Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(*DJD* @ 2010 10 26, 12:15)
labas rytas
*Aukse *griebiu virusuka
O as siandien kad nukritau  doh.gif  doh.gif

ryt kilsi, as net neabejoju smile.gif
Atsakyti
DJD dar pakilsi mirksiukas.gif kad ir pakritai vistiek pakankamai aukstai esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 10 26, 10:24)
as manau, kad ryt soksi aukstyn 4u.gif tvirtinkit, tvirtinkit  rolleyes.gif

mes vienodai O lauksim drinks_cheers.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 10 26, 11:00)
Trumpam ikisu nosi ir as smile.gif Siandien vel pakilau  bigsmile.gif  ziuresim kaip rytoj bus smile.gif

puikumelis thumbup.gif wub.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 26, 12:49)
Gryzau is gines KMUK. Lakpricio antra echo tik . Sake,kad dar anksti echo daryti. Net ant kedes neuzsikele  doh.gif Greiciau ji man atsakyma siuntimo parasytu po to echo doh.gif  ir mynsiu atgal i savo poliklinika  doh.gif Net nepaklause kaip jauciuosi  blush2.gif

kad ant kedes nesodino tai gerai - ner ten ko per anksti krapstytis - tegu isitvirtina kruopa 4u.gif
del echo, - tai nedaug iki tos 2 liko laukt - jau sirdukas matysis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 10 26, 11:23)
ryt kilsi, as net neabejoju smile.gif

tikuos rolleyes.gif
QUOTE(neirida @ 2010 10 26, 11:23)
DJD dar pakilsi mirksiukas.gif  kad ir pakritai vistiek pakankamai aukstai esi mirksiukas.gif

kokie cia auksciai schmoll.gif man norisi dar auksciau buti biggrin.gif su tokia tempa tai toli nevaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 26, 13:26)
kad ant kedes nesodino tai gerai - ner ten ko per anksti krapstytis - tegu isitvirtina kruopa  4u.gif
del echo, - tai nedaug iki tos 2 liko laukt - jau sirdukas matysis  bigsmile.gif

Gal ir gerai sakot merginos g.gif Nors su pirmu kai buvau nescia, tai krapstesi, tai kazkaip nustebau dabar blush2.gif
Na palauksiu savaitele ax.gif Labai laukiu pirmo pasimatymo su savo kruopa wub.gif Tikiuosi,kad ji tinkamai ir siltai ten isitvirtinus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 26, 13:33)
Gal ir gerai sakot merginos  g.gif  Nors su pirmu kai buvau nescia, tai krapstesi, tai kazkaip nustebau dabar  blush2.gif
Na palauksiu savaitele  ax.gif  Labai laukiu pirmo pasimatymo su savo kruopa  wub.gif  Tikiuosi,kad ji tinkamai ir siltai ten isitvirtinus  wub.gif

man su pirmu sake be 6 savaiciu nesirodyti smile.gif nebent extra atveju, jei kas negerai butu.
Atsakyti
DJD,dar yra laiko kilti 4u.gif igal cia tas pakritimas ,kurio ir eikia mirksiukas.gif
AUKSE,ir gerai kad nekrapstinejo,dar ankstoka,kad paskui nesukenktu,o iki pasimatymo su lelyte liko laukti lb neilgai wub.gif
Papildyta:
mergaites ,as truputeli ne i tema blush2.gif ,bet neatsimenu kur ta nuoroda rasti vestuviu liniuotes? negaliu vis pataisyti
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 26, 13:47)
DJD,dar yra laiko kilti  4u.gif  igal cia tas pakritimas ,kurio ir eikia mirksiukas.gif
AUKSE,ir gerai kad nekrapstinejo,dar ankstoka,kad paskui nesukenktu,o iki pasimatymo su lelyte liko laukti lb neilgai  wub.gif
Papildyta:
mergaites ,as truputeli ne i tema blush2.gif  ,bet neatsimenu kur ta nuoroda rasti vestuviu liniuotes?  negaliu vis pataisyti

Paspausk ant tos savo liniuotes ir pabandyk per nauja ja susitvarkyti pagal nurodymus, kurie atsidarys naujam lange interneto narsykles g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 26, 11:47)
DJD,dar yra laiko kilti  4u.gif  igal cia tas pakritimas ,kurio ir eikia mirksiukas.gif

rolleyes.gif gal
Atsakyti

Labas, pasirodau ir as, manau kad jau po O.
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 10 26, 15:33)

kol kas sunku pasakyti dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 10 26, 16:33)

gali buti, bet reikia dar palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti