Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

o nuo kada verta pradet lankyti tokius kursus mirksiukas.gif ?????
Atsakyti
siaip manau geriaqusia lankyti po dekretiniu, nors semetos kursuose yra daug medziagos ir nestumo metu galima pritaikyti. o paskui pas juos galima nemokamai kartoti
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 01 06, 16:59)
o nuo kada verta pradet lankyti tokius kursus mirksiukas.gif ?????

siaip priklauso nuo kursu, apie ka jie. jei pasakoja apie vaisiaus vystymasi, tai idomu pradzioj paklausyt, nes pasakoja apie vaisiaus vystymasi pilvelyje kiekviena menesi, kokie pokyciai ten vyksta. nestumo gale jau neidomu tokios temos klausyt;) apie kudykio prieziura turbut geriau klausyt nestumo gale, akd nepasimirstu, o apie gimdyma viduryje nestumo:) cia mano nuomone, kitoms gal kitaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 07 sausio 2008 - 16:26
QUOTE(Aurelija_ @ 2008 01 07, 17:26)
siaip priklauso nuo kursu, apie ka jie. jei pasakoja apie vaisiaus vystymasi, tai idomu pradzioj paklausyt, nes pasakoja apie vaisiaus vystymasi pilvelyje kiekviena menesi, kokie pokyciai ten vyksta. nestumo gale jau neidomu tokios temos klausyt;) apie kudykio prieziura turbut geriau klausyt nestumo gale, akd nepasimirstu, o apie gimdyma viduryje nestumo:) cia mano nuomone, kitoms gal kitaip 4u.gif

aciu uz informacija ax.gif reikes is tikruju pasidometi kur kokie kursai vyxta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerbera @ 2008 01 07, 14:26)
siaip manau geriaqusia lankyti po dekretiniu, nors semetos kursuose yra daug medziagos ir nestumo metu galima pritaikyti. o paskui pas juos galima nemokamai kartoti

sveikute mirksiukas.gif

matau pas tave yra ideta nuoroda apie pilvo juostas smile.gif nestuke.gif ...gal kazkjas jau esat nesioje ir isbande mirksiukas.gif ...ar cia vertas demesio dalykas yra ar nelabai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes! Gera informacija apie kursus galit rast www.sveikapradzia.lt
Atsakyti
Sveikutes,
gi mano sesute eina i tuos http://www.pkg.lt/gi...ugos/seminarai/. ten dvi psichologes veda uzsiemimus. Kaip sesuo pasakojo, kad pateikia daug idomios ir naudingos info apie visus psichologinius, emocinius nestumo niuansus. Mano sesei tai labai patinka, ten ir praktiniu uzduotciu, kurios tikrai smagios.
ji ir ant manes visas ishbando biggrin.gif as jau du leliukus turiu, bet tie pratimeliai ir mane uzkabina, yra ka pagalvoti ir apie save ir apie vaikelius ir apie seima. tikrai neblogai smile.gif
sekmes thumbup.gif
Atsakyti
kariatide, nueik i mano temele supermamoj, kur yra skelbimai, ir ten virsuje prie besilaukianciu ir maitinanciu skyrelkio virsuje rasi mano tema. ten visi atsiliepimai, pirkusiu komentarai ir pamatysi, koks puikus dalykas - pilvojuosta. dar apie sias juostas gali paskaityt atsiliepima ir www.geramama.lt
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 01 18, 16:53)
kariatide, nueik i mano temele supermamoj, kur yra skelbimai, ir ten virsuje prie besilaukianciu ir maitinanciu skyrelkio virsuje rasi mano tema. ten visi atsiliepimai, pirkusiu komentarai ir pamatysi, koks puikus dalykas - pilvojuosta. dar apie sias juostas gali paskaityt atsiliepima ir www.geramama.lt

butinai pasidomesim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mince @ 2008 01 14, 12:08)
Sveikutes,
gi mano sesute eina i tuos http://www.pkg.lt/gi...ugos/seminarai/. ten dvi psichologes veda uzsiemimus. Kaip sesuo pasakojo, kad pateikia daug idomios ir naudingos info apie visus psichologinius, emocinius nestumo niuansus. Mano sesei tai labai patinka, ten ir praktiniu uzduotciu, kurios tikrai smagios.
ji ir ant manes visas ishbando  biggrin.gif as  jau du leliukus turiu, bet tie pratimeliai  ir mane uzkabina, yra ka pagalvoti ir apie save ir apie vaikelius ir apie seima. tikrai neblogai smile.gif
sekmes thumbup.gif

Dziaugiuosi uz tavo sesute drinks_cheers.gif

tiesa, atsakas apie "brangius" kursus.. Ash su vyru lankiau tu psichologiu paskaiteliu visa cikla. Priesh tai lankiau ir nemokamu ten paskaiteliu visokiu - galiu pasakyt savo asmenine nuomone - man tai ir turinys ir kokybe ten skiriasi. Visu pirma, kad nemokami apie fiziologija vien.. Nu bet del skonio nesiginchijama mirksiukas.gif man irgi mince tie kurseliai labai patiko. Beja, dabar perkant abonimenta ten visai pigiai tos paskaiteles isheina. Mes su vyru uz 5 uzsiemimus sumokejom 190, t.y. kiekvieno uzsiemimo kaina tik po 19lt kiekvienam ishejo thumbup.gif

...ir beja nemazai kas buvo man nauja.. blush2.gif ax.gif bet geriausia, kad buvo ten visokiu uzduoteliu, kurios labai visa teorija prie mano sheimos priartino.
Atsakyti
o gal atsirastų būsima mamytė norinti kartu eiti į paskaitėles kokias, nes mano vyras dirba o vienai kažkaip nesinori eit, blush2.gif blush2.gif gal nestuke atsirastų kuriai vienai ir nesinori eit?
Atsakyti
Sveikos mamyčiukės! 4u.gif

O gal kartais kuri žinot apie kursus II ligoninėj, man būtų patogu ten, o ir gimdyti kol kas planuoju ten.Bandžiau skambint, bet vis niekas nenori su manim bendrauti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 01 07, 21:47)
aciu uz informacija ax.gif reikes is tikruju pasidometi kur kokie kursai vyxta smile.gif
Papildyta:
sveikute mirksiukas.gif
matau pas tave yra ideta nuoroda apie pilvo juostas smile.gif  nestuke.gif ...gal kazkjas jau esat nesioje ir isbande mirksiukas.gif ...ar cia vertas demesio dalykas yra ar nelabai ax.gif  rolleyes.gif

viena is nuomoniu ta kad grazu, taciau pilvuko neprilaiko ax.gif taip buvo vienareiksmiskai nuspresta, as buvau susidomejusi, bet persigalvojau
gal kitom kitaip
Atsakyti