Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

Sveikos .Gal zinot ar Klinikose vyksta kursai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 14, 13:18)
Sveikos .Gal zinot ar Klinikose vyksta kursai?  4u.gif

vyksta
Atsakyti
bet pasiskaiciau ,kad reikia buti registruotai Klinikose norint lankyti pamokeles doh.gif Bet jei ten gimdyti ruosiuosi ir noretusi ten lankyti pamokeles.As isvis Medicinos centre registruota daktare sake ,kad vyksta kursai klinikose ,bet neuzsimine kad reiktu uzsiregistruoti.. blush2.gif Gal tik taip papuole kokia pikta sesute registraturoje kai skambinot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braaskytea: 19 sausio 2010 - 11:13
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 19, 12:13)
bet pasiskaiciau ,kad reikia buti registruotai Klinikose norint lankyti pamokeles  doh.gif Bet jei ten gimdyti ruosiuosi ir noretusi ten lankyti pamokeles.As isvis Medicinos centre registruota daktare sake ,kad vyksta kursai klinikose ,bet neuzsimine kad reiktu uzsiregistruoti..  blush2.gif  Gal tik taip papuole kokia pikta sesute registraturoje kai skambinot?  g.gif

as kadangi gimdysiu KMUK tai esu ir prisiregistravus, bet vat viena mamyte pasakojo, kad ji nuejo paparasciausiai i viena is tu pamokeliu, atsisedo sau ir viska, isklause, niekas sake neklausia ar tu ten registruota ar nea, tik nesiskelbe, kad kitur gimdys ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 01 19, 15:36)
as kadangi gimdysiu KMUK tai esu ir prisiregistravus, bet vat viena mamyte pasakojo, kad ji nuejo paparasciausiai i viena is tu pamokeliu, atsisedo sau ir viska,  isklause, niekas sake neklausia ar tu ten registruota ar nea, tik nesiskelbe, kad kitur gimdys ir viskas.

Nu as ir gimdyti noreciau KMUK ,bet registruotis vel is naujo pas kita daktare kazkiap nesinori man ir pas ta kur dabar einu labai gerai ir snekejo ta mano daktare ,kad jau po to ir ne pas ja ar taip ar taip lankytis reiktu ,o ten kur gimdysiu ,bet neprisiregistruot. :/ O kiek kainuoja pamokeles klinikuose ir pas kokia tu daktare eini?Gal jei pas ja nueiciau ir pasakyciau,kad cia gimdyt noreciau leistu taip ir lankytis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 19, 17:28)
Nu as ir gimdyti noreciau KMUK ,bet registruotis vel is naujo pas kita daktare kazkiap nesinori man ir pas ta kur dabar einu labai gerai ir snekejo ta mano daktare ,kad jau po to ir ne pas ja ar taip ar taip lankytis reiktu ,o ten kur gimdysiu ,bet neprisiregistruot. :/ O kiek kainuoja pamokeles klinikuose ir pas kokia tu daktare eini?Gal jei pas ja nueiciau ir pasakyciau,kad cia gimdyt noreciau leistu taip ir lankytis?  biggrin.gif

klinikose paskaiteles nieko nekainuoja, bet aplamai juk tu paaskaiteliu nemokamu daug kur yra, nemokamos vyksta ir 2 ligoninej, juk paskaiteles visur panasios.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 01 19, 17:41)
klinikose paskaiteles nieko nekainuoja, bet aplamai juk tu paaskaiteliu nemokamu daug kur yra, nemokamos vyksta ir 2 ligoninej, juk  paskaiteles visur panasios.

Kad klinikos mum arti namu..Tai nesinori ir kur kitur ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 01 06, 11:53)
sveikos...

gl kartais kuri zinot kaip ir kokie kursai vykstas Krikscioniskuose gimdymo namuose? 4u.gif

Nuo vasario 1d. Krikščioniškuose GN ir Kauno arkivyskupijos šeimos centre vyks žindymo kursai Pradžių pradžia, kuriuos sudaro 6 paskaitų ciklas:

1. Krūties anatomija. Laktacija.
2. Žindymas pirmomis valandomis. NPL.
3. Žindymo padėtys.
4. Krūtų būklės. Relaktacija.
5. Naujagimių būklės. Žindyvės mityba ir vaistai.
6. Žindymo nuostatos. Žindymas viešumoje.


Daugiau apie kursus ir žindymo teoriją: www.pradzia.org

Šiuo metu registruojame į vasario mėn grupę, taip pat galima registruotis į kovo ir balandžio mėn. grupes.
Vakarinė grupė: pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 18 val. Vilniaus g. 29, Šeimos centre, 2 aukštas, 2 auditorija.
Dieninė grupė :pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 13 val. Miško g. 27, moterų konsultacija, 2 aukštas, salėje.

Kursai nemokami, bet galima paaukoti Šeimos centro veiklai. Jei norite lankyti paskaitėles, išankstinė registracija yra būtina: tel.Nr 8-682-55209.


Gražaus laukimo!
Atsakyti
as lankiau 2 ligonineje kursus,labai fainai,kiekviena ketvirtadieni vyksta.
Atsakyti
O gal kas zino kokiom dienom ir valandom, kokie kursai klinikose vyksta? Man kelinta diena neatidaro askuserino psl, tai negaliu paziuret tvarkarascio. Buciau dekinga, jei kas zinancios nepatingetu parsyt... 4u.gif smile.gif P.s. ar kas einat su vyrais?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti