Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (Tęsinys Nr. 3)

QUOTE(saliutas @ 2010 10 22, 19:13)
Aciu merginos uz atsiliepimus apie Gerb. Gutauska  mirksiukas.gif  Kada idomu buna rezultatai ? speju uz kokiu 10 dienu ar ne ?!  rolleyes.gif  Siaubas kaip bijau  verysad.gif  doh.gif  Dar uz savaite smano gimtadienis, tai kad tik nesugadintu nuotaikos pries gimimo diena  unsure.gif  O ir as per egzamina pastebaju , kad Gutauskas gerietis. Grupiokas ejo pas Girdeni antra karta , tai neislaike , gavo 2  doh.gif

gerb.Gutauskas tikrai liuks destytojas, aš pas jį laikiau bt bendrąją dalį tai laukiu rezultatų, o pasirodo jis metodininkei atidavė tuščia nesugadintą lapelį, tai pasinaudojau antrą kartą ir išsilaikiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sagrarija @ 2010 10 22, 19:39)
labai noreciau ir as... pindre10@gmail.com
ACIU  4u.gif

ir man reiktų mkmarijaa9@gmail.com
Atsakyti
Ir aš prisistatau po egzamino pavargusi sleep.gif
Kažin kaip čia bus su ta DT g.gif

Gal kuri žinot kaip Kalinauskas vertina kursinius? g.gif Sunku pas jį?
Atsakyti
Mergaites, ar as teisingai supratau, kad DT pas pona B bus tik po savaites?
Papildyta:
smile.gif+2010 10 22, 23:48-->
QUOTE(aqwa smile.gif @ 2010 10 22, 23:48)
Mergaites, ar as teisingai supratau, kad DT pas pona B bus tik po savaites?

t.y. rezultatai doh.gif
Atsakyti
sveikos... gal ir man galite permesti ikiteisminio medziagos kokios turit...buciau labai dekinga... mirksiukas.gif

tomaitiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 22, 21:37)
nenoreciau as nuotaika gadinti, taciau laikant baudziamaja teise priima bet koks budintis destytojas, bet darba tikrina visviena tas, kas nurodytas kolos lap. jei nebuvo tas Girdenis nurodytas tada  thumbup.gif
Papildyta:
O gal kuri laike pas Bagdanski ? butu labai idomu suzinoti kaip sekesi DT
mirksiukas.gif

Oi ta tai zinau, kad lapa tikrina tas destytojas, kuris buvo paskirtas egzamino metu mirksiukas.gif Man buvo Gutauskas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(maryta @ 2010 10 22, 22:32)
gerb.Gutauskas tikrai liuks destytojas, aš pas jį laikiau bt bendrąją dalį tai laukiu rezultatų, o pasirodo jis metodininkei atidavė tuščia nesugadintą lapelį, tai pasinaudojau  antrą kartą ir išsilaikiau  thumbup.gif

Oho koks jis fainas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
Gal kas turi geros medziagos IT? Buciau lb dekinga, jei atsiustumete ir man (aqwa83@manopastas.lt). As turiu BPK konspektus.
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 22, 12:13)
Jei kuriai reiks ES medziagos atsiusiu  4u.gif is ko mokiausi ir islaikiau, tik vakare, nes dabar DT kalu, tar pirma nutarti neperskaciau o jau 12  verysad.gif

labukas, aš taves prašiau bet su paštu problemos buvo, tai dar sykį prašau atsiusk ES iš kur mokinaisi ir tau pavyko mkmarijaa9@gmail.com ačiū labai labai
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kas laikė vakar Darbo T. 4.20VAL. JAU PO EGZAMINO ZINOJO SAVO REZULTATUS, NES DESTYTOJAS IŠ KARTO TAISĖ, tai kiek girdejau buvo 1 dešimtukas, aštuntukas, bet pagrinde 4, 5, 6 as ir pati 6 gavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 22, 12:13)
Jei kuriai reiks ES medziagos atsiusiu  4u.gif is ko mokiausi ir islaikiau, tik vakare, nes dabar DT kalu, tar pirma nutarti neperskaciau o jau 12  verysad.gif

Jei galima, as noreciau. Aciu El.p. aqwa83@manopastas.lt
Papildyta:
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 23, 11:00)
Sveikos mergaitės, kas laikė vakar Darbo T. 4.20VAL. JAU PO EGZAMINO ZINOJO SAVO REZULTATUS, NES DESTYTOJAS IŠ KARTO TAISĖ, tai kiek girdejau buvo 1 dešimtukas, aštuntukas, bet pagrinde 4, 5, 6 as ir pati 6 gavau tongue.gif

Tai su kuo ir sveikinam smile.gif . O pas pona B reikia savaite laukti, kad istaisytu doh.gif
Atsakyti
Gal kas buvote socialines saugos paskaitose (dest. Vilys) ir galit pasakyti kokios formos egzaminas laukia 4u.gif
Atsakyti

Gal kuri ir man ikiteisminį permestų?
Kažką turiu, bet gal jūs ką kitką turit ax.gif
i.deksne@gmail.com
Atsakyti
Bet Mačiulaitis tai gerietis.. Atvirai pasakius, net nesitikėjau toookio lengvo egzo cool.gif super.. man patiko thumbup.gif Gavau 9 cool.gif
Atsakyti