Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga

Apklausa: Koks Tavo megstamiausias personažas žmogus? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Arti paskaiciau pievele dar karta, tik su muzika... zinok akis pradejo perstet... cray.gif Kokia as idijotiska jautruole doh.gif , bet man nerealu kai zodziai papildo muzika.. oj greiciau atvirksciai muzika papildo zodzius biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 23, 13:56)
Bent kiek aš žiūrėjau, tai naujos info nelabai yra, tik kad jie ten kažkokiose parduotuvėse pastebėti ir Robertas buvo pamatytas su savo dviračiu važinėjantis aplink Luisianos universisteto ežerus (kaip supratau) biggrin.gif

Dar tipo Roberta su Kristen mate kazkokiam prekybos centre, bet...

Si vakara Jacksono grupes "100 Monkeys" koncertas Boton Rouge, tai visi laukia - gal Twilight aktoriai ten pasirodys smile.gif

Jie galetu kaip Ashley su draugu pasivaikscioti Boton Rouge gatvemis...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 23 spalio 2010 - 13:17
Egliosha... tuk tuk tuk... Galima pas Tave i svecius?
Aciu uz sutvarkyta, prasluota ir isvedinta palata. Smagus savaitgalis nusimato 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(-Juodre- @ 2010 10 23, 14:05)
The Top 15 Sexiest Men of 2010 are:

1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner

4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz

7. Justin Bieber

Visi Twiligjtieciai yra thumbup.gif Tik manojo nera cry.gif cry.gif Ir Zanes bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Rimtai gal mes kazkokius antrarusius issirinkom Zane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet man patinka kai mano simpatijos niekam nepatinks tongue.gif tongue.gif tongue.gif

O 7 numeris tai galejo ir Roberta nurungti... Jis the MOST HOTEST MAN... Uch...real man... thumbup.gif thumbup.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 23 spalio 2010 - 13:29
QUOTE(style @ 2010 10 23, 15:28)
O 7 numeris tai galejo ir Roberta nurungti... Jis the MOST HOTEST MAN... Uch...real man...  thumbup.gif  thumbup.gif  blink.gif  blink.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif MAN ??????????? Jis child lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 23, 14:34)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif MAN ??????????? Jis child lotuliukas.gif

Tai apie ka as ir sneku... Nu kazkokia perkrypus visuomene... 16-METI vadinti seksualiausiu planetos vyruku... Bleeeee. Kur pasaulis ritasi... blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Style, neliudek... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

doh.gif cia is jo asmeninio archyvo...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tas su maiseliu ant galvos tai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif luztu!!!!!!! lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(style @ 2010 10 23, 15:37)
Tai apie ka as ir sneku... Nu kazkokia perkrypus visuomene... 16-METI vadinti seksualiausiu planetos vyruku... Bleeeee. Kur pasaulis ritasi...  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Jo ziauru doh.gif seip net kai jis bus Man, nelabai isivaizduoju jo bunant sexualiu doh.gif nebent kardinalus pokyciai ivyktu doh.gif biggrin.gif , kas nelb tiketina..

Papildyta:
Mergos statau sampana!!!!! biggrin.gif siandien mano menesines lotuliukas.gif ta prasme menesis, kaip sitam forume uchuuuuuuuuuu assa.gif assa.gif sokiai.gif sokiai.gif dirol.gif group.gif alc.gif alc.gif alc.gif
Papildyta:
egliosh gana skaityt biggrin.gif parasyk ka nors lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 23 spalio 2010 - 13:48
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 23, 15:02)
egliosh gana skaityt biggrin.gif  parasyk ka nors lens.gif

labas rytelis laugh.gif
vyras pries darba kompa uzgule, man nauja laptopa renka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 23, 16:10)
labas rytelis laugh.gif

Tau balionas uz tema 4u.gif as daryciau iki pavasario doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o cia per 10 min ? lotuliukas.gif As ir noriu laptopo, nes daba draugo turiu naudotis bebe.gif Gal su Dzeikobeliu ant virselio rinksies? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 23, 14:01)
Man labai grazu aukstos panos!!!! 4u.gif  kai pati 1.67 tai.... ka as zinau unsure.gif ir dar kulnu nelabai didele megeja schmoll.gif vnz aukstos panos - geris, tik pavydet tongue.gif  4u.gif

O as visada norejau buti bent jau vidutinio ugio... Cia kaip visada, ko negali tureti, to labiausiai ir nori...
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 23, 15:02)
Mergos statau sampana!!!!! biggrin.gif  siandien mano menesines lotuliukas.gif ta prasme menesis, kaip sitam forume uchuuuuuuuuuu assa.gif  assa.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  dirol.gif  group.gif  alc.gif  alc.gif  alc.gif

Pradzioje perskaiciau ir galvoju, ko cia dabar visom giriesi, kad tau menesines g.gif g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 23, 16:18)
O as visada norejau buti bent jau vidutinio ugio... Cia kaip visada, ko negali tureti, to labiausiai ir nori...

Nu cia faktas drinks_cheers.gif bet ilgos kojos.... mmm.. wub.gif 4u.gif ne tik moteru, bet ir vyru svajone, tokias matyt pries akis! biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(petrike @ 2010 10 23, 16:21)
Papildyta:

Pradzioje perskaiciau ir galvoju, ko cia dabar visom giriesi, kad tau menesines g.gif  g.gif  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pize , jauciu pagalvojai, debile merga, girias cia jin matai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 23, 15:10)
labas rytelis laugh.gif

O dabartinis moraliskai paseno? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 23, 15:23)
1.Nu cia faktas drinks_cheers.gif bet ilgos kojos.... mmm.. wub.gif  4u.gif ne tik moteru, bet ir vyru svajone, tokias matyt pries akis! biggrin.gif  ax.gif  4u.gif
Papildyta:

2.doh.gif  :lotuliukas:lot pize , jauciu pagalvojai, debile merga, girias cia jin matai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1.O mano variantas, kaip rasiau: didele ir stora, tai tu ilgu koju nelabai ir iskisi... doh.gif
2. Nu ko tu taip iskarto, tokiom frazem as negalvoju. Tik mintis buvo, gal bijojai, kad nescia nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu klausykit, islindo man pranesimas, kad panaudojau daugiau sypseneliu nei leidziama... tai dabar ir sypsenas taupyt reikia g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrike: 23 spalio 2010 - 14:29