Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Juper igali uztrukti iki 5 dienu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2010 11 16, 10:56)
Juper igali uztrukti iki 5 dienu  wub.gif

kantriai lauksiu...bet taisyklese parasyta "gali patvirtinti/nepatvirtinti ir neprivalo paaiskinti kodel"
Atsakyti
trakstbrakst, aš naudoju vilnos spurgiukus, jie labai gerai prisivelia, nei vienas nenubyra, pavieniai siūliukai persivelia kiaurai ax.gif
Atsakyti
stewie[B] g.gif matyt kazkokius kitokius teko naudot

Mano paskutines, rudenines, "melancholiskos"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Trakst brakst kkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaiiiiippppppp grazu wub.gif tavo visos tapces na tokios su cinkeliu thumbup.gif
Atsakyti
Senokai bekėliau čia kažka, bet jusu visu darbukus labai malonu peržvelgti thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 16 lapkričio 2010 - 13:26
Trakst, labai grazios wub.gif . Geros spalvos wub.gif . Ir kaip jums taip dailiai iseina...

Katinyti, kokios gyvos riesines wub.gif

Kaip saunu buti, kad kokia patyrus veleja pravestu namu aplinkoje kokius kurselius. Manau, kad atsirastu norinciu, as gal net savo troba pasiulyciau ax.gif . Kazkada buvau tokiuose dekupazo kursuose, pasisedejom, pasimokem - buvo smagu.
Atsakyti

Kiek grozybiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Niu va, pagaliau pavyko susitarti sdu fotiku smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Inga-Monika pirma numezgat paskuj prisiunat auliuka ?blush2.gif .labai graziai atrodo sujungimas mezginio su vilna
Atsakyti
nea, su adata pasidarau skylutes su vaseliu uzsidedu akis ant virbalu ir mezgu..
Atsakyti
Sveikutes,
isbandziau sian velti pirstines, vis niekaip neprisiruosdavau... brokuotos, jau aisku ,kad tiks Kaledu dekoracijai ax.gif , dejau 2 sluoksnelius, tai yra pora vietu kur persisviecia... pirmas blynas turi but prisviles wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 17 lapkričio 2010 - 12:33