Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Koks Tavo megstamiausias personažas žmogus? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 25, 13:01)
Dabar ziuriu filma su Kristen "The Yellow Handkerchief"...ziuriu, skambiai pasakyta, tiksliau butu, gaudau momentus, kol darbe esu laisvesne ir man ten taip patinka Kristen...  biggrin.gif  Kas ten as, uzsispyrele27? g.gif Krisbi...? g.gif uzmirsau lotuliukas.gif

greit prisiazink, kokia kalba ziuri, as ir noriu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 25, 12:48)
Nu netokiu zvilgsniu ziurima i kolega, ar drauga ax.gif

Draugas draugas jis... tik draugas doh.gif biggrin.gif

Gi del draugu vos tik gaves atostogu jis trenkiasi per visa sali, kad pasimatyti kelias dienas (nors ta drauga, tiksliau drauge, mate pries menesi), o tevu, seseru, kurie jiems labai svarbus - nemate ir nebuvo su jais senokai... Tik siai draugei leidzia knaisiotis savo drabuziu spintoje ir vaikscioti su marskineliais po filmavimo aikstele, su kuriais pats buvo nufotografuotas pries keleta savaiciu. O tie zvilgsniai, judesiai, raisteliai ant ranku, ziedas...

pagal Roberta ir Kristen - taip elgiasi draugai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 25, 11:16)
Tinkis Vinkis, tai man gejus. Berniukas su raudona rankine...maniskis ji kopijuoja...vaiksto po namus su mano rankinuku ir sako...as Tinkis Vinkis lotuliukas.gif
Mano vyras tai labai pries, kad vaikis teletabius ziuri, o as leidziu juos ziureti. Ypac po to, kai perskaite, kad juos narkomanu kompanija kure...bet mano vaikis, tai jais gyvena biggrin.gif

Nu as ju,kol neturejau vaiko,negalejau ziureti.Nesupratau kaip galima tokie brieda vaikam rodyti.O va vaikis mano ziuri doh.gif Jam irgi mirtinai rankines reikejo,teko kurpine nupirkti, nes vis i maniske nusitaikydavo doh.gif Jokei aiskinimai akd rankines nesioja tik mergaites, nepadejo
Aplamai pakraupau kai ten per viena serija visi soko su sijoneliais blink.gif "Berniukai" irgi.Ir kaip saunu,kaip smagu.As MB irgi sakiau,kad cia gejus vysto doh.gif Gerai kad atsibodo jau maziui,biski intelektualesnius renkasi

oi blyn vel ne i tema cia as.

hm... MYLIU ROBKE !
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 25, 12:52)
Atostogos  yahoo.gif

Kad mane kas atostogu isleistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 25, 13:05)
Draugas draugas jis... tik draugas  doh.gif  biggrin.gif

Gi del draugu vos tik gaves atostogu jis trenkiasi per visa sali, kad pasimatyti kelias dienas (nors ta drauga, tiksliau drauge, mate pries menesi), o tevu, seseru, kurie jiems labai svarbus - nemate ir nebuvo su jais senokai... Tik siai draugei leidzia knaisiotis savo drabuziu spintoje ir vaikscioti su marskineliais po filmavimo aikstele, su kuriais pats buvo nufotografuotas pries keleta savaiciu. O tie zvilgsniai, judesiai, raisteliai ant ranku, ziedas...

pagal Roberta ir Kristen - taip elgiasi draugai  biggrin.gif

graziai cia pasakiai man patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 25, 14:03)
greit prisiazink, kokia kalba ziuri, as ir noriu  ax.gif  biggrin.gif

Rusu igarsinimas www.twilight-saga.ru 4u.gif
Atsakyti
Dabar ziuriu filma su Kristen "The Yellow Handkerchief"...ziuriu, skambiai pasakyta, tiksliau butu, gaudau momentus, kol darbe esu laisvesne ir man ten taip patinka Kristen...  biggrin.gif  Kas ten as, uzsispyrele27? g.gif Krisbi...? g.gif uzmirsau lotuliukas.gif

Krisbian biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 10 25, 12:05)
Nu as ju,kol neturejau vaiko,negalejau ziureti.Nesupratau kaip galima tokie brieda vaikam rodyti.O va vaikis mano ziuri  doh.gif Jam irgi mirtinai rankines reikejo,teko kurpine nupirkti, nes vis i maniske nusitaikydavo  doh.gif Jokei aiskinimai akd rankines nesioja tik mergaites, nepadejo
Aplamai pakraupau kai ten per viena serija visi soko su sijoneliais  blink.gif "Berniukai" irgi.Ir kaip saunu,kaip smagu.As MB irgi sakiau,kad cia gejus vysto  doh.gif Gerai kad atsibodo jau maziui,biski intelektualesnius renkasi

oi blyn vel ne i tema cia as.

lotuliukas.gif is tos pacios temos neitema, man patinka filmukas kur savaitgaliais rodo per LTV kaskas apie kalbancius tvarto gyvulius, ten jautis su tesmeminims doh.gif kaip ir karve mergaite doh.gif
Atsakyti

Tai jau tiesiai sviesiai sakyk - lesbiete, kuri myli Kristen lotuliukas.gif Bet ta zodi - Krisbians ne visi supranta, tai ji galim dazniau vartoti ir niekas nieko neitars...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 25, 13:08)
Rusu igarsinimas www.twilight-saga.ru 4u.gif

g.gif o is ten ir atsisiust galima? einu ieskot
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 25, 14:06)
Kad mane kas atostogu isleistu  ax.gif

As tave isleidziu. Galiu isakyma parasyti.. datas tik nurodyk pati (nuo-iki) ir... atostogauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 25, 13:09)
Tai jau tiesiai sviesiai sakyk - lesbiete, kuri myli Kristen   lotuliukas.gif  Bet ta zodi - Krisbians ne visi supranta, tai ji galim dazniau vartoti ir niekas nieko neitars...

nepergyvenam biggrin.gif nes tada as ir lesbiete gerai, kad draugas nelandzioja po mano rasliavas, nes issiziotu doh.gif
wub.gif wub.gif wub.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 25 spalio 2010 - 12:13