Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Freila @ 2013 01 15, 21:51)
Noriu paklausti gimdžiusių, kadangi ši ligoninė yra "naujagimiui draugiška ligoninė", kurioje skatinamas žindymas, ar tikrai sulaukėte pagalbos iš personalo, ar pamokino, ar nedavė mišinukų ir pan.? Dėkui


pagalbos sulaukiau, kai pati ejau ir prasiau. kadangi darbuotojos keiciasi turbut kasdien, tai vienos malonesnes, o kitos vos ne su tokiu zvilgsniu, kaip as cia is vis prasau, kad parodytu kaip teisingai zindyti.
viena karta siule misinio duot, bet as nesutikau
Atsakyti
O kaip su gimdymo poza? Ar derinasi prie mamytės? Kuri nors gimdėt tupėdama, ar pan?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 01 23, 21:52)
O kaip su gimdymo poza? Ar derinasi prie mamytės? Kuri nors gimdėt tupėdama, ar pan?


Gimdai "standartiškai" cool.gif Nors ir teigia jie savo puslapyje,kad leidžia gimdyvei rinktis pozą,bet tai toli nuo realybės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 24 sausio 2013 - 08:11
QUOTE(Alekto @ 2013 01 24, 09:11)
Gimdai "standartiškai" cool.gif Nors ir teigia jie savo puslapyje,kad leidžia gimdyvei rinktis pozą,bet tai toli nuo realybės doh.gif

O Tu norėjai, bet Tau neleido pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 01 24, 20:31)
O Tu norėjai, bet Tau neleido pasirinkti?


Norėjau ir prašiau,kad leistų man patogesnėj pozoj stumt,bet net į kalbas nesileido.Tebuvo pasakyta greit ant "stalo" ir viskas.
Gal būt susitarus su kažkuriuo gydytoju,gal ir įmanoma būtų pasirinkt pozą,bet dar neteko girdėt,jog II lig. kitaip gimdytų.
Nors kita vertus,laikas bėga ir viskas keičias.Keičias ir ginekologų/akušerių pažiūros.Gal kažkas jau pradeda tai praktikuot ax.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu visose palatose yra gulima po 1 ir jei vyras nori likti, tai dar damoki 15lt? okitokių palatų yra? g.gif ir už cp ar epidūrą reikia mokėti papildomai ar ne?
Atsakyti
Noriu pasidalinti ispudziais apie II ligonine. Nes paciai buvo labai idomu pasiskaitynet.
Gimdziau 2012m spalio men
Pati gimdykla buvo gan moderni ( tiksliai nebepamenu 5 ar 6) Tik tiek, kad vyrui nelabai buvo kur normaliai pasedeti, kadangi vistiek gimdymas trunka ne trumpai, tai jam nebuvo patogu.
Akusere papuole man labai maloni ( Jurate). Gydytoja irgi maloniai bendravo , bet stumimo laikotarpiu netgi reke ant manes, kad per silpnai stumiu. Bet is kitos puses, tai neturejau prasmes silpnai stumt. Kiek turejau jegu, taip ir sekes. Tai truputi nepatiko.
Patys blogiausi atsiminimai tai apie anesteziologus. Labai nemalonus buvo. Nors, kai davem piningu, tai vieno is ju bendravimas pasikeite akivaizdziai. ( Ka daro piningai...)
Po gimdymo palatoje buvo salta ir del to nejauku labai. Bet matyt esmes ta, kad gimdziau per ta tarpini laikotarpi, kai ant dienu turejo ijungti sildyma.
Personalas po gimdymo tas kelias dienas buvo gan malonus ir padedavo.
Jei tektu gimdyt antra karta, tai dar pagalvociau pries tai, ar rinktis II ligonine. Bet is kitos puses, tai kitur gal butu blogiau.. o gal ir geriau..
Atsakyti
QUOTE(vraimo @ 2013 02 04, 18:53)
Gimdziau 2012m spalio men


as gimdziau 2009m spali.
Palatoj nejauciau ar salta tuo metu, vyras kazkaip turejo kur sedeti, neatsimenu ant ko sedejo, bet tikriausiai ant kedes. dave vyrui chalata., mane nuvesdavo iki kedes didziosios, nukeldavo nuo jos...
ir as gavau rekti kad stumti greiciau ir stipriau, nes ispradziu net neinsivaizdavau kaip ten reikia stumti, bet gerai kad sitaip paskatino, nes tai buvo laiko klausimas.
tik kai del geltos pasiliko inkubatoriuje leliu, nesdama viena karta buteliuka su pienuku, uztikau savo vaika verkianti, o sesele ziurincia tv verysad.gif

tik palatoj man buvo salta, jei uzsiklodavau ju anklode net supraikuodavau, negaledavau miegoti, tai turejau klojaus savo pleda.. bet vistiek vedindavausi palata.

Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2013 02 03, 18:54)
tai kaip suprantu visose palatose yra gulima po 1 ir jei vyras nori likti, tai dar damoki 15lt? okitokių palatų yra? g.gif  ir už cp ar epidūrą reikia mokėti papildomai ar ne?

taip, jei vyras nakvoja 15Lt, dar yra palata uz 100 LT, uz CP man nereikejo nieko moketi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 02 09, 22:50)
taip, jei vyras nakvoja 15Lt, dar yra palata uz 100 LT, uz CP man nereikejo nieko moketi  schmoll.gif

o kuo skiriasi palata už 100lt ir už 15lt?

ir gal kas žinot ar už epidūrą čia reikia mokėt? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti