QUOTE(baggio @ 2010 11 12, 23:49)
Vakar isbandziau TM Alien
Na, tikrai nenoreciau kvepeti taip lyg visa diena deginau padangas. Gerai, kad po kokios valandos riesas kviepejo tiesiog muiliuku... Kvapas labai nustebino, deja - nemaloniai
Truputi anksciau kalbeta tema - uzpurskus ant lapuko Trussardi Inside nepajutau nieko, visiskai nieko, jokio kvapo...
Truputi anksciau kalbeta tema - uzpurskus ant lapuko Trussardi Inside nepajutau nieko, visiskai nieko, jokio kvapo...
QUOTE(baggio @ 2010 11 12, 22:49)
... ant jos rankos atsiskleide grynai paprastai iprastas kokosas(myliu kokosus, bet mono kvapu nenoreciau kvepet) ir daugiau nieko. O mano ranka kvepejo saldziu marinuotu agurkeliu
vis uosciau ir uosciau
Ir nusipirkau 
Dar suprasciau, kad drauge nusipirko, o kad jus norejot marinuotais agurkeliais kvepeti- keista
gucci rush
pauosciau ir dziaugiuosi kad ne ant rankos testavau
vyras ilipo i masina .. padaviau lapeli ta is sarmos sakau pauostyk ...
sako i koki š... kišai ta lapeli
bet kitiem jie patinka ... tik ne man
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 13, 13:02)
Dar suprasciau, kad drauge nusipirko, o kad jus norejot marinuotais agurkeliais kvepeti- keista 
Megstu kartais kvepeti netipiskai- pikantiskai
QUOTE(Mizantropė @ 2010 11 26, 18:34)
man patiko, kaip jinai reiškia emocijas
"oh noooo... why?! why?!"
Geras jos atsakymas į šį komentarą:
"It didn't remind me of blood. Iodine, yes, hence the crab (taste of sea), but it' s more like semen, hence the "cartoon".
----------------------------------------------
"I couldn't be happier that no semen I've ever encountered smelled like that!"

Žiaaaauriai užsimaniau juos pauostyti
"It didn't remind me of blood. Iodine, yes, hence the crab (taste of sea), but it' s more like semen, hence the "cartoon".
QUOTE(jelenyte112 @ 2010 11 13, 10:26)
Vakar isbandziau TM Alien
Na, tikrai nenoreciau kvepeti taip lyg visa diena deginau padangas. Gerai, kad po kokios valandos riesas kviepejo tiesiog muiliuku... Kvapas labai nustebino, deja - nemaloniai
Vieni is mano mylimiausiu kvepalu
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 26, 19:31)
kai pirmą kartą juos pauosčiau, irgi reakcija buvo o siaubas, fui... viau...
, antrą ir trečią kartą jau taip baisu nebebuvo
Ma Dame Gaultier
Siaubingas kvapas
Siaubingas kvapas
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 26, 19:31)
Geras jos atsakymas į šį komentarą:

Aš iš atsiliepimų įsivaizduoju kvapą... savaitės laiko prakaitas arba šlapias šuns kailis. Kas šunis augina, gali įsivaizduoti. Ypač tokio laisvo, neprižiūrėto šlapio šuns kailio kvapas. Jei tai tiesa, tada tikrai veau.