tik trukdymas zmoniu..

as taip net nepagalvojau..

as sakau, neskambinu del pardavejos vietos ar admines.. nes ten tukstanciai norinciu..
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 10 28, 10:01)
Labai daug žmonių taip daro, t y skambina po cv išsiuntimo (ar prieš išsiuntimą, stengiasi sužinoti ką nors apie darbą) . Tai tikrai nervuoja atsakingą už atranką žmogų

Iš kitos pusės man būtų gaila sąskaitos, juk kokios išlaidos kasdien skambinėti

Ir vis dėlto kai kuriais atvejais verta paskambinti, bet tik kai kuriais
As bendravau konkreciai tiesiogiai su direktore daugumoj atveju.. jos pacios ir atliko atranka.. saskaitos man negaila, nes nurodyti paprasti tel

Dabar jauciuosi vos ne turedama aiskintis kazkam del ko as skambinu, kaip tai veikia ir t.t nu jums netinka tai neskambinkit, as zinau ka darau ir man tas tinka
Papildyta:
QUOTE(Oliza @ 2010 10 28, 11:27)
Na as is asmenines patirties apie tuos skambucius... Dirbau administratore vienoje firmoje, kai budavo skelbiama apie laisvas darbo vietas pasipildavo CV ir tuo paciu skambuciai. Klausimu budavo ivairiu - ar gavote mano siusta CV? ar vis dar vyksta atranka? kada galeciau atvykti i pokalbi? ir t.t.

nei vienas ju tikslo nepasiekdavo, kadangi as neturejau jokios sprendziamosios galios
Tai jei tik tokiais kls skambina, tai aisku kad nervina.. biski reik pries tai kazka protingiau pasigalvot ka sakyt.. kiekvienas turi ta savo stebuklinga fraze..

tokiu kls kaip: ar dar vyksta atranka net neverta klaust, nes prie skelbimo buna daznai tas nurodyta..