Teoriją laikiau prieš kažkur 2 metus. Išlaikiau iš pirmo karto, padariau klaidų, nepamenu kiek procentų surinkau, bet išlaikiau.
Praktiką tik iš antro. Per pirmąjį aikštelėj iškart nuverčiau bortelį, todėl išsilaipinau ir egzas tetruko gal 5 minutes
Supykau ant savęs ir antrą kartą laikyti pabandžiau tik po metų pertraukos ir išlaikiau.
Dabar jau metus laiko duoduos su klevuku ant galinio stiklo.
Išlaikiau iš pirmo karto ir teoriją ir praktiką. Bet tai buvo prieš dešimt metų
Išlaikiau abu iš pirmo karto 
Teorija 98%,
Praktika-aikštelė visiškai be klaidų, mieste dvi nekritinės
Taip kad nebijokit- visom pavyks
Teises gavau rugsėjį
Teorija 98%,
Praktika-aikštelė visiškai be klaidų, mieste dvi nekritinės
Taip kad nebijokit- visom pavyks
Teises gavau rugsėjį
Abu iš pirmojo
Laikiau prieš metus ir viską išsilaikiau iš pirmo karto
teorija is 1,
praktika is 5, ir tik del psichologiniu problemu kurias man sudare instruktorius, prakeikiau as ji 10000 kartu ir ta Autotaka
praktika is 5, ir tik del psichologiniu problemu kurias man sudare instruktorius, prakeikiau as ji 10000 kartu ir ta Autotaka
teoriją iš pirmo,o praktiką tik iš 3-io
Teorija is pirko karto praktika is trecio karto,pirmus du sykius nesitikejau kad islaikysiu,is trecio labai giliai sirdi tikejausi
ir islaikiau,man sunkiau su aikstele buvo,tai trecia kart kai alikiau ir i miesta isvaziavau,o mieste viena karta buvau uzgesusi prie sankryzos tai ta viena klaida ir buvo
Teoriją iš 1, praktiką iš trečio, pirmus du kartus aikštelėj pati neatleistiniausia klaida - sustojau per toli nuo STOP linijos
TEORIJA IS PIRMO
PRAKTIKA IS ANTRO
PRAKTIKA IS ANTRO
Viską išsilaikiau iš pirmo karto, tai buvo prieš vienuolika metų, Kaune. Važinėju ir tuo džiaugiuosi.