Nu bet pas mus darbdaviai, tai visai jokiu padorumo ribu neturi, kad gali klausineti ar turi antra puse, ar kartu gyveni ir panasiai...
Mano drauge gyvenanti UK, tai isvis nesupranta, kaip to gali darbdavys klausti..tai jau kvepia diskriminacija ir uz tai galima butu paduoti darbdavi i teisma..Aisku tai butu pas mus tik laiko gaisimas ir aisku po to daug kas nenoretu priimti to zmogaus i darba:))))
As irgi patyriau panasius klausimus darbindamasi vienoje zinomoje firmoje...tai buvo paklausta net apie tai, kuo ir kur dirba mano vyras

Issisniukstineja viska apie busimus darbuotojus ir klientus internete ir panasiai
Kaip tik nesenai skaiciau, kad Vokietijoje buvo priimtas istatymas, jog darbdaviai rinkdamiesi darbuotojus neturi teises naudotis Facebook programa ir ten ieskoti info apie darbuotoja

Iki ko jau daeinama, kad net tokius istatymus reikia kurti...tik aisku pas mus nepadetu ir tie istatymai, kaip ir visos dabartines nuostatos apie diskriminacija del seimos, religijos, rases ir t.t.
as zinot kaip darau turiu pora emailu ir i facebook irasau visai kita emaila kad apie mane nepasidometu tenai!!!