Įkraunama...
Įkraunama...

MAXI COSI MURA4/MURA3

QUOTE(tuticiukas @ 2011 02 01, 15:27)
bet jusu vaikutis dar mazas, kodel parduodate?  smile.gif  mes ir savo tanka pavasari pardavinesim, bet man tai jis  igryses jau negaliu ziuret  lotuliukas.gif

parduodam, nes dabar pons visur su rogėm.
vasarai nenorim laikyt, nes atostogaut važiuojant mums netelpa lagaminai ir mura į bagažinę doh.gif
kaip tik chicco simplycity nupirkau - nu ir briedas po muros... su tokiais padralaikom tik prekybcentriuose važinėt doh.gif

turėtumėm miniveną ar džipą su gera bagažine - niekam neatiduočiau savosios muros be kitos žiemos biggrin.gif
Atsakyti
Isirinkome sita https://www.babymark...liai/,prid.5309
Vezima rinkome pagal daug ka.
Pirmiausia lele gims pacioje vasaros pradzioje,tai kazkaip nesinori kisti jos i tamsia buda,toliau gyvename uzmiestyje,nuosavame name,megstame pasivaiksciojimus miskais ,todel vezimo ratai turi atlaikyti bekeles. Zirejome ir i lopsio dydi, dar masteme apie "Windo"ir adapterius, bet tas lopsys tOks mazas ir dar viduje tos rankenos doh.gif,ziemos metu vaikui bus pusmetis,tai kazkaip noretusi,kad bent pietu miegui dar tilptu i lopsi su visais kailiais .
Aisku ir "brendas" ne paskutineje vietoje. rolleyes.gif Rinkomes atmetimo principu is Inglesina Victoria, Emmaljungos Mondial dou Combi ir Maxi Cosi Muros.
Pirmuju dvieju super lopsiai, bet sportinukas ant klasikines vaziuokles biski strosnai atrodo. O du pirkti kaip ir per didelis raskazis.
taigi likome prie Muros3, lopsys, ratai ir stilius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2011 02 01, 13:35)
vadinas jūs labai mylit mura3  bigsmile.gif kaip ir mes  wub.gif

isimylejau, bet is pradziu meile buvo keturratei, tik va kad kaina suviliojo,todel turim trirate biggrin.gif

QUOTE(tuticiukas @ 2011 02 01, 14:41)
mamytes kurios turite muras ar antram leliukui pirktumete si vezima? saziningai as tai ne,  schmoll.gif  nu nezinau bet man jis kazkuo netinka nors is esamo asortimento LT tai kokybe gera bet antram vaikui nepirkciau,

taip, pirkciau thumbup.gif Po desimtmecio trecia planuosim, tad Mura pirksiu. Neradau nei vieno minuso,kas man trukdytu

QUOTE(tuticiukas @ 2011 02 01, 15:27)
bet jusu vaikutis dar mazas, kodel parduodate?  smile.gif  mes ir savo tanka pavasari pardavinesim, bet man tai jis  igryses jau negaliu ziuret  lotuliukas.gif

musu Mura sesuo naudos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 02 01, 14:41)
mamytes kurios turite muras ar antram leliukui pirktumete si vezima? saziningai as tai ne,  schmoll.gif  nu nezinau bet man jis kazkuo netinka nors is esamo asortimento LT tai kokybe gera bet antram vaikui nepirkciau,

Aš turiu MURA 4 ir be galo myliu wub.gif Tikrai pirkčiau ir dar kart thumbup.gif Fainesnio vežimėlio dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2011 02 02, 23:18)
Aš turiu MURA 4 ir be galo myliu wub.gif Tikrai pirkčiau ir dar kart thumbup.gif Fainesnio vežimėlio dar nežinau rolleyes.gif

Labas, ar naudojat jau sportinę dalį, ar patogi vaikučiui? man patinka Mura 4, ratai liuks, lopšys didelis, tik ta sėdima dalis schmoll.gif , nežianau kodėl..atrodo nepatogi..
Atsakyti
QUOTE(Ginariukė @ 2011 02 03, 12:28)
Labas, ar naudojat jau sportinę dalį, ar patogi vaikučiui? man patinka Mura 4, ratai liuks, lopšys didelis, tik ta sėdima dalis  schmoll.gif , nežianau kodėl..atrodo nepatogi..

normali ta sedyne,sedi mazgis ir nesiskundzia schmoll.gif ir Mura3 ir Mura4 sedima dalis tokia pat, tad klauskit tu,kas jau ilgai naudoja biggrin.gif
Atsakyti
Labas, ar naudojat jau sportinę dalį, ar patogi vaikučiui? man patinka Mura 4, ratai liuks, lopšys didelis, tik ta sėdima dalis  schmoll.gif , nežianau kodėl..atrodo nepatogi..

labai neteisingas požiūris schmoll.gif

kaiminystėje esam berods kokios 7 mamos su skirtingais vežimais... su panašaus amžiaus vaikais... ir ką, muros sėdimoji viena patogesnių. nes joje vaikas neplaukioja. viskas išformuota pagal kūno kontūrus, tas vairas labai puikiai atlieka savo užduotį. nes pvz Tutis vežime sportinėj daly kaimynkos mergaitė plaukiodavo... tokia kaip grybas sukrisdavo... turėdavo kišti po nugara kokią pagalvėlę, kad gerai vaikas atsiremtų, kad nesukristų.
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2011 02 03, 14:25)
labai neteisingas požiūris  schmoll.gif

kaiminystėje esam berods kokios 7 mamos su skirtingais vežimais... su panašaus amžiaus vaikais... ir ką, muros sėdimoji viena patogesnių. nes joje vaikas neplaukioja. viskas išformuota pagal kūno kontūrus, tas vairas labai puikiai atlieka savo užduotį. nes pvz Tutis vežime sportinėj daly kaimynkos mergaitė plaukiodavo... tokia kaip grybas sukrisdavo... turėdavo kišti po nugara kokią pagalvėlę, kad gerai vaikas atsiremtų, kad nesukristų.

drinks_cheers.gif manau muros sportinukas zeurei patogus vaikui, minkstos medziagos, vairas superinis daiktas tikrai, man kaitik lopsys nelabai patiko, kiek esu maciusi ciupineju sportiniu tai konforto atzvilgiu tikrai mura pirmauja thumbup.gif
Atsakyti
sedyne isformuota pagal kunelio konturus, o daugumai atrodo, kad Mura siaura,nors taip nera. Kunelis neplaukioja kaip zirzia sako, nugaryte patogioj padety thumbup.gif
Pirmas sunus vazinejo vezimuose, kurie nebuvo isformuoti, tad pastoviai reikedavo vaika taisyt ir tiesiai sodint, nes nusvirdavo i sona doh.gif
Atsakyti

Laba,

Sportinuką tik tik pradedam naudot, tai kol kas tik geriausi įspūdžiai smile.gif Vaikui tikrai labai patogu, matysim kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
niu va, iškeliavo mūsų mylėtas numylėtas vežimaitis pas naują šeimyną biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ginariukė @ 2011 02 03, 11:28)

Kaip tik labai patogi thumbup.gif daznai mamytes susidaro klaidinga nuomone,kad vezime vaikas kaip valtyje turi buti.Del saugumo tos vietos neturi buti per daug,kaip ir autokedutese ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2011 02 04, 14:01)
niu va, iškeliavo mūsų mylėtas numylėtas vežimaitis pas naują šeimyną  biggrin.gif

Gaila buvo atsisveikint? smile.gif
Man, asmeniskai,savo labai gaila buvo parduoti. ax.gif
Atsakyti