Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 27, 08:10)
anksti dar biggrin.gif pazigzaguot reikia pradzioj biggrin.gif

tamstos grafikiuko dar negiriu  blush2.gif dar palauksiu biski - ale taip ir laikyk fronta wink.gif

iki 12 DPO palaikysiu mirksiukas.gif

QUOTE(ssandraM @ 2010 10 27, 08:17)
labas rytas smile.gif
na pas mane jau nieko gero,,tikrai nebekilsiu schmoll.gif  o pms skausmai jau gan stiprus prasidejo ,tuoj parsivilks mmm  doh.gif
Papildyta:

grazu  mirksiukas.gif
Papildyta:

super,laikykis  thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:

ir tu puikiai laikais  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

graziai suktelejai,lauksim geros pabaigos  mirksiukas.gif  4u.gif

kilk ryt ir daugiau nesileisk 4u.gif
Aistuzele, linkiu tau II smile.gif
Atsakyti
labas rytas,as nesulaukiu savo O ir is vis grafikas kazkoks nesamoningas,mano visi grafikeliai buvo gan aiskus,gal cia sutapimas,bet ar ne tik nakvisu aliejus veikia O g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 27, 08:39)
labas rytas,as nesulaukiu savo O ir is vis grafikas kazkoks nesamoningas,mano visi grafikeliai buvo gan aiskus,gal cia sutapimas,bet ar ne tik nakvisu aliejus veikia O g.gif

manau kilsi dabar tik aukstyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 27, 09:39)

Jeigu ryt kilsi, tai jau kaip ir turejo buti tavo O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 27, 10:23)
bandziau,bet kai pamaciau snd BT,ir dar skausmai prasidejo,negana to dar strenos surakino  verysad.gif vienos bedos  doh.gif

gali buti ir mm, labai noreciau tiket ,akd dar sausi i virsu, kai kulka biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jei ryt dar kylu,tai kuria diena O buvo? 15?
Papildyta:
mergaites,kurios prie finiso,nebandykite leistis 4u.gif 4u.gif nes grafikeliai tikrai grazus
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 10:46)
gali buti ir mm, labai noreciau tiket ,akd dar sausi i virsu, kai kulka  biggrin.gif  mirksiukas.gif

oi mergyt,kaip to noreciau wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ELMIUKE,grazus suolis bigsmile.gif ten ir pasilik
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 27, 08:52)
Papildyta:
mergaites,kurios prie finiso,nebandykite leistis 4u.gif  4u.gif  nes grafikeliai tikrai grazus

jei ryt kyli, as uz 16, kad O bus buvusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 10 27, 11:00)
jei ryt kyli, as uz 16, kad O bus buvusi smile.gif

tai lauksime rytojaus,o kaip su ND? gal ir siandien reikia pabuti stopiems hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 27, 09:52)

as sakyciau, kad 15 cd arba 16 cd buvo O (vakar arba siandien). Tik tos aukstos BT ciklo pradzioj iskreipia vaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri87: 27 spalio 2010 - 09:09
QUOTE(angel08 @ 2010 10 27, 09:03)
tai lauksime rytojaus,o kaip su ND?  gal ir siandien reikia pabuti stopiems  hihihi.gif

jei tik noro yra, galit smile.gif kas antra diena ND per akis mirksiukas.gif
Atsakyti