Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 24, 16:23)
Sveikos,gal zinote gera puslapi is kur EMU butu galima parsisiusti,kad butu neblogos kainos? smile.gif

gal galetumet ,kuri pakomentuoti?ar lietuj esant nesuslaps kojos,ar tarkim sningant?kaip su siluma?

Amazon.com, 6pm.

Su šiais batais išvis rekomenduojama vaikščioti esant dideliam šalčiui, bet sausam orui. Ir tikrai ne per lietų. Impregnavimas kažkiek apsaugo nuo gausaus sniego.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 18:05)
svajaa, dėl vandens, Emu savo neišbandžiau, bet su bearpaw pnktadienį per baisiausią liūtį ėjau, visa šlapia likau, kojos visiškai sauso.

O aš su EMU į liūtį papuoliau. Kai iš namų išjudėjau net minčių nebuvo, kad iš giedro dangaus lietaus papils. Tai šlapia buvau nuo galvos iki kojų doh.gif Batai žlegsėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 10 24, 20:49)
O aš su EMU į liūtį papuoliau. Kai iš  namų išjudėjau net minčių nebuvo, kad iš giedro dangaus lietaus papils. Tai šlapia buvau nuo galvos iki kojų  doh.gif Batai žlegsėjo  doh.gif

Nu geras, įdomu kaip mano Emu bus.. Aišku, stengiuos per šlapumus nevaikščioti.
Atsakyti
Gal kas užmatėt kur pigiau UGG priežiūros rinkinį? Arba atskirai buteliukus...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 24, 22:08)
Gal kas užmatėt kur pigiau UGG priežiūros rinkinį? Arba atskirai buteliukus...

man rodos pigiausia www.zappos.com 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Ar teisybe, kad Emu High Bronte atitinka dydzius, ir nera padidinti kaip Uggsai? 4u.gif
Atsakyti
O kur bearpaw geriausiai pirkt? buna ju neorginalu? Matavausi akropoli labai patiko uzsinorejau labai 4u.gif
Kiek mazdaug kainuoja su atsiuntimu? ziurinejau amazone tai pigiai galima rast tik neaisku kiek atsiuntimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2010 10 25, 00:44)
O kur bearpaw geriausiai pirkt? buna ju neorginalu? Matavausi akropoli labai patiko uzsinorejau labai  4u.gif
Kiek mazdaug kainuoja su atsiuntimu? ziurinejau amazone tai pigiai galima rast tik neaisku kiek atsiuntimas  blush2.gif

www.endless.com buvo nupiginti jų kažkurie modeliai
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2010 10 24, 23:17)
Sveikos
Ar teisybe, kad Emu High Bronte atitinka dydzius, ir nera padidinti kaip Uggsai? 4u.gif

Turiu EMU Low Bronte, padidinti.
Atsakyti
Sakot Emu perslapma? g.gif As pirkau dukrytei 'Emu Bush Ranger Lo Sheepskin Lined' ir buvo parasytam,kad atsparus vandeniui g.gif Tai negi apgavo ir teks pirkti kitus batus? doh.gif g.gif
Kol kas kiek vaiksciojo,tai kojytes niekad slapios nebuvo nors ir linojo,bet idomu kaip bus po sniega braidant ar slapdribai prasidejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 25, 09:32)
Sakot Emu perslapma?  g.gif  As pirkau dukrytei 'Emu Bush Ranger Lo Sheepskin Lined' ir buvo parasytam,kad atsparus vandeniui  g.gif Tai negi apgavo ir teks pirkti kitus batus?  doh.gif  g.gif
Kol kas kiek vaiksciojo,tai kojytes niekad slapios nebuvo nors ir linojo,bet idomu kaip bus po sniega braidant ar slapdribai prasidejus  g.gif

Buvo parasyta "waterproof"? As is zomsiniu batu nesitikeciau neperslampamumo, jie yra sniego ir salcio batai, ne balotnikai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 25, 09:40)
Buvo parasyta "waterproof"? As is zomsiniu batu nesitikeciau neperslampamumo, jie yra sniego ir salcio batai, ne balotnikai.

'Water resistant' buvo parasyta. Na as ir nesitikiu,kad per balas braidant neperslaps,bet per slapdriba ar pusnis braidant noretusis kad kojytes liktu sausos...
Atsakyti