QUOTE(andriuska @ 2010 11 16, 14:04)
dėl nutekėjimų - nevartyk visiškai neišdžiūvusios juostos. net jei ten distiliuotas vanduo (bez gnoju kaip sako mūsų krašte) vis tiek padtiokai liktų. net jei ir perplauni po to, vis vien gali likti.
o tie "stulpai" - tai jau teisingai diagnozavo. keista, kad maišei taip kaip aprašei. neturi būti tokio bajerio. šiaip tai įprask juostą pradžioje mirkyti vandenyje. kokiom 5 min. po to nupili visą brudą antiaureoliniame pavidale ir užpili ryškalo (+10 s. laiko vandens pasikeitimui ryškalu emulsijoje). pamirkius juostą tokio tipo "bajariukai" pradingo visiškai. bet pasikartosiu - perforacijos "stulpai" būdingi stand procesui (ar kaip ten jį sillwio pavadino) - kuomet ilgai laikai neagituojant. vis tik srovėm susidaryti ir padaryti įtaką juostai reikia laiko. nebent tu taip ją sulankstei, kad susidarė "kišenės" apvijose ir ten neisardė laminarinis sluoksnis (panašu į tiesą, nes ne visuose kadruose matosi, o su tam tikru preiodiškumu (jei dėjai kadruos iš eilės kaip jie juostelėje). vat jei būtum laiks nuo laiko pavarčiusi - toje vietoje nebūtų taip ryškiai matomi.
p.s. parašykit kada ir kur susitiksit. aš gal ateisiu.
o tie "stulpai" - tai jau teisingai diagnozavo. keista, kad maišei taip kaip aprašei. neturi būti tokio bajerio. šiaip tai įprask juostą pradžioje mirkyti vandenyje. kokiom 5 min. po to nupili visą brudą antiaureoliniame pavidale ir užpili ryškalo (+10 s. laiko vandens pasikeitimui ryškalu emulsijoje). pamirkius juostą tokio tipo "bajariukai" pradingo visiškai. bet pasikartosiu - perforacijos "stulpai" būdingi stand procesui (ar kaip ten jį sillwio pavadino) - kuomet ilgai laikai neagituojant. vis tik srovėm susidaryti ir padaryti įtaką juostai reikia laiko. nebent tu taip ją sulankstei, kad susidarė "kišenės" apvijose ir ten neisardė laminarinis sluoksnis (panašu į tiesą, nes ne visuose kadruose matosi, o su tam tikru preiodiškumu (jei dėjai kadruos iš eilės kaip jie juostelėje). vat jei būtum laiks nuo laiko pavarčiusi - toje vietoje nebūtų taip ryškiai matomi.
p.s. parašykit kada ir kur susitiksit. aš gal ateisiu.
aha ant tu kadru ,kur 'stulpiniai' matosi padliokai .. o del agitavimo,nu taip raso ant rodinalio,tai taip ir darau
mini susitikimas įvyko. aptarta geopolitinė situacija lietuvoje, demografiniai ypatumai slovenijoje ir kt. buvo smagu
QUOTE(andriuska @ 2010 11 17, 14:02)
mini susitikimas įvyko. aptarta geopolitinė situacija lietuvoje, demografiniai ypatumai slovenijoje ir kt. buvo smagu 
ir sausainiai, vardu (kažkodėl) macarons LABAI skanūs
šiaip galima būtų tradicinius pietus daryt, pvz., kas mėnesį. kai visi, kas nori/gali, jungiasi. visada toje pačioje vietoje tuo pačiu laiku..
kažkas, nesergantis alchaimeriu, turi tai sekti ir anonsuoti.
QUOTE(andriuska @ 2010 11 17, 16:56)
kažkas, nesergantis alchaimeriu, turi tai sekti ir anonsuoti.
aš kažkuo tikrai sergu, tik nepamenu kuo, bet su atmintim susiję. galėčiau susieti šiuos kasmėnesinius susitikimus su savo šefo priėmimo valandomis, tada nepamirščiau
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 17, 01:12)
Ok, Gintare, duosiu žinią. Tiesa, tavo judėjimas į priekį nerealus! Negaliu atsižavėt. Kuo nuoširdžiausi komplimentai 
Dekui
Ediper - perziurejau pagaliau ramiai tavo nuotraukas. Kiekviena karta paziurejus nauja porcija tavo nuotrauku norisi dar. Todel laukiu dar 
Pupeliuk - tavo buities nuotraukos visada turi kazka magisko. Kazka, kas jas pakelia virs tiesiog buitiniu.
Gaziulka - jaunieji turetu buti labai patenkinti.
O.o - smagu susipazinti
Tavo portretus galima deti i albuma ir isleisti dideliu tirazu.
Reuters paskelbe metu geriausias. Matet jau turbut http://blogs.reuters...f-the-year/#a=3
Pupeliuk - tavo buities nuotraukos visada turi kazka magisko. Kazka, kas jas pakelia virs tiesiog buitiniu.
Gaziulka - jaunieji turetu buti labai patenkinti.
O.o - smagu susipazinti
Reuters paskelbe metu geriausias. Matet jau turbut http://blogs.reuters...f-the-year/#a=3
QUOTE(sushi @ 2010 11 14, 02:46)
Gavau, bet fotkint dar nepradėjau
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 16, 11:17)
Gražu , man labai patiko
QUOTE(O.o @ 2010 11 16, 16:15)
Cia Gintare, paplepesiu su jumis kartas nuo karto 
Smagu, kad užsuki
Pupeliuk, tavo vaikų fotografijos labai gražios, aš irgi norėčiau taip mokėti fotografuoti savo vaikus
Jeigu užsisakinėsit juosteles, aš irgi prisijungčiau prie užsakymo.
QUOTE(sillwio @ 2010 11 18, 13:39)
O.o - smagu susipazinti
Tavo portretus galima deti i albuma ir isleisti dideliu tirazu.
QUOTE(Armana @ 2010 11 18, 19:58)
Smagu, kad užsuki
Visada laukiu tavo naujų darbų ir dažnai užsuku į tavo galeriją akis paganyti. Šauniai darbuojiesi
'parejo' mano nikon f80, jei kam reik galiu parduot nebrangiai. Remontuot neapsiima juostiniu fotiku pylimo g meistras, iki nauju uzsakymu turi
Rico, gavau tavo juostelę
Dabar tik su darbais susitart reikia, kad greičiau jie nusidirbtų, ir galima bus išfotkinti
Dabar tik su darbais susitart reikia, kad greičiau jie nusidirbtų, ir galima bus išfotkinti
QUOTE(sushi @ 2010 11 20, 18:01)
Rico, gavau tavo juostelę
jau nekantrauju