Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 23, 07:22)
32 CD 15 DPO[/url]  wub.gif  ryskesnis dvigubai nei vakarykstis tos pacios firmos  wub.gif

Sveikinu ir labai labai džiaugiuosi bigsmile.gif

QUOTE(neirida @ 2010 10 23, 08:04)
Labas rytas
as pradeu leistis. Vadinasi vel BP buvo teisus verysad.gif

Neirida 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 23, 10:49)
Aciu. Tik vat BP buvo vel teisus. Pagal ji siandien 14DPO, o pagal FF 17DPO doh.gif  ka padarysi. Gyvenimas tesiasi. Biski graudu, ka cia biski, asaros akyse, tik turiu tvardytis nes darbe esu, o namie sveciu turesiu, tai reiks kazkur pasislepus nusizliumpt

schmoll.gif laikykis! Tau priklauso daug balioneliu, kad sis ciklas butu lemiamas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
DIUKUTE,puikiai laikaisi,nebandyk leistis 4u.gif
AISTUZELE,dar yra vilties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 10 23, 11:49)
Aciu. Tik vat BP buvo vel teisus. Pagal ji siandien 14DPO, o pagal FF 17DPO doh.gif  ka padarysi. Gyvenimas tesiasi. Biski graudu, ka cia biski, asaros akyse, tik turiu tvardytis nes darbe esu, o namie sveciu turesiu, tai reiks kazkur pasislepus nusizliumpt

oi nepamaciau,kad mm atsivilko, lb gaila,laikykis. kitas ciklas bus sekmingesnis
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 10 23, 09:28)
na as vel kylu nesuprasi kas cia daros  g.gif
ir dar nuemus egg isskyras fertilis o tada brezia 24 ciklo diena
kaip suprast ? biggrin.gif

pagal mane dabar gerai brezia FF g.gif

QUOTE(Meri87 @ 2010 10 23, 09:41)
O as sedziu vietoj  verysad.gif  Susivedziau BT i Babyplana, tai net linijos nebrezia  doh.gif

Jei nuimtum 18 cd ta auksta netikslia BT, turbut ir FF nuimtu g.gif kazi ko taip nenori kilt tavo BT g.gif jei ne tas soktelejimas (nors kiek pamenu ten po pasivaiksciojimo matuota) atrodytu pagal BT, kad O dar nebuvo g.gif nors isskyros vaisingos buvo matau ir nemazai...o kaip dabar su isskyrom?

QUOTE(Iete @ 2010 10 23, 10:21)
As lyg ir po O, bet vakar isgeriau 2 taures vyno ir ND prie miega, ar tai galejo taip stipriai paveikti BT? niekda man tokio suolio nebudavo  blush2.gif

na man alkoholis labai kelia BT, bet ne nuo dvieju tauriu biggrin.gif laukiam ryt tokios pat aukstos BT bigsmile.gif

QUOTE(Žydinti @ 2010 10 23, 10:59)

Jau po O bigsmile.gif

Neirida, laikykis. 4u.gif Kaupk jegas naujam ciklui smile.gif
Atsakyti
labas rytas
as tai dar vietoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 10 23, 11:16)
labas rytas
as tai dar vietoj  unsure.gif

viskas pas tave saunu mirksiukas.gif taip ir toliau
Atsakyti
galvojau siandien pasidaryti HCG tyrimukus, bet atsakymas butu tik treciadieni, tai galvoju ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 23, 08:22)
Labas rytas mergaites  4u.gif ,

Ankstyva, nes BT matavausi. O kadangi pabudau, tai i i wc teko eiti. Prie to pacio dar vie NT sugadinau. BT soktelejo  bigsmile.gif  Idedu siandienini NT jautrumas 10. 32 CD 15 DPO  wub.gif  ryskesnis dvigubai nei vakarykstis tos pacios firmos  wub.gif

Linkiu ir Jums visoms pamatyti pagaliau pradziai bent vaiduokliukus grazius  wub.gif
Tikiuosi D mano maldas girdi ir viskas mums bus gerai  blush-anim-cl.gif  nestuke.gif

kaip grazuuuuuu wub.gif ilsekis, ir saugok savo zirniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2010 10 23, 11:23)
galvojau siandien pasidaryti HCG tyrimukus, bet atsakymas butu tik treciadieni, tai galvoju ar verta  g.gif

jei tau bus ramiau - darykis, bet turesi dar bent viena kart darytis, kad matyt pokyti.
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 23, 11:23)
NT dabar paziurejau i darba atvaziavus tai kazkoks keistas. Nuo tos vietos kur turejo pasirodyti antras I parausveje, issilieje, bet gal cia seip. Jau  pasirode mm, dar tik pradziu pradzia, bet iki vakaro pramus labiau, taip, kad nebeteikiu vilciu. Pradedu nauja cikla verysad.gif  ir tikiuosi jis bus TAS

uj mazute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 23, 11:30)
jei tau bus ramiau - darykis, bet turesi dar bent viena kart darytis, kad matyt pokyti.

sugalvojau siandien pasidaryti nes kazkaip nebepykina tai del to ir sunerimau. dazniausiai ryte iki pusryciu buna nemalonu o pavalgius jauciuosi puikiai. dar toks jausmas kad viduje bambos kazka tempia ja.tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 23, 11:13)
Jei nuimtum 18 cd ta auksta netikslia BT, turbut ir FF nuimtu g.gif kazi ko taip nenori kilt tavo BT g.gif jei ne tas soktelejimas (nors kiek pamenu ten po pasivaiksciojimo matuota) atrodytu pagal BT, kad O dar nebuvo g.gif nors isskyros vaisingos buvo matau ir nemazai...o kaip dabar su isskyrom?

Jeigu nuimu tempa 18cd visai, tai FF nebebrezia linijos, bet jei uzdedu 36.6 (kokia dabar ir laikosi), tai brezia. Na as, kad linksmiau butu laukti vaikiuko, isigijau suniuka blush2.gif ir jis dabar mane kelia kelis kartus per nakti, rytinis matavimas irgi gaunasi vis kitu metu, be to, matuoju po liezuviu - tai ant to nurasau, kad gal ne visai tikslu pas mane. Bet manau, kad arba tada buvo O, arba nebuvo ir nebus si cikla, nes E isskyros praejo ir lauksiu dabar mm. Jei O jau visgi buvo, tai gal su hormonais ne viskas gerai, kad BT neuzkyla. Bet gal dar sunku sprest is pirmo ciklo ir visu tu minetu trukdziu smile.gif
Atsakyti