Įkraunama...
Įkraunama...

MAXI COSI MURA4/MURA3

Istraukiau siandien savo Muros sportinuka...nusiviliau iki asaru, kazkaip po lopsio ta sportine dalis atrodo taip zemai plius tas sportinukas toks atviras!!!Isidejau i sportinuka muros voka, bet kazkaip uzsegus ji pilnai vaiko nesimato g.gif
Nusiviliau pasirinkus Mura, su pavydu ziuriu i X landeri. Bent jau sportinukas pritaikytas ziemai.

Dar norejau pasiteirauti, gal kas vezesi sportinuka i kelione, ar buvo patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anushka_1312: 03 kovo 2011 - 16:54
QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 03 03, 16:50)
Istraukiau siandien savo Muros sportinuka...nusiviliau iki asaru, kazkaip po lopsio ta sportine dalis atrodo taip zemai plius tas sportinukas toks atviras!!!Isidejau i sportinuka muros voka, bet kazkaip uzsegus ji pilnai vaiko nesimato g.gif
Nusiviliau pasirinkus Mura, su pavydu ziuriu i X landeri. Bent jau sportinukas pritaikytas ziemai.

Dar norejau pasiteirauti, gal kas vezesi sportinuka i kelione, ar buvo patogu?

pavažinėtum X landeriu, nusiviltum juo ir didžiuotumeisi, kad mura turi biggrin.gif

sportinukas be voko atviras, bet su voku viskas su juo puiku wink.gif

va mes pernai kovo mėnesį važinėjomės (buvo pusę metų Jonui)

user posted image

užtraukus vaikas kaip koldūnas šiltas šiltas budavo, moegodavo patenkintas smile.gif

pavasariui plonesnį voką turėjom

user posted image

irgi labai labai liuks važinėjom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzia: 03 kovo 2011 - 17:01
o x landeris auksciau? kazkaip atrodo daukmas visi sportinukai vienodam aukstije, gal jums tiesiok keista po lopsio smile.gif o koki voka turite? mes tai naudojom auto kedutes tai jis mazesnis, na tai jei peratviras tai gal gerai kad vokas sandarus?
Atsakyti
su kailiniu voku tikrai ne per atvira, nesalta schmoll.gif As kaip tik nemegstu tu papildomu koju uzkloteliu, kuriuos reikia lupt nuo sponkiu, jie jokio siltumo nepriduoda doh.gif Vokas neprapuciamas, stogas nusileidzia pakankamai zemai, tad nei susalam, nei supucia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 03 kovo 2011 - 17:10
QUOTE(šarlotė @ 2011 03 03, 17:08)
su kailiniu voku tikrai ne per atvira, nesalta schmoll.gif As kaip tik nemegstu tu papildomu koju uzkloteliu, kuriuos reikia lupt nuo sponkiu, jie jokio siltumo nepriduoda doh.gif Vokas neprapuciamas, stogas nusileidzia pakankamai zemai, tad nei susalam, nei supucia.

aš irgi doh.gif kažkokios parodijos jie - vis tiek reikia po jais adijalų, pledų priklot, kad šilta vaikui būtų
Atsakyti
as jau nededu vokelio rudeni dedavau i autokedutes vokeli, ziema kai buvo dideli salciai womar kailini voka turejom ir neklodavau daugiau nei pledu nei adijaju, o dabar jau didelis ir pats nenori suvarzytas sedet, dar islipa pavaiksciot tai poto kas is to voko liktu su purvinais batais jei atsisestu?
Atsakyti
tam reikalui turiu maxi cosi kombinezona biggrin.gif ten atsisega uztrauktukai, kojytes su purvinais batais buna isorej ax.gif
Mano vaikinas taip pat didelis, bet as jam neleidziu lauke tipent, jis pas mane vezime miega pietu miego, nes namie nemiega doh.gif Tad kolkas batai sausi, kailini voka naudojam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 03 kovo 2011 - 17:38
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 03, 17:02)
o x landeris auksciau? kazkaip atrodo daukmas visi sportinukai vienodam aukstije, gal jums tiesiok keista po lopsio  smile.gif  o koki voka turite? mes tai naudojom auto kedutes tai jis mazesnis, na tai jei peratviras tai gal gerai kad vokas sandarus?

As nezinau ar xlanderis aukciau, tiesiog pripratau prie lopsio, kuris buvo pritvirtintas adaptariais prie remo ir kabojo aukciau. O sportinukas tvirtinasi gerokai zemiau.
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 03 03, 18:26)
As nezinau ar xlanderis aukciau, tiesiog pripratau prie lopsio, kuris buvo pritvirtintas adaptariais prie remo ir kabojo aukciau. O sportinukas tvirtinasi gerokai zemiau.

o paaiškinkit man blondinei, koks skirtumas , aukščiau, žemiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2011 03 03, 18:55)
o paaiškinkit man blondinei, koks skirtumas , aukščiau, žemiau? blush2.gif

Gal kam ir jokio skirtumo, bet man asmeniskai labai nepatogu. Ypatingai nekaip atrodo kai pilnai gulima padetis.
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 03 03, 19:14)
Gal kam ir jokio skirtumo, bet man asmeniskai labai nepatogu. Ypatingai nekaip atrodo kai pilnai gulima padetis.

nieko, priprasi ir kitaip nė nebeįsivaizduosi. Svarbu vaikui patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2011 03 03, 19:25)
nieko, priprasi ir kitaip nė nebeįsivaizduosi. Svarbu vaikui patogu smile.gif

As labai tikiuosi. Kol kas nesu labai patenkinta.
Gal dar kas atsileps kas eme mura i tolimesne kelione? Ar patogu?
Atsakyti