Įkraunama...
Įkraunama...

MAXI COSI MURA4/MURA3

QUOTE(Jutkė @ 2010 10 28, 15:32)
bet jus gal nesate dar tikrai apsisprende nes skaiciau kad norit ir kitu firmu vezimuku kaip Jane, Icoo mirksiukas.gif as kaip ieskojausi tai ta icoo ziurejau kur jus norite man jis nepatiko toks kietas pasirode unsure.gif

as esu tikra tikrai,tik mb nera tikras,todel issirinkom kelis variantus ir ziuresim.nors as pirmenybe teikiu murai 4.o domiuosi jais visais ,renku info o paskui nuspresim galutinai kai pamatysiu gyvai.kolkas mura ė is visu ę pirmauja,nes negirdejau dar nei vieno minuso apie ji,ko negaliu pasakyti apie icco.

QUOTE(jordan @ 2010 10 28, 19:24)
yra yra mirksiukas.gif nuvaziuokit i kiddicare 4u.gif bet mes visgi pirkom Lt,nes tuo metu buvo isparduoti.o vezimas tiktai superinis,o palangoj kaip pasitarnavo thumbup.gif ir per miska ir per smeli kaip tankas vaziavo thumbup.gif

tai kad tolokai nuo londono i peterborog reiki avaziuoti,kelio apie 2val; unsure.gif o gal tu zinai kur arciau?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2010 10 31, 23:48)
as esu tikra tikrai,tik mb nera tikras,todel issirinkom kelis variantus ir ziuresim.nors as pirmenybe teikiu murai 4.o domiuosi jais visais ,renku info o paskui nuspresim galutinai kai pamatysiu gyvai.kolkas mura ė is visu ę pirmauja,nes negirdejau dar nei vieno minuso apie ji,ko negaliu pasakyti apie icco.
tai kad tolokai nuo londono i peterborog reiki avaziuoti,kelio apie 2val; unsure.gif o gal tu zinai kur arciau?

Muru 4 nerasit kiddicare parduotuveje ,nes cia 2010 metu modeliai yra tik Mura 3.
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 11 01, 16:23)
Muru 4 nerasit kiddicare parduotuveje ,nes cia 2010 metu modeliai yra tik Mura 3.

nu as ir sakau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2010 11 01, 14:32)
nu as ir sakau verysad.gif

Ir is viso ne tik kiddicare bet ir kitose parduotuvese nera mura4 2010 metu.Matyt nepasiteisno sis modelis cia.
As,beje,irgi uz mura 3 smile.gif tie 4 ratai jokio pliuso murai neduoda.Kaip tik svoris didesnis ir maziau manevringas.
Papildyta:
Paziurejau siandien Kiddicare-nera muru visai nei 3 nei 4 biggrin.gif
Atsakyti
nereikia triracio baidytis, nors pati jo bijojau ir sakiau ne ne, jokiais budais triracio nepirksiu lotuliukas.gif Nusipirkau ir dziaugiuosi. Tikrai stabilus, nebuvo atvejo, kad apvirstumem, net vaziuojant nelygiom vietovem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 01, 20:03)
nereikia triracio baidytis, nors pati jo bijojau ir sakiau ne ne, jokiais budais triracio nepirksiu lotuliukas.gif Nusipirkau ir dziaugiuosi.  Tikrai stabilus, nebuvo atvejo, kad apvirstumem, net vaziuojant nelygiom vietovem rolleyes.gif

as ir labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2010 10 23, 10:55)
jai nuosavam name  tai  thumbup.gif o as nesu i 4auksta doh.gif bet vistiek man jis labai thumbup.gif kad ir sunkus biggrin.gif kuo sunkesnis tuo stabilesnis vezimas,nes as labai norejau triracio.Mes pirkome kaune"Kotrynoje" spalvos visos prekyboje buvo mirksiukas.gif

Ir kaip sekasi nest? As irgi 4 aukste gyvenu ir zadu pirkt pavasariui mura 3 sportinuka ax.gif
Atsakyti
as i antra auksta kasnakt tampydavau. Lopsy mieganti vaika uzsinesu, o tada ratus. Taip tikrai nera sunku. O sportinukas kartu su sedyne susilanksto, nemanau, kad butu sunku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 03 lapkričio 2010 - 20:34
QUOTE(Kemeta @ 2010 11 03, 20:21)
Ir kaip sekasi nest? As irgi 4 aukste gyvenu ir zadu pirkt pavasariui mura 3 sportinuka ax.gif

karsta.gif aš ir pirmiau užsinešu lopši su vaiku o po to ratus unsure.gif dar jai apsiperki ka, nu tai kol susinešu viska tai šlapia bunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 03, 22:34)
as i antra auksta kasnakt tampydavau. Lopsy mieganti vaika uzsinesu, o tada ratus. Taip tikrai nera sunku. O sportinukas kartu su sedyne susilanksto, nemanau, kad butu sunku g.gif

Cia rimtai? blink.gif Butu gerai jei butu tiesa bigsmile.gif
Atsakyti
tai aisku, kad tiesa biggrin.gif Tik as taip nelankstau, nes i mano maza bagazine netelpa, tad as atskirom dalim dedu
Papildyta:
user posted image

va prasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 11 04, 12:43)
va prasom biggrin.gif

Oi geras thumbup.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti