Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(*Nolla* @ 2010 10 26, 23:25)
is kurios parduotuves pirkot  ax.gif

QUOTE(ekona @ 2010 10 27, 11:13)
faini  thumbup.gif

patarkit is kurio psl siunciates UGG'sus?

aš užsakinėjau iš www.uggaustralia.com... man atrodo, kad čia naujas modelis, tai nuolaidų jiems niekur nemačiau, teko mokėti daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2010 10 27, 11:01)
aš užsakinėjau iš www.uggaustralia.com... man atrodo, kad čia naujas modelis, tai nuolaidų jiems niekur nemačiau, teko mokėti daug biggrin.gif

o kiek jum gavosi su viskuo?
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2010 10 27, 12:01)

aha cia naujas modeliukas. kaina visur 190 dol. speju su visais siuntimais ir mokesciais apie 600 lt kainuos
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2010 10 27, 00:06)
O kaip del muito?

Muitai? kokie muitai? smile.gif. man parenge saskaita su atvezimu , saskaitoje Tax 0.
ar cia tipo dar Lietuvoje muitai?

kiek esu siuntes is amerikos amazon pvz knygu, jokiu muitu nemokejau. Jokio pranesimo del muitu negavau.
issiunte su us postal service.

P.S. susinervinau, ziurineju google ir lt.muitine.. tai tipo dar 21 proc. +2,5 proc.? aaaa... kur siena, noriu isibegeti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragvel: 27 spalio 2010 - 12:30
Labai reikia patarimo del situ batu http://www.uggaustra...amp;model=Lenox

ar jie padidinti ar ne,sakysiu broliui,o jis nesioja 43-44,tai koki dydi imti??? gal kas ka skaitete apie juos ar turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2010 10 27, 12:02)
o kiek jum gavosi su viskuo?

QUOTE(*Nolla* @ 2010 10 27, 12:31)
aha cia naujas modeliukas. kaina visur 190 dol. speju su visais siuntimais ir mokesciais apie 600 lt kainuos

teisingai, gavos apie 600Lt... dar siunčiausi priemonę impregnavimui, tai gal net virš 600Lt doh.gif pastoviai kojas šaldavau žiemą, tai tikiuosi ši žiema bus kitokia ir nereikės gailėtis, kad tokius brangius batus pirkau biggrin.gif
Atsakyti
Paskutines dvi temos praktiskai visos kalbos apie EMU.

O as noriu apie UGGS klasikini trumpa modeli paklausti. Jei mano dydis 38.5 (24 cm kojyte, bet plati), tai koki dydi geriau imti: 7 ar 8?

Ir kokia spalva praktiskesne, geriau issilaiko: juoda, ruda, chestnut? 4u.gif

Buciau labai dekinga jei kas atsakytu. Norejau pamatuoti kur Vilniuje, radau kad anksciau buvo uggsu Danijoje, bet nuvaziavau ir nera ten, tik bearpaw.
Atsakyti
Sveiki, iš JAV norėčiau atsisiųsti UGG žieminių batų 2 poras. Už abi poras - 250$. Batai PAGAMINTI Kinijoje, bet siunčiuosi iš JAV. Kokie muitai ir PVM taikomi man būtų? arba iš JAV siųsčiausi batus pagamintus Australijoje. Man taikytų tuos pačius muitus ir PVM kaip ir batams pagamintiems Kinijoje?

muitai.lt atsakymas: jeigu batai pagaminti Kinijoje - muitas būtų 5% + 16.5 % antidempingo muitas., jeigu pagaminti Australijoje muitas būtų tik 5%, na aišku plius reikėtų mokėti dar ir PVM abejais atvejais.
Muito nebūtų, būtų tik PVM, jei batų (nesvarbu kur pagamintų) vertė be transporto išlaidų neviršytų 150 eurų, t.y. jei siųstumėtės po vieną porą UGG batų.

---------
tai kaip suprantu, man dar +21 proc. jmj.. Gerai, kad atsisakiau vieno pirkinio is N.Zelandijos uz 400 lt. siaubas. Dabar nieko keista, kodel tikri Uggsai europoje kainuoja daug.
Atsakyti
nors specialiai paziurejau, 2009 is amazon jav. pirkau knyga uz 234 dolcu , taip muitas knygoms 0 proc., bet PVM jokio nemokejau. nors kaip ir turejau. vienu zodziu. nzn.
jei kas mokejo muita/ pvm uz batus, parasykit zinute, kokia ten tvarka. aciu
Atsakyti
Ragvel, yra tema apie muitus: http://www.supermama...howtopic=530906

Perkant iš ne ES valstybių gali tekti sumokėti:
- 21 proc. PVM, jei siuntos vertė (skaičiuojama su siuntimo išlaidomis) viršija 75 Lt (min 75 Lt lengvata netaikoma akcizais apmokestinamoms prekėms);
- muitus, jeigu siuntos vertė viršija 150 eurų (muito dydis priklauso nuo prekės ir jos pagaminimo šalies);
- akcizus (kvepalams - apie 44 Lt už litrą gryno etilo alkoholio);
- mokestį už išmuitinimo paslaugą (paštas ima apie 14 Lt, kurjeriai - žymiai daugiau).

Jeigu jums siunčia per kurjerius, tai gali būti, kad muito nereikės mokėti... Ir dar neaišku, kokia siuntos vertė bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 27 spalio 2010 - 13:34
micefee sorry uz offtopika, bet man sokas buvo smile.gif. 600 lt. uz batus.. kosmaras. smile.gif.
na verte as zinau, tai kaip ir isitenkinu i 150 eur. tad lieka tik nezmoniskas pvm.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 27, 14:31)
Ragvel, yra tema apie muitus: http://www.supermama...howtopic=530906

Perkant iš ne ES valstybių gali tekti sumokėti:
- 21 proc. PVM, jei siuntos vertė (skaičiuojama su siuntimo išlaidomis) viršija 75 Lt (min 75 Lt lengvata netaikoma akcizais apmokestinamoms prekėms);
- muitus, jeigu siuntos vertė viršija 150 eurų (muito dydis priklauso nuo prekės ir jos pagaminimo šalies);
- akcizus (kvepalams - apie 44 Lt už litrą gryno etilo alkoholio);
- mokestį už išmuitinimo paslaugą (paštas ima apie 14 Lt, kurjeriai - žymiai daugiau).

Jeigu jums siunčia per kurjerius, tai gali būti, kad muito nereikės mokėti... Ir dar neaišku, kokia siuntos vertė bus.

O kaip tada del sio punkto?
"Importo PVM neapmokestinamos prekės, atsiunčiamos nedidelės vertės nekomercinio pobūdžio siuntmenose (dokumentų siuntose, pašto siuntose ar pašto siuntiniuose). Siuntmena laikoma nedidelės vertės, jeigu jos bendra vertė neviršija 160 Lt. Siuntmena laikoma nekomercinio pobūdžio, jeigu tenkinamos visos šios sąlygos:
siuntmenos gavėjas - fizinis asmuo;
siuntmeną sudarantys daiktai yra akivaizdžiai skirti gavėjo ar jo šeimos narių asmeniniams poreikiams tenkinti, t. y. nei prekių kiekis, nei jų pobūdis nesudaro prielaidos manyti, jog šie daiktai skirti ekonominei veiklai;
siuntmenos gavėjas siuntmeną iš siuntėjo gauna neatlygintinai;
siuntmenoje nėra prekių, kurios pagal Lietuvos Respublikos akcizų įstatymą yra akcizų objektas;"
T.y. jei siunciami batai, ant siuntinio uzrasyta tarkim verte 155lt. Tai, kaip suprantu, PVM nebutu taikomas... Ar as kazko nesuprantu? smile.gif

Atsakyti