Įkraunama...
Įkraunama...

Kulviečio vid. mokykla

Mano vaikas buvo patekes i kaip tik i pirma E klase, bet tai suzinojau tik rugsejo pirma diena, kai paskambino mokytoja ir paklause kodel neatejot blink.gif O kas pranese, is kur zinoti doh.gif Pasiklausinejau apie sia mokykla ir ten daromus veiksmus, nekreipiant i demesio i vaikus ir tevus, plius kiek supratau ten nebus prailgintos grupes. Todel pasirinkom Sviesos pradine mokykla, nors ji ir toliau nuo namu, bet dziaugiuosi silta atmosfera, gera mokytoja, aiskumu ir abipuse pagarba. ir dar gerai pagalvosiu kai vaikui reiks eiti i penkta klase ar ji leisti i Kulvieti. Aisku tai tik mano nuomone ir ispudis, bet kiekvienas sprendziam kur musu vaikams geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuska: 13 rugsėjo 2009 - 10:34
Aš taip pat pirmą kartą girdžiu apie prailgintą grupę šioje mokykloje g.gif Tai bent naujiena blink.gif O mokama ar nemokama bus?
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 09 17, 11:39)
Aš taip pat pirmą kartą girdžiu apie prailgintą grupę šioje mokykloje g.gif Tai bent naujiena blink.gif O mokama ar nemokama bus?

Labas ziedute mirksiukas.gif Aš irgi sužinojau apie prailgintą grupę iš savo vaiko o ne iš mokytojos g.gif Blogai kad net mokytojai nesuteikia visos informacijos tevams. Lig nenori kad į prailgintą grupę dag vaikų eitu...Kas ten žino??? Nors man kol kas tai neauktualu,bet manau tevai turetu žinoti viską ką vyksta mokykloje,o ypač vaiko klaseje. Dar klausimėlis pirmokelių tevams. Ar visi vaikai turi pasėkimų knygelę??? Mes dar ne doh.gif
Prailginta grupe nemokama. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 17 rugsėjo 2009 - 11:47
Jau turim pasėkimų knygelę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 17 rugsėjo 2009 - 12:09
QUOTE(Ksėna @ 2009 09 17, 13:46)
Labas ziedute mirksiukas.gif Aš irgi sužinojau apie prailgintą grupę iš savo vaiko o ne iš mokytojos g.gif Blogai kad net mokytojai nesuteikia visos informacijos tevams. Lig nenori kad į prailgintą grupę dag vaikų eitu...Kas ten žino???  Nors man kol kas tai neauktualu,bet manau tevai turetu žinoti viską ką vyksta mokykloje,o ypač vaiko klaseje. Dar klausimėlis pirmokelių tevams. Ar visi vaikai turi pasėkimų knygelę??? Mes dar ne doh.gif
  Prailginta grupe nemokama. 4u.gif  mirksiukas.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Kai bus susirinkimas, tai būtinai užklausiu mokytoją apie prailgintą grupę g.gif Apie mokama ar nemaokama, paklausiau todėl, kad vienos pažįstamos vaikas šiais metais pradėjo mokytis pirmoje klasėje (Justiniškėse), ir prailgintos grupės 1val kaina yra 2lt. Darbo laikas prailgintos grupės iki 17:30val. Įdomu iki kelių val būna pas mus mok-je prailginta grupė g.gif
Mes pasiekimų knygelę jau turim apie kokias dvi savaites mirksiukas.gif
Ko dar labai norėtųsi, tai kad jau greičiau nusistovėtų tvarkaraštis g.gif
Atsakyti
Prailginta dirba iki 17,00
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 09 17, 16:39)
Prailginta dirba iki  17,00

O ar yra ribotas tam tikras terminas iki kada (kurios dienos) reikia pateikti prasymus?
Aciu
Atsakyti
sveiki
gryzo dukte is mokyklos,ketvirtoke,ir pasake kad gripoepidemija,pamoku nebus iki 25d.
Atsakyti
Taip, tikra tiesa. Karantinas, uždaryta mokykla. Mokyklos el. tinklapyje yra ši informacija.
Dar žiūrės koks procentas grįš kitą savaitę į mokyklą, jei mažas- gali būti, kad karantiną pratęs... Man vakar mokytoja taip pasakė.
Atsakyti
Mokykla liuks wub.gif wub.gif

Na pas mergaites technologiju mokytoja yra tikrai žiauri ji rėkia ant vaikų nei iš šio ne iš to priena prie vaiko kuris darė atvirutę iš gelyčiu ir sako šiukšlių kratinys ir numeta visas geles.
Viena anglų mokytoja labai keistas žmogus.
Atsakyti
sveikutes, gal kas galit padeti ir papasakoti apie pradinuku mokytojas?? kurios sias metais ims pirmokus?
padekit prasau issirinkti mokytoja.

aiuuu
Atsakyti
Mums irgi aktuali pradinių klasių mokytojų tema. Padėkit prašau su informacija 4u.gif
Atsakyti