Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Žuvys

Aš žuvis, o vyras avinas (ženklo pradžia). Labai gerai sutariam, kaip tik vienas kitam smile.gif
Atsakyti
as avinas, mano vyras - zuvis. Tik, keista, kiek cia skaiciau apie zuvis - tai pas vdauguma "zuvinai" tylus, intravertai ir t.t. Manasis tuomet yra piranija biggrin.gif lotuliukas.gif
Viskas labai gerai, tik kad esam abu per daug karstakosiai. Jei ivyksta "uzdegimas" - nenusileis nei vienas....
Man dar patinka tai, kad zuvys - vyrai (bent jau manasis) daug maz visada yra vienodos nuotaikos, priesingai nei avinai biggrin.gif
Atsakyti
As zuvyte, o mano vyrelis avinas, ir kaip dauguma tokio tipo poru esame labai skirtingi, bet sutariam puikiai, as esu leta, savjojanti, rami kartais burbekle, bet daznai nusileidziu, o maniskis, aktyvistas, jam visur reikia, visko norisi, o as galiu, kad ir savaitem sedet namie, bet kazkaip susiderinam smile.gif mylim vienas kita labai labai, patinka man mano avinas, nes yra labai svelnus, geras ir mylintis, vienintelis musu didziausias skirtumas, aktyvumo poreikis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2006 08 21, 18:22)
jo... sugyvena puikiai lotuliukas.gif mano tėvų toks derinys doh.gif  doh.gif  doh.gif nors... dar vis kartu ir vienas kitą vis dar kenčia lotuliukas.gif bet kai aš juos abu gerai pažįstu ir žinau kas darosi šeimoje, tai galiu pasakyti tik tiek: "mirtis alyvose", "šauk tu briedį", "tragikomedija" ar dar kažkas panašiai lotuliukas.gif aš jau pripratau ir žiūriu į tai su jumoru, džiaugiuosi, kad neišsiskyrė ir vis dar kartu, nors yra NEREALIAI skirtingi rolleyes.gif nors... iš kitos pusės pažiūrėjus, tai jų barniai tai pagrinde smulkmės, gal dėl smulkmių ir nesiskiriama biggrin.gif

Va cia musu seima biggrin.gif as avinas,vyras zuvis.
Atsakyti