Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

man iskilo klausimas, jei pirstines plonos kai pakeli jos vietomis persisviecia, ar ilgai jos nesiosis?
Atsakyti
nu va ka tik nuveliau pirstines ax.gif , dabar einu is naturalaus karsinio bandyt velt tapkes, jo turejau bet nebandziau velt g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 01, 14:35)
Aciu visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ra dabar langu nelabai beisplausi. Sala iskart  lotuliukas.gif
O jei taip vasara pasidaryt kazkoki velimo simpoziuma kaime... gal ir visai realu... Ir lagus zaadno mismazgotum.  bigsmile.gif

sveikos,
ligos ismuse mus is veziu, iki ligonines net dasikase buvom doh.gif
Trumpam tik uzsukau naujienu perziureti ir visom keturiom pasisakau uz simpoziuma kaime. Tik gal sakau uzteks ir pavasario, nes iki vasaros labai toli biggrin.gif . Jei tiktu kaimas netoli Kauno, tai siulau savo troba (cia tik tam, kad viduriuka koki atstumu visoms patogu surasti 4u.gif ). 4u.gif
Nesirkit, merginos, ui kaip nesmagu zinokit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 02, 11:04)
Šelma rasyk laiskus kaledu seniu. Senai savo tapkeles berodei jau...  mirksiukas.gif

Kūdas senis šiemet mad.gif Veliu veliu, bet konvejeriu daugiau, neturiu laiko tokiems šedevrams-visi kuo pigiau ir greičiau nori biggrin.gif Bet nuo mėnesio viduriuko pasilikau laiko savus apvelt, tada jau cackinsiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 02, 15:05)
Trumpam tik uzsukau naujienu perziureti ir visom keturiom pasisakau uz simpoziuma kaime. Tik gal sakau uzteks ir pavasario, nes iki vasaros labai toli  biggrin.gif . Jei tiktu kaimas netoli Kauno, tai siulau savo troba (cia tik tam, kad viduriuka koki atstumu visoms patogu surasti  4u.gif ). 4u.gif

Kadabra, sveik user posted image

aš už user posted image
Trakšt.. tik kaip man tada Tau langus šveist.. user posted image
gal užteks kojas numazgot? Ar, tarkim, taurinio nugaros masažo? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 03 gruodžio 2010 - 08:52
Šelma mano senis siemet prtaktiskas ir ankstyvas. Jau turiu nauja orkaite thumbup.gif , nes nebegalejau meduoliu Kaledom kept, bo senoji visa sukrypus buvo ir visai tik grilius veike, tai teko savo seni "paprievartaut" smile.gif Na labai tikiuosi, kad dar kokia smulkmena po egle pakis... blush2.gif Cia ne i tema, o i tema, tai veliu po 2 poras per diena, arba po 1.5 poros, kaip gaunasi. Ranku oda baigia nusilupt, nepadeda nei sviestai nei taukai. doh.gif O su pirstinem as nemoku velt. unsure.gif Dauguma, ka nuveliau, tai nerodau, del tos priezasties, kad darau jau tokias, kokias rodziau. Kitaip tariant uzsakovai pasirenka modeli is jau esamu, mano darytu. Fotografuoju, kai ivykdau uzsakyma kazkoki uzprasyta, nematyta... biggrin.gif Kita savaite gal bus daugiau idomesniu, nes pradesiu draugem velt ir visokius nekomercinius isipareigojimus vykdyt, tai bus daugiau vietos pasireikst vaizduotei. Nes, kai gauna dovanu, tai paprastai nieks nesimaivo, kad nepatinka. biggrin.gif O taip dazniausiai atsiranda nauji modeliai. mirksiukas.gif
Bet tu taip nedaryk greiciau ir pigiau. schmoll.gif Visada stenkis kuo graziau ir geriau. As geriau atsisakysiu keliu uzsakymu, nei darysiu paskubom. Man tai ne komercija, o meditacija. Puiku, kai gauni kokia kapeika, bet tai dazniausia man virsta naujom vilnom. Liga- ne kitaip. lotuliukas.gif Nors visada nervinuosi ar zmogui patiks, ar nenusivils. Va siandien atvaziuoja paimt tokiu baltu tapkuciu. Pirma kart baltas dariau, tai nervuojuosi, nes lateksu padengiau pada, o tas toks gelsvas pasidare. B sako smulkmena, o man tai ziauriai baisu unsure.gif, as tai tikejausi, kad jis bus permatomas, skaidrus, o ne gelsvas. Kazi taip visada ant baltu gaunasi? Ar cia tik man taip isejo? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2010 12 03, 09:49)

aš už user posted image
Trakšt.. tik kaip man tada Tau langus šveist.. user posted image
gal užteks kojas numazgot? Ar, tarkim, taurinio nugaros masažo? user posted image

Aha as irgi sumeciau, kad Kadabra nori, jog langus jei ismazgotumem. lotuliukas.gif Aisku juokas su tais langais. Tiesiog butu tikrai faina pasidartyt toki meeta su pavelimais, patirties pasidalinimais... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 12 02, 23:16)
Kūdas senis šiemet mad.gif Veliu veliu, bet konvejeriu daugiau, neturiu laiko tokiems šedevrams-visi kuo pigiau ir greičiau nori  biggrin.gif  Bet nuo mėnesio viduriuko pasilikau laiko savus apvelt, tada jau cackinsiuos  rolleyes.gif

Tai pagal visus kriterijus, kaip jau ir i kiniecius lygiuojies biggrin.gif biggrin.gif

Mergaites, o iseina is karsinio suvelt plona sluoksni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 03 gruodžio 2010 - 09:11
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 03, 09:56)
Kazi taip visada ant baltu gaunasi? Ar cia tik man taip isejo?  unsure.gif

taip, trakst (tau leidus taip i tave kreipsiuosi), gelsvas jis... ir ant balto matosi- nesuk galvos, vis tiek apsinesios ir... bus pilkas mirksiukas.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 03, 10:09)

iseina...
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 03, 10:09)
Tai pagal visus kriterijus, kaip jau ir i kiniecius lygiuojies  biggrin.gif  biggrin.gif

O ka tu nori daryti?

Tai zinoma, kad iseina.
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2010 12 03, 10:22)
taip, trakst (tau leidus taip i tave kreipsiuosi), gelsvas jis... ir ant balto matosi- nesuk galvos, vis tiek apsinesios ir... bus pilkas mirksiukas.gif
iseina...

juperi 4u.gif aciu, vaje, kaip palengvejo. smile.gif Tikrai gerai, kai gali kazka kita apkaltint, siuo atveju lateksa. cool.gif
Atsakyti
Noriu "uzvalkaliuka" padaryt sasiuviniui,na, aplankala,ar kaip jis vadinas smile.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. Taip smagu čia paskaitinėti bigsmile.gif
Trakšt brakšt, o tu vis rankeles tepk ir tepk, o tikrai be odos paliks bigsmile.gif
Kadabra, vyk ligas iš kiemo bigsmile.gif

Šelma, o ką reiškia pigiau, tai kiek?
Nes darbo ir širdies tai daug reikia įdėti, beje rankų kremams irgi bigsmile.gif
Mergaitės turiu du klausimukus, ar sluoksna sausuoju būdu ornamentams tinka? Ir kaip ausis privelti ant tapkių? Ai dar, su kuo klijuojat tokius per puse perojautus kamuoliukus ant tapkių? blush2.gif Klausimų pabėriayu daug, ačiū iš karto atsakiusioms.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(ra @ 2010 12 03, 09:49)

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 03, 09:56)
Aha as irgi sumeciau, kad Kadabra nori, jog langus jei ismazgotumem.  lotuliukas.gif  Aisku juokas su tais langais. Tiesiog butu tikrai faina pasidartyt toki meeta su pavelimais, patirties pasidalinimais...  rolleyes.gif

Ligas vejam, ale sunku mano maziams...
Merginos, pas mane langai diiiiiddeeeli biggrin.gif , bet jau gal as kaip nors pati juos iveiksiu.
Ilgu tik silto sezono laukti, kai uz lango tiek sniegelio, bent jau pas mus prie Kauno.
4u.gif

p.s. reik tema perbegti, ne visas nuotraukas maciau, uzmeciau aki, tik, kad labai jau jaukios grazios slpetes ant sviesiu laiptu isdeliotos wub.gif
Mole, dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 03 gruodžio 2010 - 09:59