Įkraunama...
Įkraunama...

MAXI COSI MURA4/MURA3

QUOTE(agneliete @ 2011 06 28, 16:24)
quinny buzz nepatogus sportinukas, nera visiskai gulimos padeties, na ta gulima tokia, kad vaikas miega sulenktom kojytem, kaip auto kedutej, tai man asmeniskai del to quinny atkrito.

QUOTE(šarlotė @ 2011 06 28, 16:46)
as rinkciausi Mura, JAne nezinau, neciupinejau gyvai. O Buzo ir lopsys mazas ir sportinuke vaikas aukstyn kojom schmoll.gif

Aciu 4u.gif Dar ziuriu kad Jane sportinukas lyg nepasidaro, kad ir i mama vaikutis ziuretu... g.gif Taip noriu gero 3in1 vezimo, kad nusipirkus nesigaileciau ir dar antram vaikuciui gal likt galetu... ax.gif
Ar yra is jusu tokiu patenkintu murom, kad ir antriem vaikuciam naudotumet?
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2011 06 28, 14:51)
Dar ziuriu Jane Slalom, bet, kad jo lopsys sake mazas... Kaip ta vezima issirinkt reiks  doh.gif

Lopsys Capazo tikrai nera mazas. As kazkada irgi ziuredama taip galvojau. Tai vaikutyje mane pardavejos itikino, kad didelis - iseme Roan Maritos ciuzinuka ir iklojo i Capazo lopsi, ir jis ten normaliai itilpo biggrin.gif
Jane vezimo esminis pliusas pries mura, tai svoris ir erdvesnis sportinukas. Aisku man asmeniskai yra ir daugiau pliusu, bet cia jau kaip kam. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 06 28, 17:37)
Lopsys Capazo tikrai nera mazas. As kazkada irgi ziuredama taip galvojau. Tai vaikutyje mane pardavejos itikino, kad didelis - iseme Roan Maritos ciuzinuka ir iklojo i Capazo lopsi, ir jis ten normaliai itilpo  biggrin.gif
Jane vezimo esminis pliusas pries mura, tai svoris ir erdvesnis sportinukas. Aisku man asmeniskai yra ir daugiau pliusu, bet cia jau kaip kam.  mirksiukas.gif

O tada is kitos puses paklausiu, kokie yra muros privalumai pries Jane? O naujuose modeliuose sportinukai i abi puses gali ziuret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2011 06 28, 17:30)
Aciu  4u.gif  Dar ziuriu kad Jane sportinukas lyg nepasidaro, kad ir i mama vaikutis ziuretu...  g.gif  Taip noriu gero 3in1 vezimo, kad nusipirkus nesigaileciau ir dar antram vaikuciui gal likt galetu...  ax.gif 

Jane nenaudojau, todel treciam greiciausia Mura rinkciausi biggrin.gif Neturiu jai jokiu priekaistu, iki siol Mura vazinejam.
Muros sedynes keiciasi i abi puses
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 28 birželio 2011 - 17:30
QUOTE(saldi_uk @ 2011 06 28, 16:30)

Aš labai patenkinta mura: gražus, patogus, manevringas, įvairiapusiškas thumbup.gif
rinkčiausi trečiam mirksiukas.gif Buvau susiruošusi parduoti, bet neradau analogo

Tiesa, nusipirkau kitą sportinuką (emmaljunga), bet jis patogus pasivaikščiojimams, migdymui balkone.. bet patogumo transportuojant nulis. O mura taip susilanksto, kad pusę mažutės mašinytės bagažinės su visu lopšiu užima (lopšys dar susiploja, esant vietos reikalui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 28 birželio 2011 - 19:26
na musu bagazine taip pat mazulyte, plius dar duju balionas, tai isvis vietos minimaliai, Mura laisvai telpa, tik viena rata nuimu
Atsakyti
As irgi pirkciau Mura antra karta smile.gif
Atsakyti

mergytes, ar turit kurios Mura 3 ar 4 ir kurioms reiktu pakilti ar nusileisti laiptukais - ar patogu/nesunku (nes manes laukia 9 laiptai iki lifto doh.gif ) ir man Mura pasirode didelis svoris ax.gif
Atsakyti
na as gyvenu nuosavam name, man pakilt 2 laiptai, bet niekada vezimo nenesu, atsargiai uzvaziuoju ir nuvaziuoju. PArduotuvej taip pat uzvaziuoju galiniais ratais, nekilnoju, nes Mura sunki, apie 17 kg. Nematau problemos tuos 9 laiptelius pakilt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 06 30, 16:00)
mergytes, ar turit kurios Mura 3 ar 4 ir kurioms reiktu pakilti ar nusileisti laiptukais - ar patogu/nesunku (nes manes laukia 9 laiptai iki lifto  doh.gif ) ir man Mura pasirode didelis svoris  ax.gif

9 laiptukai ne bėda, aš nulipu ir iš 3 aukšto.. ir klinikose teko laipiot aukštyn žemyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2011 07 01, 10:45)
9 laiptukai ne bėda, aš nulipu ir iš 3 aukšto.. ir klinikose teko laipiot aukštyn žemyn  thumbup.gif

o jus lipat zemyn vezima leisdama priekyje saves? 4u.gif neisivaizduoju kaip man reiks laipiot - esu be patirties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 07 01, 13:33)
o jus lipat zemyn vezima leisdama priekyje saves?  4u.gif neisivaizduoju kaip man reiks laipiot - esu be patirties  blush2.gif

taip, leidziates galiniais ratais, vezimas buna prieky Jusu, o i virsu traukiat taip pat galiniais, t.y. uzvaziuojat, uzsitempiat.
Ismoksit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 01 liepos 2011 - 17:07