Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Kaune

Labuka,norejau pasiteirauti gal kuri galvojat eiti i KGN paskaiteles? As planuoju eiti,galvoju gal kas kartu nori? Dviese(ar net keliese) juk smegiau nei po viena.. rolleyes.gif mirksiukas.gif parasykit butinai jei kuri galvojat eiti mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2007 05 09, 14:33)
Labuka,norejau pasiteirauti gal kuri galvojat eiti i KGN paskaiteles? As planuoju eiti,galvoju gal kas kartu nori? Dviese(ar net keliese) juk smegiau nei po viena..  rolleyes.gif  mirksiukas.gif  parasykit butinai jei kuri galvojat eiti  mirksiukas.gif  nestuke.gif

sveikute mirksiukas.gif
ar jau buvai tose paskaitelese?as irgi galvoju eiti i KGN, dabar laiko turiu...jei jau buvai tai pasidalink patirtim kas?kur?kaip?kada? ax.gif o jei dar ne, tai gal nori kartu? bigsmile.gif
Atsakyti
man mazylio kursai patiko, bent jau pernai,nes vede tokia labai miela akusere ar kas ji ten. ir vyrui labai gerai buvo. ten reikia pasiskambinti ir jie pasakys kada jie buna, nes ten nevisada vietu budavo
Atsakyti
O sakykite mergytės ar ėjote į tas 2 mokamas Mažylio paskaitėles? Na į tas, kur vyksta popiet: viena apie gimdymą, kita apie žindymą...Ar patiko? Ar verta mokėti pinigėlius, ar užtenka ir rytinių nemokamų?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2007 06 15, 12:08)
man mazylio kursai patiko, bent jau pernai,nes vede tokia labai miela akusere ar kas ji ten. ir vyrui labai gerai buvo. ten reikia pasiskambinti ir jie pasakys kada jie buna, nes ten nevisada vietu budavo

Man taip pat ten laabai patiko wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, ryt turiu susitikima su ginek. Banga is Kriks. GN, kuri ir skaito paskaiteles Kaune. Sake, kad iki rugpj. vidurio atostogaus, tad, matomai visas paskaitu ciklas prasides tik rugseji.

Mintis gera- eiti dviese ar keliese!

PRANESIU RYTOJAUS NAUJIENAS BUTINAI IR GALESIM FORMUOTI GRUPELES IR PAZINTIS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 26, 12:43)
Merginos, ryt turiu susitikima su ginek. Banga is Kriks. GN, kuri ir skaito paskaiteles Kaune. Sake, kad iki rugpj. vidurio atostogaus, tad, matomai visas paskaitu ciklas prasides tik rugseji.

Mintis gera- eiti dviese ar keliese!

PRANESIU RYTOJAUS NAUJIENAS BUTINAI IR GALESIM FORMUOTI GRUPELES IR PAZINTIS thumbup.gif

As taip pat planuoju lanbkyti krikscionisku gimdymo namu kursus, nes noreciau ten gimdyti mirksiukas.gif todel lauksiu info, jei galetum kai jau zinosi ka, parasyk i az, nes as nevisada galesiu lankyti...paskaitos ir darbad doh.gif bet derinsimes mirksiukas.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Zinoma, dabar atostogu metas (bet lietus lija...) ir jokiu paskaiteliu nera. Reikia laukti rudens. Man patare gyd. Banga uzsiregistruoti www.gyvybe.lt ir tada bus gaunama informacija del sekanciu kursu! Gal tada ir susirasykim del grupyciu?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 30, 10:18)
Zinoma, dabar atostogu metas (bet lietus lija...) ir jokiu paskaiteliu nera. Reikia laukti rudens. Man patare gyd. Banga uzsiregistruoti www.gyvybe.lt ir tada bus gaunama informacija del sekanciu kursu! Gal tada ir susirasykim del grupyciu?

Nueinu i ta psl, bet ten jokios atnaujintos info nera g.gif nekeiciama info nuo 1999m, nes telefono numeriai net negeri, bandziau paskambinti, tai atsiliepe buhalterija doh.gif bet nueisim pasiteirauti mirksiukas.gif
Atsakyti
hm...tiksliai. Ir as skambinau, bet niekas neatsiliepe. Taip info senoka, bet 2006/2007 metu!!?Ir neradau, kur galima uzsiregistruoti...Bet kokiu atveju, reikia laukti rugsejo...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 08 02, 13:15)
hm...tiksliai. Ir as skambinau, bet niekas neatsiliepe. Taip info senoka, bet 2006/2007 metu!!?Ir neradau, kur galima uzsiregistruoti...Bet kokiu atveju, reikia laukti rugsejo...

Rugsejo laukti tikrai nebutina bigsmile.gif pamokeles nestukems KGN jau nuo vakar prasidejo mirksiukas.gif antradieni pati skambinaus ir man patvirtino thumbup.gif
galiu pasakyt pamokeles visada nuo 14val, o grafikelis atrodo panasiai:
Pirmadieni - nestukes sveikata ir higiena
Antradieni - gimdymas
Treciadienis - zindymas
Ketvirtadieni - naujagymio prieziura
(jeigu nieko nesumaisiau tai turetu but teisingai ax.gif )

jei kam idomu tai akuserinio tel. 225672
tikiuosi padejau wub.gif
Atsakyti
o paskaitos KGN mokamos? ir ar privaloma isankstine registracija?
Atsakyti