man iskilo klausimas, jei pirstines plonos kai pakeli jos vietomis persisviecia, ar ilgai jos nesiosis?
nu va ka tik nuveliau pirstines
, dabar einu is naturalaus karsinio bandyt velt tapkes, jo turejau bet nebandziau velt

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 01, 14:35)
Aciu visoms
ra dabar langu nelabai beisplausi. Sala iskart
O jei taip vasara pasidaryt kazkoki velimo simpoziuma kaime... gal ir visai realu... Ir lagus zaadno mismazgotum.

ra dabar langu nelabai beisplausi. Sala iskart

O jei taip vasara pasidaryt kazkoki velimo simpoziuma kaime... gal ir visai realu... Ir lagus zaadno mismazgotum.

sveikos,
ligos ismuse mus is veziu, iki ligonines net dasikase buvom

Trumpam tik uzsukau naujienu perziureti ir visom keturiom pasisakau uz simpoziuma kaime. Tik gal sakau uzteks ir pavasario, nes iki vasaros labai toli

Nesirkit, merginos, ui kaip nesmagu zinokit

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 02, 11:04)
Kūdas senis šiemet

QUOTE(kadabra @ 2010 12 02, 15:05)
Trumpam tik uzsukau naujienu perziureti ir visom keturiom pasisakau uz simpoziuma kaime. Tik gal sakau uzteks ir pavasario, nes iki vasaros labai toli
. Jei tiktu kaimas netoli Kauno, tai siulau savo troba (cia tik tam, kad viduriuka koki atstumu visoms patogu surasti
).

Kadabra, sveik

aš už

Trakšt.. tik kaip man tada Tau langus šveist..

gal užteks kojas numazgot? Ar, tarkim, taurinio nugaros masažo?

Šelma mano senis siemet prtaktiskas ir ankstyvas. Jau turiu nauja orkaite
, nes nebegalejau meduoliu Kaledom kept, bo senoji visa sukrypus buvo ir visai tik grilius veike, tai teko savo seni "paprievartaut"
Na labai tikiuosi, kad dar kokia smulkmena po egle pakis...
Cia ne i tema, o i tema, tai veliu po 2 poras per diena, arba po 1.5 poros, kaip gaunasi. Ranku oda baigia nusilupt, nepadeda nei sviestai nei taukai.
O su pirstinem as nemoku velt.
Dauguma, ka nuveliau, tai nerodau, del tos priezasties, kad darau jau tokias, kokias rodziau. Kitaip tariant uzsakovai pasirenka modeli is jau esamu, mano darytu. Fotografuoju, kai ivykdau uzsakyma kazkoki uzprasyta, nematyta...
Kita savaite gal bus daugiau idomesniu, nes pradesiu draugem velt ir visokius nekomercinius isipareigojimus vykdyt, tai bus daugiau vietos pasireikst vaizduotei. Nes, kai gauna dovanu, tai paprastai nieks nesimaivo, kad nepatinka.
O taip dazniausiai atsiranda nauji modeliai.
Bet tu taip nedaryk greiciau ir pigiau.
Visada stenkis kuo graziau ir geriau. As geriau atsisakysiu keliu uzsakymu, nei darysiu paskubom. Man tai ne komercija, o meditacija. Puiku, kai gauni kokia kapeika, bet tai dazniausia man virsta naujom vilnom. Liga- ne kitaip.
Nors visada nervinuosi ar zmogui patiks, ar nenusivils. Va siandien atvaziuoja paimt tokiu baltu tapkuciu. Pirma kart baltas dariau, tai nervuojuosi, nes lateksu padengiau pada, o tas toks gelsvas pasidare. B sako smulkmena, o man tai ziauriai baisu
, as tai tikejausi, kad jis bus permatomas, skaidrus, o ne gelsvas. Kazi taip visada ant baltu gaunasi? Ar cia tik man taip isejo? 
Papildyta:
Aha as irgi sumeciau, kad Kadabra nori, jog langus jei ismazgotumem.
Aisku juokas su tais langais. Tiesiog butu tikrai faina pasidartyt toki meeta su pavelimais, patirties pasidalinimais...

Bet tu taip nedaryk greiciau ir pigiau.

Papildyta:
QUOTE(ra @ 2010 12 03, 09:49)
Kadabra, sveik 
aš už

aš už

QUOTE(Šelma @ 2010 12 02, 23:16)
Kūdas senis šiemet
Veliu veliu, bet konvejeriu daugiau, neturiu laiko tokiems šedevrams-visi kuo pigiau ir greičiau nori
Bet nuo mėnesio viduriuko pasilikau laiko savus apvelt, tada jau cackinsiuos 

Tai pagal visus kriterijus, kaip jau ir i kiniecius lygiuojies

Mergaites, o iseina is karsinio suvelt plona sluoksni?
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 03, 09:56)
taip, trakst (tau leidus taip i tave kreipsiuosi), gelsvas jis... ir ant balto matosi- nesuk galvos, vis tiek apsinesios ir... bus pilkas

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 03, 10:09)
iseina...
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 03, 10:09)
Tai pagal visus kriterijus, kaip jau ir i kiniecius lygiuojies

O ka tu nori daryti?
Tai zinoma, kad iseina.
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2010 12 03, 10:22)
taip, trakst (tau leidus taip i tave kreipsiuosi), gelsvas jis... ir ant balto matosi- nesuk galvos, vis tiek apsinesios ir... bus pilkas
iseina...

iseina...
juperi

Noriu "uzvalkaliuka" padaryt sasiuviniui,na, aplankala,ar kaip jis vadinas

Labas, mergaitės. Taip smagu čia paskaitinėti
Trakšt brakšt, o tu vis rankeles tepk ir tepk, o tikrai be odos paliks
Kadabra, vyk ligas iš kiemo
Šelma, o ką reiškia pigiau, tai kiek?
Nes darbo ir širdies tai daug reikia įdėti, beje rankų kremams irgi
Mergaitės turiu du klausimukus, ar sluoksna sausuoju būdu ornamentams tinka? Ir kaip ausis privelti ant tapkių? Ai dar, su kuo klijuojat tokius per puse perojautus kamuoliukus ant tapkių?
Klausimų pabėriayu daug, ačiū iš karto atsakiusioms.

Trakšt brakšt, o tu vis rankeles tepk ir tepk, o tikrai be odos paliks

Kadabra, vyk ligas iš kiemo

Šelma, o ką reiškia pigiau, tai kiek?
Nes darbo ir širdies tai daug reikia įdėti, beje rankų kremams irgi

Mergaitės turiu du klausimukus, ar sluoksna sausuoju būdu ornamentams tinka? Ir kaip ausis privelti ant tapkių? Ai dar, su kuo klijuojat tokius per puse perojautus kamuoliukus ant tapkių?

Sveikos,
Ligas vejam, ale sunku mano maziams...
Merginos, pas mane langai diiiiiddeeeli
, bet jau gal as kaip nors pati juos iveiksiu.
Ilgu tik silto sezono laukti, kai uz lango tiek sniegelio, bent jau pas mus prie Kauno.
p.s. reik tema perbegti, ne visas nuotraukas maciau, uzmeciau aki, tik, kad labai jau jaukios grazios slpetes ant sviesiu laiptu isdeliotos
Mole, dekui
QUOTE(ra @ 2010 12 03, 09:49)
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 03, 09:56)
Aisku juokas su tais langais. Tiesiog butu tikrai faina pasidartyt toki meeta su pavelimais, patirties pasidalinimais... 

Ligas vejam, ale sunku mano maziams...
Merginos, pas mane langai diiiiiddeeeli

Ilgu tik silto sezono laukti, kai uz lango tiek sniegelio, bent jau pas mus prie Kauno.

p.s. reik tema perbegti, ne visas nuotraukas maciau, uzmeciau aki, tik, kad labai jau jaukios grazios slpetes ant sviesiu laiptu isdeliotos

Mole, dekui