QUOTE(Zaneta75 @ 2010 10 25, 12:07)
man mazu maziausiai keista (kaip prekybininkei), kad dauguma jus nenorit moketi avansu

Juk Ikea priima grazinimus ir tie prekeiviai kiek zinau apsiima grazinti preke atgal jei netinka;
man keista kodel tarpininkai tuo apsiima (apmoketi savo saskaita), juk ir taip daro paslauga uz kuria ganetinai mazus pinigus sumokam
siaip cia tiesiog pamastymai
O kame cia keistumas? As aisku galiu ir is anksto apmoketi, taciau galeti ir NORETI yra ne tas pats. Man kaip tik keistas butu NOREJIMAS apmoketi uz preke is anksto, nes as kaip kliente nematau nei vieno argumento, kodel tureciau noreti moketi avansu. O siaip, tai ir daugumai tarpininkiu pinigelius pervedu jau tada, kaip prekes buna kelyje pas mane, ir ta tvarka irgi ne as sugalvojau, o jos, nes matyt taip yra patogiau, del kazkokiu priezasciu. tiesiog cia kiek kitokia prekyba, nezino juk kas is uzsakytu prekiu bus, tai dar reiktu ir atgal grazinimus daryti, o tai jau ir nuostolis sioks toks uz pavedimus, o jei grynais, tai velgi, net ir negavus nieko is uzsakymo, reiktu vel susitikti su klientu, kad grazinti pinigus, o tai ir vel minusas piniginei. Zodziu vieni nepatogumai vezejui, o rizikuoti jis niekuo nerizikuoja, jei ka, tai sekanciu reisu grazinti preke atgal.