Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Sveikutes velejeles 4u.gif
groziuosi jusu darbeliais wub.gif
pabandziau ir as savo mazajai nuvelt tapkutes:
user posted image
dziaugiausi gautu rezultatu tik tol, kol ju neapmoviau ant kojytes, nes po dienos nesiojimo, jos atrodo, kaip po dvieju metu devejimo doh.gif susiburbuliavo, susivele, issipesiojo pavirsius... nezinau ka ne taip dariau g.gif gal per trumpai veliau, gal sluoksna netiko... nezinau net kur ieskot klaidos, o esu uzsiplanavus kaledom dovanu nuvelt, tai geda butu toki nekokybiska daikta dovanot blush2.gif
Gal zinot mano klaida? patarkit.... blush2.gif
Atsakyti
trakstbrakst, man ir siandien nesigavo doh.gif veliau 38 dydi, gavosi ir man 41 dydzio per dideles doh.gif uzas kakoj... su sluoksna butu viskas aisku- ismusciau iki reikiamo dydzio per mazolius, o karsinys ni ni ni is vietos...
Atsakyti
Kas cia dabar su tom slepetem, visom nesigauna... Gal menulis koks blogas. Kazkaip upo ner net. unsure.gif

Juste-G sunku ka is nuotraukos ir pasakyt. Nu panasu, kad neblogai suvelei. Ar minkstos labai? O pukus tai su skustuvu nuskusk.

juperi
gal dar i skalbianke bandyk jas kisti, tas slepetes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 19, 12:35)

juperi[/b] gal dar i skalbianke bandyk jas kisti, tas slepetes.  g.gif

skaitai mano mintis...ikisau... sustandejo, liuksiskai susivele, bet... dydis liko nepakites... nu ir super! jeigu ne tokie atvejai- tai veleja liktu be veltinuku...veliau foto ikelsiu,,, pilkuciai, tik moteriskesne formyte
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 19, 12:35)
Juste-G sunku ka is nuotraukos ir pasakyt. Nu panasu, kad neblogai suvelei. Ar minkstos labai? O pukus tai su skustuvu nuskusk.

Neatrodo minkstos, kol naujos buvo galvojau, kad ilgai nesios...
mazajai tai tapkutes nuskust galiu, ale kaip minejau planuoju dar vel, tai bijau, vel ta pacia klaida padaryt, kurios dar neissiaiskinau... g.gif

Gal galit patart sioj vietoj:
Velima sudaro (kaip as suprantu) pagrindiniai trys etapai:
vilnos deliojimas ant formos;
kociojimas kilimelyje arba burbulineje pleveleje;
ir rankom formavimas.
Bent jau as taip dariau ir galbut, mano klaida buvo tame, kad daugiausiai laiko man uzime kociojimas, o ne rankom formavimas (galbut cia reiktu didziaja laiko dali skirt, t.y. netik formuot, o taip sakant velt)?

Ir dar klausimelis:
uzsisakiau dabar vilnos (karsinio ir sluoksnos), karsini planuoju vidiniam sluoksniams det, o sluoksna isroriniams, bet pasiskaiciau, kad jos skirtingai traukiasi, taigi galbut busiu apsirikus su uzsakymu, gal reik naudot karsini su karsiniu, o sluoksna su sluoksna ir ju nemaisyt tarpusavy?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste-G: 19 lapkričio 2010 - 12:32
as dedu i viduri karsinio gerai viskas gaunasi..
Atsakyti
Nu va padariau ir "laumiui" smile.gif slepetes. Skant sukomplektavau. smile.gif

user posted image

Arba, jei "Laumius" konservatyvesnis, gali but ir sitos
user posted image

Sunku su tais vyrais. ax.gif

Juste-G gali but ir vilna kalta.

O tu karsta vandeni pili? ax.gif
Atsakyti
trakstbrakst, nu kodel tu tas naujas taip toooli sukomponavai??? norisi is arciau zvilgtert mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasom mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 19, 19:04)
*Nu va padariau ir "laumiui"  smile.gif  slepetes. Skant sukomplektavau.  smile.gif
[**b]Juste-G[/b] gali but ir vilna kalta.

O tu karsta vandeni pili? ax.gif

* Grazuoles tapkytes wub.gif
**Siandien pas mane mastymu diena, vis galvoju: ka ne taip dariau? g.gif
Vandeni tai karsta pasidarau, ale juk per ilga kociojima juk darbelis visvien pravesta... g.gif ir dar galbut blogai, kad skysta muila naudojau g.gif
na zodziu, kol nesulauksiu vilnos ir vel nepabandysiu, tai gal ir nesuzinosiu smile.gif
Atsakyti
dzūke, labai dailios šlepetės smile.gif

Juste-G, mieli batukai smile.gif

trakstbrakst, net nebežinau, kaip tavo šlepetes ir begirt, tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
trakstbrakst, kaip visada - puiku!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir tas pateikimas gamtoj... wub.gif
Atsakyti